In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
Re: gledam i ne vqrvam na o4ite si!!!
Първоначално написано от miNiTo
1-vo iskam se izvinq ako temata se povtarq no ne mojah da se starpq...
slu4aino da se zabelqzali,4e pri vsqka nova tema za sex ili bilo za ne6to drugo,kogato nqkoi iztarsi ne6to tapo drugite po4vat da obsajat otgovora mu i totalno smenqt temata!!!!
nai-4esto se stiga do hranene na tiq det sa se prasnali na po 10,11,12,13 godini
kakfo gi sadite be!!!! tova si e tehniq jivot tei si re6ili tei 6e praqt.uj tuka trqbva si pomagame,da davame saveti a ko?se se namira nqkoi "otvorko",koito ssamo s edin post da naprai si4ko na smqh,karanica ili porednata prostotiq!
are zemete si pomislete nad tova
P.S. za tezi koito 6te mi napravqt zabelejka za dumite mi ne mi puka.seki ima pravo na glas
В твоето мнение открих доста весели нещица... 1. Как така забеляза толкова много за толкова малко време (ако си от старите юзъри си кажи ника, за да не те нападам на тая тема)? Просто за 2 месеца... Надявай се да разбереш форума! 2. Споровете във форума? Те са нормално нещо. Писнало ми е да обяснявам какво означава думата "форум". Важното е че спорът, кавгата, различното мнение и т.н. са част от термина. 3. По темата на споровете - защо да ги оставяме? Ти така ли някой ден ще оставиш детето си да се на*бе като стане на 10??? Въобще трябва ли да позволяваме нашето поколение да запада толкова във всяка една посока? Какво остава за следващото тогава? Да избиват родителите си? Да загубват девствеността си на 8? Да пушат и пият от 10годишни? Да бягат от училище (или въобще да не ходят), за да се друсат като животни и да не знаят къде се намират? Не, не съм моралиска, доста неща не правя като хората, но не искам и да ставам още по-зле, нито хората около мен!