- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За депресираните...
Дано информацията тук да ви помогне.Ето сайта за Егологията:
www.esotherica.freecom-int.com
След като се отвори страницата ще Ви изпише,че сайта е преместен.Просто кликнете горе(пише 'Click Here') и изчакайте малко.
и кво ?
раздепресира ли ?
Това е нещо сериозно и не ми се струва,че ироничния тон и подигравките са уместни.Ако някой проявява повече интерес,предаването на Димитър Захариев се казва "Въпроси в ефир" и се излъчва по ББТ.На живо е в неделя от 22.00 до 23.00,а повторението му е четвъртък срещу петък от 0.30 до 1.30.Първоначално написано от Анонимко
Нагоре.Правя го с цел повече хора да го прочетат.
ама моля те... не мисля, че някой, който не е запознат със същността на проблема на депресираните, без да знае защо е станал такъв, какви са обстоятелствата, без да е запознат със всяка една подробност ще може да помогне в случая... :\
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Първоначално написано от HandOfBlood
Може би съм просто разсеян,но не разбрах какво се опиваш да ми кажеш.Би ли пояснил?![]()
момиче съм по дяволите...Първоначално написано от Анонимко
нвм... имам предвид, че някой от телевизора не може да ти помогне да се справиш с депресията... особено ако предаването ти е 1 час, в което се включват поне 5 заблудени човека на ден... за тази цел ти трябват поне няколко часа, да предразположиш човека отсреща, да ти се довери, да вникнеш в самия него, в съзнанието му, във начина му на мислене, да разбере каква е цялата причина за тази депресия... дали някой от телевизора ще може да направи това за 1 час? не мисля
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
ЕМОТАТА ДА СИ МЪЛЧАТ !!!![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Димитър Захариев е много наясно с причината за депресията,както и причината за много заболявания.Който може да мисли логично ще го разбере,сигурен съм.
Бих се радвал ако някой сподели мнението си.
e,mn 10x,ama qvno sum v mn dulboka deprsiq
uuffff,naposleduk sum ujasno tujna(((
![]()
kvi sa tez sekti ve
Това не е секта,а една нова наука,чийто основи в момента се полагат в България.Чудесно е,че всичко това започва тук,в нашата държава.Първоначално написано от Uraken
Пожелавам успех на всички вас,които оценявате Егологията положително.Тя е в помощ на хората.
Характерният белег на Синдрома на Емоционалният Срив е червено петно на тила.Може да бъде различно по форма и да варира до известна степен по цвят(от светлочервено до тъмнолилаво).
Разберете,това не е измислица в никакъв случай.
Това е истина едно към едно.
Тези от вас,които пътуват в градският транспорт или посещават места с много хора-просто направете този тест,да огледате вратовете на хората около вас и обърнете внимание на колко от тях има характерен белег.
аз пък искам да ви кажа нещо свързано с въпросния "лечител" или "знахар" както щете го наричате горепосочения Димитър Захариев
та първото което е че много пъти сме ходили аз и семейството ми при този човек и то без успешно...той лекувал всичко не само депресията...ходихме предимно заради брат ми,понеже той има заболяване по рождение...с една дума той е инвалид за съжаление...нещо като "даунче"/хора които през целия си живот са с детски акъл/в продължение на година-година и половина ходихме при г-н Захариев и той ни уверяваше че ще помогне на брат ми с няколко сеанса.те се състояха от следното:1-во влизаш в кабинета му и предварително отвън си плащаш нещо като вход-10лв...2-ро в негово присъствие не се говори.3-то единственото нещо което правеше е да те пипне за челото и тила.и 4-то на излизане дори и довиждане не ти казваше...нестига че праскахме по около 200кинта до София и обратно/живеем в Бяла Слатина-Врачанско/ ами и никаква полза нямаше от цялата година и половина в която ходехме в месеца 2 пъти.баща ми вече се ядоса че няма никакъв смисъл и се отказа...та да ви кажа чесно отначалото много се хванах и аз на въдицата дали защото бях на 8 години или и аз незнам но сега съм на мнението че никой освен ти сам неможеш да си помогнеш...лечителите само ти обират парите щот няма от каде другаде да ги избият и понеже България се хваща на всичко айде да я прекараме...незнам за другите user-и какво мислят но аз само ви казвам какво стана с моето семейство и как гадно бяхме прецакани![]()
ne e lo6o infoto![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Благодаря за положителната оценка,favor_91 .
Приятели,предаването за егологията ще се излъчва вече по MSAT в петък от 21.00 до 22.00.
Всичко добро от мен.
абе ти маитапиш ли се с нас тва си е пъна простотия
реклама която е забранена в този форум
този човек е измамник и на никого не може да помогне можеби
тои трябва сам да си излекува малко мозъка че явно е превъртял
горкият човек съжелявам го даже си е измислил и наука
![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Това не е реклама,а информация.И ще те помоля да не се опитваш да влияеш на останалите,а да ги оставиш да вземат свое решение.
Недей да пречиш на това,което е полезно и добро за хората и обществото ни.
Дано повече хора да разберат за това.Онези от вас,които вече са се убедили в полезността на Егологията,опитвайте се да споделяте с познатите си,с приятелите си.Моят съвет е преди това да преценявате чоека,които е срещу вас и едва тогава да вземете решение дали да го насочите в посока Егологията.
Понякога хората реагират крайно негативно и за съжаление последствията от тази реакция ги понасяте вие.Затова повтарям-преценявайте човека срещу вас,човека,на когото искате да помогнете.
Бъдете живи и здрави,приятели.
Мисля,че би било добре тези от Вас,които са поели по пътя на Егологията вследствие на моя постинг да споделят мнението си с останалите тук.Надявам се това да накара скептиците да се позамислят,а онези,които четат това за пръв път,да разберат за този сериозен проблем и че има изход от заразата СЕС.
Бъдете живи и здрави,приятели.
В името на здравето всички средства са позволени.
Опитваш се да кажеш,че Димитър Захариев е излъгал повече от 600 човека да застанат пред камерата и да споделят добрите резултати(меко казано),постигнати с помощта на Егологията?!Още повече,че за 17 години практика доволните хора са в десетки пъти повече от недоволните!Защото в Егологията няма недоволни,има неразбрали.
И като е такъв мошеник,кажи как хора с различни диагнози се подобряват и напълно оздравяват само чрез посещение на кабинета или използване на помощните форми на Егологията?Тези хора имат документи от личните си лекари(които в повечето случаи са учудени в промяната у пациентите си).Или може би Димитър Захариев е платил и на личните лекари да фалшифицират документация?
Толкова ли не можеш да разбереш,че човек да направи такава масова фалшификация просто няма на света.Май нещо ти пречи да го разбереш и мисля,че се сещаш и ти кое е това нещо.
В добавка ще кажа,че кабинет 'Егология'е в пълно съответсвие с законовата уредба на РБ,както и месечното издание и всичко останало,свързано с тази нова наука.
Само за информация-преди тези видеоматериали,които виждате в предаванията,Димитър Захариев е имал книга ,в която хората са вписвали своите мнения и благодарности.Тази книга е била доста дебела,а наскоро бе направена и подписка,в която се включиха над 10 000 души.Тя беше в защита на науката Егология и Димитър Захариев.
Прочетете и помислете,за да ЗНАЕТЕ какво става около вас и с вас.