.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132
    deem
    Guest

За депресираните...

Дано информацията тук да ви помогне.Ето сайта за Егологията:
    www.esotherica.freecom-int.com
    След като се отвори страницата ще Ви изпише,че сайта е преместен.Просто кликнете горе(пише 'Click Here') и изчакайте малко.

Guest
    и кво ?
    раздепресира ли ?

deem
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и кво ?
    раздепресира ли ?
    Това е нещо сериозно и не ми се струва,че ироничния тон и подигравките са уместни.Ако някой проявява повече интерес,предаването на Димитър Захариев се казва "Въпроси в ефир" и се излъчва по ББТ.На живо е в неделя от 22.00 до 23.00,а повторението му е четвъртък срещу петък от 0.30 до 1.30.

deem
    Guest
    Нагоре.Правя го с цел повече хора да го прочетат.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ама моля те... не мисля, че някой, който не е запознат със същността на проблема на депресираните, без да знае защо е станал такъв, какви са обстоятелствата, без да е запознат със всяка една подробност ще може да помогне в случая... :\
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    ама моля те... не мисля, че някой, който не е запознат със същността на проблема на депресираните, без да знае защо е станал такъв, какви са обстоятелствата, без да е запознат със всяка една подробност ще може да помогне в случая... :\

Може би съм просто разсеян,но не разбрах какво се опиваш да ми кажеш.Би ли пояснил?

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood

Може би съм просто разсеян,но не разбрах какво се опиваш да ми кажеш.Би ли пояснил?
    момиче съм по дяволите...
    нвм... имам предвид, че някой от телевизора не може да ти помогне да се справиш с депресията... особено ако предаването ти е 1 час, в което се включват поне 5 заблудени човека на ден... за тази цел ти трябват поне няколко часа, да предразположиш човека отсреща, да ти се довери, да вникнеш в самия него, в съзнанието му, във начина му на мислене, да разбере каква е цялата причина за тази депресия... дали някой от телевизора ще може да направи това за 1 час? не мисля
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

ЕМОТАТА ДА СИ МЪЛЧАТ !!!
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

deem
    Guest
    Димитър Захариев е много наясно с причината за депресията,както и причината за много заболявания.Който може да мисли логично ще го разбере,сигурен съм.

deem
    Guest
    Бих се радвал ако някой сподели мнението си.

e,mn 10x,ama qvno sum v mn dulboka deprsiq
    uuffff,naposleduk sum ujasno tujna(((

Фен
    Град
    Varna
    kvi sa tez sekti ve

deem
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    kvi sa tez sekti ve
    Това не е секта,а една нова наука,чийто основи в момента се полагат в България.Чудесно е,че всичко това започва тук,в нашата държава.
    Пожелавам успех на всички вас,които оценявате Егологията положително.Тя е в помощ на хората.

deem
    Guest
    Характерният белег на Синдрома на Емоционалният Срив е червено петно на тила.Може да бъде различно по форма и да варира до известна степен по цвят(от светлочервено до тъмнолилаво).
    Разберете,това не е измислица в никакъв случай.
    Това е истина едно към едно.
    Тези от вас,които пътуват в градският транспорт или посещават места с много хора-просто направете този тест,да огледате вратовете на хората около вас и обърнете внимание на колко от тях има характерен белег.

аз пък искам да ви кажа нещо свързано с въпросния "лечител" или "знахар" както щете го наричате горепосочения Димитър Захариев
    та първото което е че много пъти сме ходили аз и семейството ми при този човек и то без успешно...той лекувал всичко не само депресията...ходихме предимно заради брат ми,понеже той има заболяване по рождение...с една дума той е инвалид за съжаление...нещо като "даунче"/хора които през целия си живот са с детски акъл/в продължение на година-година и половина ходихме при г-н Захариев и той ни уверяваше че ще помогне на брат ми с няколко сеанса.те се състояха от следното:1-во влизаш в кабинета му и предварително отвън си плащаш нещо като вход-10лв...2-ро в негово присъствие не се говори.3-то единственото нещо което правеше е да те пипне за челото и тила.и 4-то на излизане дори и довиждане не ти казваше...нестига че праскахме по около 200кинта до София и обратно/живеем в Бяла Слатина-Врачанско/ ами и никаква полза нямаше от цялата година и половина в която ходехме в месеца 2 пъти.баща ми вече се ядоса че няма никакъв смисъл и се отказа...та да ви кажа чесно отначалото много се хванах и аз на въдицата дали защото бях на 8 години или и аз незнам но сега съм на мнението че никой освен ти сам неможеш да си помогнеш...лечителите само ти обират парите щот няма от каде другаде да ги избият и понеже България се хваща на всичко айде да я прекараме...незнам за другите user-и какво мислят но аз само ви казвам какво стана с моето семейство и как гадно бяхме прецакани

