- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kam momi4etata
momi4eta.kak bi vi xaresalo pove4e kogato svar6vate tempoto da e po uskoreno ili bavno?blagodarq
по-ускорено \/
Не съм момиче, но е логично темпото да е по-бързо според мен, с оглед получаването на по-силен оргазъм![]()
Първоначално написано от machoka
определено си 100% прав![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I az sam saglasna!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Зависи! От много неща - поза, пореден път, моментно състояние... Тези неща се усещат, когато партньорката участва пълноценно в акта. Понякога е нужно да се бърза, понякога - да се забавя, понякога може и без движения...Но това познание се постига, когато връзката е дълготрайна и пълноценна.
При секс за една нощ - забравете!
![]()
и аз се присъединявам към това мнениеПървоначално написано от miloto_girl-4e
"Целувка за лека нощ"
i az sum na tova mnenie!!!Първоначално написано от midnight...
black cat or white cat,that is the question!!!
po uskoreno
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Еми зависи. Ако е с някоя девственица ако е по-бързо няма ли да я боли? Зависи с кой си.
Взе ми думите от клавиатурата...Първоначално написано от Майка ти
Понякога се случва така, че докато свършвам предпочитам приятеля ми просто да се притисне в мен и да проникне колкото е възможно по-навътре, според ситуацията може да се получи така, че да искам да намали темпото, а не да се движи със скоростта на светлината...
А пък понякога искам по-бързо...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
California -> Ето ви пример за момиче, което не знае какво иска..![]()
Така сте вий, жените:P
Определено не е задължително да е по бързо.Важен е контакта и възбуждането на психична основа а не толкова темпото.помой наблюдения.
Machoka,пиши ме и мене тогава " за момиче, което не знае какво иска",но California,го каза мн добре и точноПървоначално написано от California
=D>
.
2 т. от правилника. Бан на профил
i az za mnenieto na California-tq go kaza nai-dobre i mislia 4e bi trqbvalo pri vsi4ki da e taka!
po burzo mn qsno