Хайде аз да кажа какво ми се случи когато посетих Димитър Захариев.
1/ Държа се надменно и грубо ( пред мен изгони една жена от кабинета си все едно беше куче), а на мен ми наговори глупости от типа, че трябва да си намеря мъж с надървен х.. ( тогава още не бях омъжена).
2/ Държа ме вътре не повече от минута, за което ми взе 20 лв и ми обясни, че трябва да ходя всеки месец по един път. ( Как ли се лекува основен проблем като емоционален срив с едно посещение на месец, не знам)
На излизане от кабинета му мернах една стая, в която от голям казан наливаха в шишета един шампоан ( които задължително си купуваш, нещо като антистрес бяха, не си спомням точно).
Опашката беше огромна, но вървеше бързо, защото там хората влизат и излизат като на конвеир. Запитах се щом толкова всеотдайно помага на хората с добрата си душа, защо не взима по някаква символична сума като 5 лв например.
Гледала съм и предаванията му , отначало бяха по 2001). Понякога се държи толкова невъзпитано и така се опитва да наложи мнението си за егологията на всеки, че е в състояние да се скара с човек в ефир само и само да е неговото. И определено няма вид на човек, който се е преборил с емоционалния срив.
Това е мое мнение! Не го налагам на никой, който иска да отиде и да опита. МОже да му помогне. За мен беше безпретметно и скъпо.