Супер фен
    ne e lo6o infoto

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

deem
    Guest
    Благодаря за положителната оценка,favor_91 .

deem
    Guest
    Приятели,предаването за егологията ще се излъчва вече по MSAT в петък от 21.00 до 22.00.
    Всичко добро от мен.

абе ти маитапиш ли се с нас тва си е пъна простотия
    реклама която е забранена в този форум
    този човек е измамник и на никого не може да помогне можеби
    тои трябва сам да си излекува малко мозъка че явно е превъртял
    горкият човек съжелявам го даже си е измислил и наука
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

deem
    Guest
    Това не е реклама,а информация.И ще те помоля да не се опитваш да влияеш на останалите,а да ги оставиш да вземат свое решение.
    Недей да пречиш на това,което е полезно и добро за хората и обществото ни.

Дано повече хора да разберат за това.Онези от вас,които вече са се убедили в полезността на Егологията,опитвайте се да споделяте с познатите си,с приятелите си.Моят съвет е преди това да преценявате чоека,които е срещу вас и едва тогава да вземете решение дали да го насочите в посока Егологията.
    Понякога хората реагират крайно негативно и за съжаление последствията от тази реакция ги понасяте вие.Затова повтарям-преценявайте човека срещу вас,човека,на когото искате да помогнете.

Бъдете живи и здрави,приятели.

Мисля,че би било добре тези от Вас,които са поели по пътя на Егологията вследствие на моя постинг да споделят мнението си с останалите тук.Надявам се това да накара скептиците да се позамислят,а онези,които четат това за пръв път,да разберат за този сериозен проблем и че има изход от заразата СЕС.

Бъдете живи и здрави,приятели.

В името на здравето всички средства са позволени.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Maleee tova sa pylni prostotii too samo laje horata mnogo go mraza ujast

0biChkam SlyNcEt0 :}

Опитваш се да кажеш,че Димитър Захариев е излъгал повече от 600 човека да застанат пред камерата и да споделят добрите резултати(меко казано),постигнати с помощта на Егологията?!Още повече,че за 17 години практика доволните хора са в десетки пъти повече от недоволните!Защото в Егологията няма недоволни,има неразбрали.

И като е такъв мошеник,кажи как хора с различни диагнози се подобряват и напълно оздравяват само чрез посещение на кабинета или използване на помощните форми на Егологията?Тези хора имат документи от личните си лекари(които в повечето случаи са учудени в промяната у пациентите си).Или може би Димитър Захариев е платил и на личните лекари да фалшифицират документация?
    Толкова ли не можеш да разбереш,че човек да направи такава масова фалшификация просто няма на света.Май нещо ти пречи да го разбереш и мисля,че се сещаш и ти кое е това нещо.
    В добавка ще кажа,че кабинет 'Егология'е в пълно съответсвие с законовата уредба на РБ,както и месечното издание и всичко останало,свързано с тази нова наука.

Само за информация-преди тези видеоматериали,които виждате в предаванията,Димитър Захариев е имал книга ,в която хората са вписвали своите мнения и благодарности.Тази книга е била доста дебела,а наскоро бе направена и подписка,в която се включиха над 10 000 души.Тя беше в защита на науката Егология и Димитър Захариев.

Прочетете и помислете,за да ЗНАЕТЕ какво става около вас и с вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си