.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Фен
    Град
    на футболния терен

LEVSKI - SHALCKE 04

30 mart STADION "VASIL LEVSKI" !!!!!!!! 1/4 FINAL ZA KUPATA NA UEFA
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    e.. tiq ve4e mnogo lo6o 6e vi stupat..

Левски ще отпаднат.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Мега фен Аватара на machoka
    Най-лошият възможен късмет изтеглихме..

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    кофти... Левскарите да се оправят...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Най-лошият възможен късмет изтеглихме..
    И аз така мисля... Днеска по път за даскало тамън това си обсъждахме с брат ми и той каза: "Абе, само да не ни се паднат Шалке...". Кофти работа...

Пепи Дь Ай
    Guest
    Най-добрия жребии - нищо не разбирате... Кво със Стяуа ли да бехме?

Фен
    Град
    на футболния терен
    be extra e shte smajeme shibaniq shvabi !

Фен
    Град
    на футболния терен
    30 march LEVSKI - SHALCKE 04 stadium "VASIL LEVSKI" !! "Левски отстрани 2 отбора от ШЛ защо да не отстрани и последният останлъл отбор от ШЛ ? продължаваме да мечтаем !!!!!"

;-)

prailno keep on DrEaMiNg BuLaGaRia tfa e polojenieto she e trudno ama ne i nevazmojno...

Голям фен
    Град
    София
    Чак пък толкова зле не е жребия. Трябва да се играе и толкова, а немците въобще не ни мислят за слаби така че си имаме шансове.
    Лошото е, че първо е доманкинството в София
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Coki
    Левски ще отпаднат.
    Хайде стига с този песимизъм, поне за малко. Като се замислите, преди мачовете на Левски срешу Удинесе, почти никой не вярваше в успеха на сините, но ето, че това стана, на пук на всички очаквания. Левски е на 1/4 финал!
    Шансове има винаги, било то и срещу отбор, като Шалке, който е силен, но не е непреудолим .
    Да се надяваме, че Левски, ще покажат още по-добра игра от тази в мача-реванш с Удинезе и ще се класират и на 1/2 финал!

САМО ЛЕВСКИ!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Левски ще отпаднат.
    Хайде стига с този песимизъм, поне за малко. Като се замислите, преди мачовете на Левски срешу Удинесе, почти никой не вярваше в успеха на сините, но ето, че това стана, на пук на всички очаквания. Левски е на 1/4 финал!
    Шансове има винаги, било то и срещу отбор, като Шалке, който е силен, но не е непреудолим .
    Да се надяваме, че Левски, ще покажат още по-добра игра от тази в мача-реванш с Удинезе и ще се класират и на 1/2 финал!

САМО ЛЕВСКИ!

da i 6te se klasirat za finala i 6e spe4elqt s gol v 93-tata minuta.. ehh me4tii

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Левски ще отпаднат.

САМО ЛЕВСКИ!

da i 6te se klasirat za finala i 6e spe4elqt s gol v 93-tata minuta.. ehh me4tii
    Това, което го казах е съвсем реално. Вече дали си съгласен е друг въпрос... .

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Шалке не мога да ги разбера..когато играят срещу класни отбори като Байерн Мюнхен и Леверкузен мачкат наред просто, а когато излизат срещу някакви пропадняци правят мизерии като равенства и дори загуби. Та забелязал съм Шалке играят само срещу силните отбори на ниво Та мойта прогноза е: тук ги бием 1(max 2)на нула, а там ни отнасят с 3,4 на нула. И техния стадион ще пука по шевовете - 60 000 души не е малка бройка. Не вярвам да имаме там кой знае какви шансове там. Затова трябва да се възползваме на 30ти и да ги отнесем много здраво, но пак го казвам - повече от едно на нула за нас тук не мисля че ще е възможно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    Шалке не мога да ги разбера..когато играят срещу класни отбори като Байерн Мюнхен и Леверкузен мачкат наред просто, а когато излизат срещу някакви пропадняци правят мизерии като равенства и дори загуби. Та забелязал съм Шалке играят само срещу силните отбори на ниво Та мойта прогноза е: тук ги бием 1(max 2)на нула, а там ни отнасят с 3,4 на нула. И техния стадион ще пука по шевовете - 60 000 души не е малка бройка. Не вярвам да имаме там кой знае какви шансове там. Затова трябва да се възползваме на 30ти и да ги отнесем много здраво, но пак го казвам - повече от едно на нула за нас тук не мисля че ще е възможно
    Дано това, което казваш стане реалност! \/

САМО ЛЕВСКИ!

Супер фен
    taka 6te ni biqt 4e ....

Голям фен
    Град
    софия
    тука гледам няколко прасета /чорбари/ дето толкова ги е яд , че ако Левски продължи на полуфинал просто незнам къде и какво ше прават не им устанаха нокти и уши от яд... ама на 2ри април ще си платите майка ви деба свинска!!!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Левски ще отпаднат.

САМО ЛЕВСКИ!
    Съгласна съм с това мнение и мисля че преди всичко трябва да сме БЪЛГАРИ и да се подкрепяме!!! Все пак Левски ще представи България!!! Всеки който се има за българин трябва да подкрепи левски, независимо за кой отбор е (дори и за ЦСКА, защото са врагове)
    Пожелавам Успех на ЛЕВСКИ

лош жребий. възможно най-силният противник. но какво от това? нима този сезон българския клубен футбол не е на прекрасно ниво? какво като ще игреам с Шалке? нали ЦСКА би Ливърпул, върпеки всичките "но"-та. нали бихме Оксер, който сега гази наред във Франция? нали бихме Олимпик Марсилия. нали бихме Удинезе. колко от вас мислеха, че след пропуска на Йовов в 45-тата минута Левски ще се класира? но Левски доказа, че е силен отбор. Левски играе вдъхновено и с желание. но стига с това, което е Левски. всички го видяха. мисълта ми беше, че Левски игреа превъзходно този сезон. каквото и да стане в двата мача срещу Шалке самия факт, че игреам срещу тях е успех. надявам се и публиката да е с отбора каквото и да става. защото ние не пеем само за победа.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен
    Тъй, тъй, лошо е срещу тия машини от Германия. А и си е класен отбор Шалке, ще играят с пълен състав/това е нещо ново /само за победа. Според мен Левски е до тук, но не пречи да се надяваме и да стискаме палци. Левски стигна до тук с много труд и заслужава похвала, но не трябва да се отпуска точно сега, защото шанс да продължи винаги има!

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Абе ще им скъсаме косматите задници на тъпите шваби. Тия само коли и бира могат да правят. Къв е тоя песифизъм от вас. Незнам за вас, но аз чакам на 10 май да гледам Левски как зима купата!

САМО ЛЕВСКИ!

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

SAMO LEVSKI

ako re6at kato udineze da igraqt bez klasnite si futbolisti 6e gi klecneme lo6o
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    на футболния терен
    rafinq altintop(out za pyrviq ma4) i kurani(out za 2ta ma4a)

Биете ли Шалке ставате шампиони ... айде успех. Да не предричам защото никой не вярваше, че до тук ще се стигне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си