аз пък искам да ви кажа нещо свързано с въпросния "лечител" или "знахар" както щете го наричате горепосочения Димитър Захариев
та първото което е че много пъти сме ходили аз и семейството ми при този човек и то без успешно...той лекувал всичко не само депресията...ходихме предимно заради брат ми,понеже той има заболяване по рождение...с една дума той е инвалид за съжаление...нещо като "даунче"/хора които през целия си живот са с детски акъл/в продължение на година-година и половина ходихме при г-н Захариев и той ни уверяваше че ще помогне на брат ми с няколко сеанса.те се състояха от следното:1-во влизаш в кабинета му и предварително отвън си плащаш нещо като вход-10лв...2-ро в негово присъствие не се говори.3-то единственото нещо което правеше е да те пипне за челото и тила.и 4-то на излизане дори и довиждане не ти казваше...нестига че праскахме по около 200кинта до София и обратно/живеем в Бяла Слатина-Врачанско/ ами и никаква полза нямаше от цялата година и половина в която ходехме в месеца 2 пъти.баща ми вече се ядоса че няма никакъв смисъл и се отказа...та да ви кажа чесно отначалото много се хванах и аз на въдицата дали защото бях на 8 години или и аз незнам но сега съм на мнението че никой освен ти сам неможеш да си помогнеш...лечителите само ти обират парите щот няма от каде другаде да ги избият и понеже България се хваща на всичко айде да я прекараме...незнам за другите user-и какво мислят но аз само ви казвам какво стана с моето семейство и как гадно бяхме прецакани