- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За депресираните...
Точно.. Всеки има право на мнение!!!!!!!!!!!Първоначално написано от DeSsY`
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
нестига ли ти моя пост а също така и на Nifada_ за да пишеш това ...
[quote="deem"]Аз доколкото забелязвам от хората посещаващи кабинета му няма недоволни[quote]
Мисля че ти сам не си вярваш.Неразбираш ли че ти си внушаваш само че той ти помага а в действителност само ти обира кинтите щот се прай на "ЛЕЧИТЕЛ"?Ти сам си депресиран от тая тема и по добре пии една студена вода и се откажи от тая секта защото тва си е абсолютна СЕКТА ...
Първоначално написано от Анонимко
Опитва се да ти каже ,че който не е запознат не трябва да се бърка!Като не схващаш сложи си цайси...ма не се обиждай-няма да ти помогнат!Много е тъпо човек така да се раздепресира...извинявам ,се ма по-тъпа тема в тоя форум НЯМА!
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Това мнение доста повече ми харесва от предното ти-всеки да реши за себе си.Първоначално написано от Crazy`Witch
Сега да се опитам за пореден път да обясня-депресията е породена от неправилно количество на хормоните,произвеждани от жлезите с вътрешна секреция.Тази парахормонална смес се натрупва в митохондриите и човек започва малко по малко да губи реална представа за заобикалящата го среда.Същото се отнася и за безпричинната агресия и завистта,злобните погледи около нас,бих казал и психичните разстройства(там обаче нещата са доста по-сложни).Причина за всичко това е съвкупност от мисловни вируси, наречен СЕС от Димитър Захариев.Външноизразеният му белег е червено петно на тила-всеки може да го види.Вече съм писал,че в изключително тежките случай той лилавее и сигнализира за опасност за живота на човека(инсулт, инфаркт,катастрофи и т.н.). Та този Синдром на Емоционалният Срив променя количеството на отделяните от жлезите с вътрешна секреция хормони ЦЕЛЕВО,с цел да влизате в конфликти с всичко живо около вас и да разпространявате мисловния вирус.Така хем ще страдате вие,хем и вируса получава своето-заразява все повече и повече хора.Неслучайно Димитър Захариев ги нарича 'Слуги на Синдрома'.
Ето ви още една тема за размисъл-защо в процес на контакти(директни или индиректни) петното намалява размера си до изчезването му и хората се стабилизират.Собсвената им антивирусна система заработва и изработва 'резистентност' към СЕС.Егото бива изчистено и човек проглежда,и то как проглежда.
Ако някой не е разбрал да кажа,че само с четене на сайта не може да се получи премахване на Синдрома.Но виждайки всичко това,ако нещо във вас се събуди,ако интуицията ви подсказва,че това е истина ви съветвам да не подминавате това.
Наистина мисля,че отсега нататък ще бъде добре да давате мнение след като сте гледали поне едно предаване на Димитър Захариев и сте поразгледали сайта на Егологията.Далеч и не очаквам от всички да разберат,макар и на мен да ми изглежда лесно за разбиране-все пак хората са твърде различни.Много се радвам,когато срещна подкрепа от вас.Това значи много за мен.
Егологията е науката на бъдещето.От хората за хората.Бъдете живи и здрави и нека да благодарим на Димитър Захариев,че го има тук и сега и ни оказва тази огромна помощ.
taq rabota s hormonite se opravq s edin div SEX![]()
ARE SAMO BEZ BEZPLATNI REKLAMI?!?!?Първоначално написано от deem
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Извинявай,но далеч не гледам на информацията,която давам,като на реклама.Ти като гледаш някое филмче и ти харесва го споделяш с приятелите си,нали?По тази причина отново се обръщам към всички вас,приятели:
Предаването 'Въпроси в Ефир ' на Димитър Захариев е по телевизия М-САТ в петък от 21.00 до 22.00 с повторение в сряда от 13.30 до 14.30.
Приятно гледане и бъдете живи и здрави.
http://esotherica.freecom-int.com
Добре, скъпи приятелю. Мисля, че ни информира достатъчно. Айде стига вече. Ти нали не си депресиран и не киснеш по форумите по цял ден?! Много сме ти благодарни всички, че отделяш от ценното си време да ни информираш. Живей си живота и стига си се хабил вече да ни даваш информация. Айде, пийс.
dano da mi pomogne,za6toto na6ite naprao 6te me podludqt!!!![]()
Виждам,че доста хора вече са прочели темата. По тази причина мисля,че ще бъде добре ако някой от тях се е запознал с материята Егология и е получил помощ да сподели с останалите. Всъщност това беше и една от причините за създаването на тази тема-да има обмен на информация и опит.
Всичко добро от мен,приятели.
Абе каква депресация какви глупости ?!?!!?!?
омг...промиване на мозъци...шарлатани...
Имам клечка за зъби в ухото![]()
Весели празници на всички,приятели. Нека почетем Рождество Христово както се полага-като един светъл християнски празник.
Радвайте се,защото Христос е жив и се надявайте в негово име.
Вечна слава на Живия Бог и нека прекараме една весела и топла Коледа.
Аз не съм депресирана за да ме раздепресирате .
