- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LEVSKI - SHALCKE 04
30 mart STADION "VASIL LEVSKI" !!!!!!!! 1/4 FINAL ZA KUPATA NA UEFA
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
e.. tiq ve4e mnogo lo6o 6e vi stupat..![]()
Левски ще отпаднат.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
кофти...Левскарите да се оправят...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Най-добрия жребии - нищо не разбирате... Кво със Стяуа ли да бехме?
![]()
be extra e shte smajeme shibaniq shvabi !
30 march LEVSKI - SHALCKE 04 stadium "VASIL LEVSKI" !! "Левски отстрани 2 отбора от ШЛ защо да не отстрани и последният останлъл отбор от ШЛ ? продължаваме да мечтаем !!!!!"
prailno keep on DrEaMiNg BuLaGaRia tfa e polojenieto she e trudno ama ne i nevazmojno...
Чак пък толкова зле не е жребия. Трябва да се играе и толкова, а немците въобще не ни мислят за слаби така че си имаме шансове.
Лошото е, че първо е доманкинството в София![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Хайде стига с този песимизъм, поне за малко. Като се замислите, преди мачовете на Левски срешу Удинесе, почти никой не вярваше в успеха на сините, но ето, че това стана, на пук на всички очаквания. Левски е на 1/4 финал!Първоначално написано от Coki
Шансове има винаги, било то и срещу отбор, като Шалке, който е силен, но не е непреудолим.
Да се надяваме, че Левски, ще покажат още по-добра игра от тази в мача-реванш с Удинезе и ще се класират и на 1/2 финал!
САМО ЛЕВСКИ!
Първоначално написано от p4elata_brumze
da i 6te se klasirat za finala i 6e spe4elqt s gol v 93-tata minuta.. ehh me4tii![]()
Това, което го казах е съвсем реално. Вече дали си съгласен е друг въпрос...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
.
Шалке не мога да ги разбера..когато играят срещу класни отбори като Байерн Мюнхен и Леверкузен мачкат наред просто, а когато излизат срещу някакви пропадняци правят мизерии като равенства и дори загуби. Та забелязал съм Шалке играят само срещу силните отбори на нивоТа мойта прогноза е: тук ги бием 1(max 2)на нула, а там ни отнасят с 3,4 на нула. И техния стадион ще пука по шевовете - 60 000 души не е малка бройка. Не вярвам да имаме там кой знае какви шансове там. Затова трябва да се възползваме на 30ти и да ги отнесем много здраво, но пак го казвам - повече от едно на нула за нас тук не мисля че ще е възможно
![]()
Дано това, което казваш стане реалност! \Първоначално написано от Fena
/
САМО ЛЕВСКИ!
taka 6te ni biqt 4e ....
тука гледам няколко прасета /чорбари/ дето толкова ги е яд , че ако Левски продължи на полуфинал просто незнам къде и какво ше прават не им устанаха нокти и уши от яд... ама на 2ри април ще си платите майка ви деба свинска!!!!!
Съгласна съм с това мнение и мисля че преди всичко трябва да сме БЪЛГАРИ и да се подкрепяме!!! Все пак Левски ще представи България!!! Всеки който се има за българин трябва да подкрепи левски, независимо за кой отбор е (дори и за ЦСКА, защото са врагове)Първоначално написано от p4elata_brumze
Пожелавам Успех на ЛЕВСКИ
лош жребий. възможно най-силният противник. но какво от това? нима този сезон българския клубен футбол не е на прекрасно ниво? какво като ще игреам с Шалке? нали ЦСКА би Ливърпул, върпеки всичките "но"-та. нали бихме Оксер, който сега гази наред във Франция? нали бихме Олимпик Марсилия. нали бихме Удинезе. колко от вас мислеха, че след пропуска на Йовов в 45-тата минута Левски ще се класира? но Левски доказа, че е силен отбор. Левски играе вдъхновено и с желание. но стига с това, което е Левски. всички го видяха. мисълта ми беше, че Левски игреа превъзходно този сезон. каквото и да стане в двата мача срещу Шалке самия факт, че игреам срещу тях е успех. надявам се и публиката да е с отбора каквото и да става. защото ние не пеем само за победа.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Тъй, тъй, лошо е срещу тия машини от Германия. А и си е класен отбор Шалке, ще играят с пълен състав/това е нещо ново/само за победа. Според мен Левски е до тук, но не пречи да се надяваме и да стискаме палци.
Левски стигна до тук с много труд и заслужава похвала, но не трябва да се отпуска точно сега, защото шанс да продължи винаги има!
Абе ще им скъсаме косматите задници на тъпите шваби. Тия само коли и бира могат да правят. Къв е тоя песифизъм от вас. Незнам за вас, но аз чакам на 10 май да гледам Левски как зима купата!
САМО ЛЕВСКИ!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
SAMO LEVSKI
ako re6at kato udineze da igraqt bez klasnite si futbolisti 6e gi klecneme lo6o![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
rafinq altintop(out za pyrviq ma4) i kurani(out za 2ta ma4a)
Биете ли Шалке ставате шампиони ... айде успех. Да не предричам защото никой не вярваше, че до тук ще се стигне.