- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edno kratka izpoved
-Крис виж навън отново заваля.-провикна се брат ми но гласът му остана като облак дим в мрачната стая.
Аз продължавах да стоя сгушен до големия прозорец и да наблюдавам как навън всичко е толкова мрачно и пусто.
Незнам защо ме привличаше толкова тази сива картина но не можех да отлепя погледа си от там.Застанал до прозореца аз всъщност
не бях там,а бях потънал надълбоко в мислите си.Този мрак ме връщаше в мислите за едно красиво минало което бе реалност
до съвсем скоро но което прекъсна със същата бързина с която беше започнало.Връщах се в спомените за едно момиче което открадна
сърцето ми и явно вече сърцето ми не искаше да ми се подчинява защото се откъсна от мен в мига когато и тя си тръгна.
Тази самота ме убива не мога да живея така но не мога и да си помислям за нещо друго защото дори и да бях с разбито сърце разумът си ми беше още цял
и непокътнат.Незнам може би бих направил всичко за да те върна.Бих плакал ако знам че това ще стопли сърцето ти,бих крещял ако можеше да чуеш виковете ми и сигорно
бих простил всичко бих преглътнал дори най-големият залък за да бъда отново с теб.Извинявай но просто не мога да направя всичко това не ми остави
никакви сили.Очите ми изгоряха когато те видях с него.Вече не мога да прошепна "Боли ме" какво остава да крещя нищо не мога да направя за да те върна.Колкото и да искам
да бъдеш с мен и да създаваме нови спомени просто не става трябва да те забравя и да отскупна алчните ти нокти от сърцето си.
То не е за игра!А ти го мачкаше,дереше и разкъсваше на хиляди части обичах те но ти се подигра с всичко.
Забрави ме може би пак ще падна в капана на някоя амазонка тръгнала на лов за любовта на заблудени мъжки същества но поне няма да си ти.
В нейното сърце може да я има думата "Милост",а не като теб да ме мачка докато не види че не мога да поема капка въздух.
Колкото и да съм те обичал,колкото и да съм мислил за теб,колкото и да плача сега в сърцето ми ранено ще има едно малко местенце в което
ще се крият на дълбоко красивите мигове с теб защото всяка една любов си има и своите хубави страни.Така,че не се страхувай колкото и да си ме наранила
аз ще стана,ще се изправя на крака и ще търся нови хора и защо не някой ден една нова и по истинска любов.
P.S.Кажете какво мислите.
Невероятно е!Страшно нежно и разчустващо.Брао!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Това напрао ме трогна..бате мноу е дуре.. имащ някакав талант.. и началото е мноу дуро наистина... не предполагаш че така ще продължи накрая.. имаш талант наистина!
приказно е.браво мн е хубаво =D>
=D>
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
![]()
![]()
so sad...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
=D> =D> =D>
mnogo e qko!i vse pak mi stana o6te po-tajno kato go pro4etoh![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
naistina e mn dobro =D> mai si izlql du6ata si![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
ne sum mislila che momche moje da obicha tolkova i da kaje tolkova prekrasni dumi.super si
e,dobre...ima nqkoi kli6eta deto mogat da se pro4etat navsqkade,no raz4uvstva.vypreki tova...kvi sa teq pravopisni gre6ki be?ostana li nqkoi ,koito da pi6e "sigurno"?!
eee aide pa vie si4ki tolko se prevzemate!!dobro e ama ne e koi znae kvo..
BRAVO GOTINO E NOO ISTINSKO MOM4ETATA STE PO 4USTVITELNI I OT MOMI4ETATA AMA 6O GO KRIETE NE MOA DA RAZBERA OTG PLS NA EMAILA MI JENIFERLOPEZ@MAIL.BG!