- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви накара да пушите и съжълявали ли сте за това после
проблемите ми бяха главната при4ина/ТЪПО/
Сажалявам единствено,4е зарибих едно моми4е,ина4е аз сега не пуша,тъка 4е...
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
az pu6a samo,kogao sum s frendove.![]()
никой неможе да ме накара да пропуша тва е супер глупаво
На моменти съжалявам, на моменти - не. Но когато съм на трезва глава - искрено съжалявам и го отчитам като грешка.
mi purvona4alno as v 6 klas po4nax da pusha .mno iskax da probvam i da vidq kfo e useshtaneto da pushish no sega mno sujelqvam 4e sam mi po4nala nqma otkazvane e pone as ne moga da gi otkaja ne e tolkova lesno![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Пробвах от любопитство. Изпушил съм 4 или 5 цигари и не съжалчвам, но не мисля да повтарям. Не ми хареса. Въобще цигарите са гадно нещо.
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Подтикнаха ме към това да пуша всичките ми приятели и приятелки, които пушат...някак си покрай тях се изкуших и аз. Пушенето е толкова успокояващо, пушенето след ядене е просто велико, кафе без цигара не е кафе и т.н. НО от 8-9 дни не съм пушила и този път сериозно съм решила да ги отказвам. Наистина може и без тях. Според мен те са просто навик, не чак толкова нужда, поне при мен...
INA kato naprimer koi priqtelki te potiknaxa axxaxax i as mno sujelqvam 4e gi po4nax no kfo da se prai nema spirane ot cigarite e zavisi koi koga e zapo4nal da pushi axxax
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
какво ме накара да пуша ли ? ми сестра ми която е по-голяма от мене пуши, родителите ми не пушат....доста тъпо начало....тръгнах да си правя колекция от цигари и по-точно от марковииьиьииьи гъзе....и от там са тръгна де, после ай една кутия, ай по няколко цигари на ден...и вече са по 1 кутия, но нямам никакво намерение да ги спирам
харесва ми да пуша, обичам да пуша....няма нищо по хубаво от цигарка сутрин с кафето, цигарка след като се нахраня, цигарка след секс, и цигарка по всяко време...
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
emi az kato malak gledah basta mi kak pushi i probvah edin pat da prava kato nego no togava v 1 vi klas nqkade bqh i ne pusheh natam i sled tova v 6 klas s edni priqteli izlqzoh te po4naha da pushat pitaha me iskash li da si drapnesh vikam dam i .. taka zapo4nah no ve4e po4ti ne pusha cigari samo treva
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()