- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- analen sex???
kak moje da se napravi klizma v doma6ni obstanovka. molq da otgovarqt samo tezi, koito imat opit.
xaxaxax taq klizma pak za kvo ti e? dori i da pravi6 analen sex tq ne e neobhodima
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има такива интимни душове(май така се казваха),продават се аптеките
ami ima edni ustoistva prili4at na penis,no sa po tqsni i imat pompi4ka ot dolu! slaga6 sapunena voda vkarva6 si go dupeto i natiska6 pompi4kata!
za kakvo ti e da si pravi6 klizma? ako e zari analen sex moje6 spokoino da mine6 i bez klizma!!! ako se pritesnqva6 prosto otidi po golqma nujda predi tova!!! ama ne q predizvikvai ti!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Izkarahte klizmata wredna. Kato otidesh do tolaetna predi tova, e weroqtno da ostanat chudesijki po stenite na debeloto chervo, koito ne sa priqtni.
Абе вие луди ли сте каква тоалетна каква голема нужда преди анален секс.Няма такова нещо.На мен не ми се е случвало до сега да видя по оная си работа такива "чудесийки" въпреки че редовно правя анален секс,така че не се плаши.
i az si mislq, 4e nqma nujda ot takiva raboti, no v mnogo takiva podobni temi mnogo hora kazvat 4e dokato sa pravili analen sex se e polu4il gaf. to4no zatova iskah da pro4eta mneniqta vi. v4era s moq priqtel probvahme i vlezna dosta lesno, dori ne usetih bolka, no be6e samo za malko- vsa6tnost ne pravihme analen sex. strah me e, 4e sledva6tiq pat moje da stane tozi gaf.
kakvo e amalem sex i kakvo e klizma?
analen iskam da kaja
клизмата не е нито вредна, нито неприятна - напротив, червата се изчистват от натрупаните по тях наслоения, които гният и образуват токсини
бутат ви пишки в задниците, а ви е страх от малко водичка
не бъдете такива диви селяни
клизмата е хубаво да се направи няколко часа преди самия акт, а не непосредствено преди него, за да може лигавицата да се успокои, иначе може да се получи дразнене
уреди се продават в аптеките
ne sam kazala 4e me e strah ot klizmata. prosto pitam. a kato ida v aptekata kakvo da pitam, v smisal ima li nqkakvo naimenovanie ili prosto e ured za klizma. a znaete li kakva cena e?
Не е нужно преди аналният секс да се прави клизма!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Че не е вредна - съм съгласна. Но, че не е неприятна - ха, мерси! Прави си я ТИ! Халал да ти е!Първоначално написано от Анонимко
Веднъж ми се наложи да ми правят (задължителна манипулация преди раждане) и никога не бих го направила пак доброволно! Блях!![]()
Вие го изкарахте нещо задължително преди аналния секс. Мислите ли че всеки го прави?
ДА и аз това питамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да идеш по голяма нужда преди анален секс си е почти задължително, ако искаш да избегнеш неприятности.