- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- PRISON BREAK
Мда особено след 9та и 10та серия на 2ри сезонПървоначално написано от WILD__BOY
Иначе ще е два сезона не три това имам като последна новина мисли се 3ти но може да стане боза така, нз за сега 2ри сезон дори повече ми харесва има тръпка на преследване на момента прекалено голяма...
Филма е измислен до последния детайл само едно нещо ме е учудило за сега но имам подузрения ...
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Страхотен сериал създаден да зарибява хората до плач.Но без Майкъл ()просто няма да е същия сериал.Много яко.Аз за вториа сезон знам само,че избягват,но нататък незнам.Незнам дали ще истърпя да чакам,защото са излезли само до 11 епизо от 2 сезон
.
Мда много е як филма, ама нещо напоследък не го хващам![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
a nqkoi moje li da mi kaje dr filmi s went.dominik i nolasko?
Въй въй въй много готинко филмче![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
mnogo e qk filma
Доминик Пърсел споменавая в едно интервщ че е подписал договор за 7 (седем!!!)сезона!
Доминик Пърсел (Линкълн Бъроуз)
участва още в:
австралийската хит драма Raw FM
Невъзможна мисия 2
Главна роля в сериала Джон Дой
В Блейд Троица той е най-стария вампир-Дрейк,известен още като Дракула
Бягство от затвора го превръща в международна звезда.
Амори Ноласко (Фернандо Сукре)
участва още в:
Спешно отделение
CSI:от местопрестъплението.
Мистър 3000
От местопрестъплението:Ню Йорк
Tranformers(излиза догодина)
Петер Стормар(Джон Абруци)
учатва още в:
Пробуждане
Фарго
Игубеният свят:Джурасик парк
Армагедон
Танциорка в мрака
Смокинг
Гласът на вятъра
Гадна компания
Специален доклад
Хотел за милион долара
Шоколад
Тарикатите
Чистилището
Големият Лебовски
Робърт Кнепър (Тиодор Багуел)(Т-бег)
участва още в:
Ченге под прикритие
Никита
Стар Трек
Профайлър
От местопрестъплението:Маями
Западното крило
Мюз Уотсън (Чарлз Уестморленд)(Д.Б. Купър)
участва още в:
Sommersby
Somethin to talk about
Атентатори
Роузууд
Знам какво направи миналото лято
От здрач до зори
Все още знам какво направи миналото лято
Остин Пауър 2
Мъртви птици
Songcather
Blind Veangense
Justise in a small town
Младият Индиана Джоунс
Матлок
Военна прокуратура
Ричмънд Дънбар(Бенджамин Франклин)(Стотачката)
участва още в:
Punks
Земя 2
Целувки с неочакван край
ето ви малко инфо и много изпускате ако не глеате сериалчео дано наистина да има 7 сезона \/ След време ще пусна и за Скофийлд щот ме заболяха ръцете
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
TVA E NAI-NAI-NAI-NAI-NAI-QKIQ FILMMMMM (NQMA D GO NARI4AM SERIAL, 6TOTO AZ POD TAZI DUMA RAZBIRAM SERIALKI OT TIPA NA TIQ V 11:00 4ASA PO BTV - V KOITO MOJE6 D GLEDA6 GLAVNIQ GEROI D HODI DO MAGAZINA V PRODULJENIE N 10 EPIZODA)
TVA E NAI-QKIQ serien FILM, KOITO NQKOGA SUM GLEDALA, BAREM S LOST, NAI-QKOTO V PRISON BREAK E 4E VINAGI IMA NAPREJENIE I DEISTVIETO STAVA BURZO I E MN INTERESNO I DOBRE ZAMISLENA WENTWORTH MILLER (MAIKUL SKOFIILD) NQMA D GO OBSUJDAM, SMAO 6TE KAJA, 4E E THE BEST! A AKO E VERNO TVA, 4E NQMA D SA SAMO TIQ 2 SEZONA SUM ADSKI HAPPY, DANO NAISTINA D E TAKA
AZ SE BQH OT4AQLA, ZA6TOTO GLEDAH VE4E 12 SERIQ OT 2 SEZON I SEGA 4AKAM D IZLEZNE POSLEDNATA 13-TA I KATO SVUR6AT.. KVO 6 PRAVQQQQ
AMA FILMA E THE BEST OF THE BEST
![]()
![]()
Първоначално написано от linkin_park_fenka
Eee, aide pls napi6i ne6to i z Michael Scofield (Wentworth Miller) , z nego mi e nai-interesnopls
