Цитирай Първоначално написано от rosskata
Дяволче, наистина, много зле говори за интелекта на потребителите, ако една тема "Метъл срещу Чалга" е по-интересна от "Каква музика слушате"
1. Само ако може на "дЕвилче" да бъде, че това "дЯволче" ми бърка в нервите
2. Защо, по дяволите, ме разкриваш така мазно Е са ще отнеса един бан от бате Цоки
3. Вярно е, тъпо е, но... Какво да кажа. Аз обичам да споря. Приятно ми е. Особено за тема, която познавам. напоследък музиката ми е само в главата и така се получава тъпото. Вярно е, не трябва да спорим и да се псуваме и т.н., но понякога човек има нужда точно това да направи. Писнало ми е да се занимавам със сериозни теми, да пиша на кирилица, да слагам всяка грешна запетайка, да уча и да давам съвети. А и в такава тема дори не се иска съвет. Иска се мнение и аз го давам, макар и то да дава начало на спор. Не трябва да е така, но е така. Не се чувствам особено горда за това, че съм създала толкова много спорове в тоя форум. В интерес на истината ми е много приятно, но знам че не е правилно. Но какво да се прави - ако бях единствената, която обича да спори, въобще нямаше да има спорове тук, нали?