Пак ще се опитам да обясня-не става дума само за депресия при СЕС, но я избрах за заглавие на темата,защото ми се струва широко разпространена.Ето още едно леко разяснение:
Натрупаната в клетките излишна хормонална маса, Димитър Захариев нарича "парахормонална маса". В зависимост от нейното количество в клетката, той систематизира четири нива на поражение. Интензивността на цвета и големината на петното при всяко от тях са различни. Колкото по-голямо и по-лилаво е то, толкова нещата са по-страшни.
При 1-во ниво те са малки, капковидни, почти незабележими. То е така нареченото "кавгаджийско ниво". Ако се чувствате безпричинно нервен, напрегнат, ако всички Ви дразнят, навярно на тила Ви вече има петно от 1-во ниво.
На 2-ро ниво петната са малко по-наситени, леко разпръснати - като пръски червено мастило. То е така наречения "бизнесразрушител". Всичко върви наопаки - с каквото и да се захванеш, не успяваш. Хората в такива ситуации обикновено казват: "Направена ми е магия!".
3-то ниво е отговорно за пороците на човека. Тук са алкохолиците, комарджиите, наркоманите, пушачите... Порокът става център на вселената, изпълва живота, довежда до пълно деградиране на личността. Засегнатите от това ниво за нищо на света не се съгласяват да бъдат лекувани. Обикновено заради тях идват близките им. Резултатите са бавни и много трудни.
4-то ниво е най-опасното. Петното е огромно. Протича много сложен процес, клетките буквално са претъпкани с парахормонална маса. Има сериозни заболявания, цели органи са излезли от строя, а други са с променени функции. В такива случаи е задължително и лекарско наблюдение.
Емоционалните ни стойности са объркани, а емоциите са абсолютната стойност на живота. Те са ключа към духовното и физиологично състояние на личността. И когато са объркани, настъпва хаос и на физическо ниво. А това не е нищо друго, освен т.нар. от Димитър Захариев "Синдром на емоционалния срив" (СЕС). Проявленията му са много и различни. Едно от тях е стерилността. Видимо здрави партньори, при които не би трябвало да има никакъв проблем, не могат да имат деца. Започва се ходене по мъките - изследвания, които се влачат с години, надежди, разочарования.
А обяснението е толкова просто - погледнете вратовете си! И ако там е "цъфнало" червеното петно на Синдрома на емоционалния срив, то възможността да получите помощ от Димитър Захариев е огромна. В 12-годишната си практика той неведнъж се е сблъсквал с този проблем. В резултат от неговата намеса досега са се появили над 130 деца!
References:
http://esotherica.freecom-int.com
Исках да добавя,че депресията спада към първо ниво на СЕС. Подробни разяснения има в 'Запознаване с материята'.
И още нещо. Ако някой от вас е заинтересуван от Егологията, но няма телевизия М-САТ, може да ми пише на 'лични съобщения' за повече информация. Ще се опитам да отговоря , доколкото ми позволяват знанията по дадения въпрос.
Чао и да сте живи и здрави.
Тази вечер от 21.00-22.00, телевизия М-САТ. Предаването е 'Въпроси в ефир'. Вероятно отново ще бъде излъчен материала за 'уловените легиони на злото' или т.н. магии. Всичко е 100% истина и се вижда- никога досега не е показвано негативното влияние ВИЗУАЛИЗИРАНО. Поне аз не съм виждал подобно нещо. Приятели, твори се история.
Бъдете живи и здрави.
Първоначално написано от ledenata_kralicA
O,Спасителю,води ни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Христос възкръсна!
Той е Спасителят.Той е живият Бог-той бе бит заради нашите престъпления, бе разпънат заради нашите грехове и чрез неговите рани ние се изцерихме.
Тук искам специално да изразя моята благодарност към модераторите на тийнфорума за тяхната толерантност и разбиране относно темата,която засегнах в моя постинг. Радостно е,че оценявате полезността и значимостта на тази нова наука.
Още веднъж 'Благодаря'. Бъдете живи и здрави.
Saita opredeleno e interesen no sas sigurnost ne stiga za da razbere6 dali tozi Dimitar Zahariev e 6arlatanin ili ne. Nai-dobre koito moje dnes da gleda predavaneto(o6te li e ot 21ch. po M-sat?). Az li4no ne moga, no 6te se radvam, ako nqkoi spodeli vpe4atleniq!
Предаването 'Въпроси в ефир' ще се излъчва по телевизия М-САТ до края на 2007 година. Димитър Захариев подписа договора в едно от предишните предавания. Така че до края на тази година можете да го гледате по М-САТ
-в петък на живо от 21.00-22.00;в сряда повторение от 13.30-14.30
Приятно гледане и да сте живи и здрави.
Искам да обърна внимание на постигнатите резултати и затова пускам линк точно към тях. Мисля,че се разчитат сравнително добре и все пак ако някой се интересува по специално може да ми прати ЛС за някой резултат,който не се вижда добре и аз ще се постарая да ви информирам.
Приятели, всичко това е реално. Егологията е Истина,това е.
Егологията е мир и свобода, спокойствие и живот.
Бъдете живи и здрави.
http://esotherica.freecom-int.com/results/index.htm