![]()
![]()
SpAcE_LaDy ето ти галерийка на Уентурт Милърhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=77329
Ще напиша една статия за него от едно списание:
За да получи досегашните си 14 роли,звездата от хитсериала "Бягство от затвора" Милър минава 500 прослушвания.През целия този период роденият в Англия,но израснал в Ню-Йоркския квартал Бруклин,млад ентусиаст не се отчайва..Опитва се да не приема лично отказите ,макар усещането да е именно такова."Минавало ми е през ума да се откажа,но не можех да си представя да правя нещо друго,казва той.Нуждаех се от актйорството както от въздуха"
Завършил "принстън" с диплома по английска литература,Уент от дете се превъплащава в различни образи.Най-вече в динозаври.Изоставя,както се оказва за малко,мечтата си,защото разумът му говори,че така няма да може да си изкарва прехраната.Няколко години работи за продуцентска компания в Ел Ей,ала нещо от вътре го човърка и решава да се пробва.Има няколко малки учатия в различни телевизионни шоута като "Бъфи-убийцата на вампири" и "Спешно отделение".Това не го задоволява и той продължава уприто да ходи на интервюта."Скрити белези2003) на режисиъора Робърт Бентън ц Антъни Хопкинс и Никол Кидман е дебютът му на големия екран.В лентата Уент играе ролята на Хопкинс като млад.Нищо че е висок 1,85 срещу 1,74 на сър Антъни,който трудно може да бъде наречен красив.Сериалът "Бягство от затвора" му носи световна известност,а тази година и номинация за "Златен глобус" за най-добро изпълнение на мъжка роля.Уент обаче смята че участието му в клипа на Марая Кери We belong together като неин любовник в истинската манна небеснна,тъй като с него е привлякъл повече внимание от каквото и да е било друго.
след 10-15 мин ще го допиша щот се изморих ако искате де![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Eiii, super, mn ti 10x, ako iska6 go dopi6i, 6te se radvamПървоначално написано от linkin_park_fenka
Mnogo ti blagodaria
super si
Ama saita ne6to ne mi se otvarq.. ne znam 6to
![]()
Aaaa, otvori se, 10x mn, sa 6 go razgledamOBOJAVAM TOQ FILM, NAI-QKIQ E
![]()
Най-увлекателния сериал!![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ето и продължение:
Сега Уент,който си няма гадже,защото бил женен за "Бягство от затвора",е още по известен,но не възнамерява да се въползва от това.Поне засега.
Не желае да участва в други проекти,защото работата в сериала е тежка и изтощителна дори за млад и здрав мъж като него.Да не говорим че само татусите по тялото му отнемат 4 часа дневно.Иначе Уент няма нито една татуировка по тялото си и не смята да си слага.Не само защото не си пада по тях,но и защото е силно алергичен-главно от някой храни и от кучета и котки.
И така синът на родители юристи,завършили "Йеил" няма да продължи семейната традиция.Но те едва ли имат нещо против,защото са знаели че всичко може да се очаква от Уент,след като са наляли в вените му африканска,английска и немска кръв от страна на татко му и руска,френска,холандка,сир йска и ливанска-от страна на майка му.Е,ако някой е любопитен какво белъо носи,Уент любезно отговаря:предимно боксерки![]()
Току що си намерих в един вестник интервю с него ако успея ще го напиша тая вечер ако не утре![]()
Ne go gledam,no vsi4ki okolo men sa ludi po nego!Imam Soundtrack-a!ima dobri pesni!PozdraF4e za vas:Massive Attack-Teardrop.Moje da ste q 4uvali!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia