- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LEVSKI - SHALCKE 04
Абе аз изказвам мнение, на базата на играта на двата отбора един срещу друг ! Бях на стадиона и знам за какво става дума ! Като не разбираш от футбол и от 2 години не си се интересувал за какво изобщо се обаждаш ? Изобщо мача гледал ли си? Аман от такива дето винаги ще се обадят ....
=D> =D> =D>Първоначално написано от Fena
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
\Първоначално написано от Fena
/ \
/ \
/
EDIN OTBOR EDIN NAROD VSICHKI OBEDINENI PO IMETO LEVSKI NAI VELIKIQT OTBOR V BULGARIA I SVETA JALKO CHE NQMA KOI DA NI PUSNE DO FINALA ZASHTOTO AKO RAILY NE BESHE IZGONIL BARDONA MACHA BESHE 2:0+ ETO NA MACHA SEVILLA ZENIT 4:1 ZENIT SVYRSHVAT MACHA S 9 4oveka !!!
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Първоначално написано от Coki
Левски - Шалке 1-3 , резултат напълно според очакванията ми... Моето мнение е, че Левски играят много слабо и мача с Черно Море го доказа, сега остава и срещу ЦСКА същата слаба игра да покаже Левски![]()
![]()
![]()
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
XAXAXAXAXA TI SE IZKAZA HAHAHAHAHAXHAXHAXHAXHAXAXHHAXHAXHAXHAXHAXHAXHAXHAX HAXHAXHAXПървоначално написано от Coki
Първоначално написано от Coki
malko mai ne razbirash ti ot futbol a?da qsno beshe koi shte bie v4era ama...sadiata e glavnia vinovnik.narushenie na Bardon za 4erven karton?koi be maika mu stara vidq takoa neshto a?padnali sme s/u 4erno more...abe zle ste...est 4e shte padnem kato kupata e prednazna4ena za C*SKA.samo 4e toq pat za da nqma mnogoo prikazki po vaprosa reshiha da padnem ot eklerite pa neka i te vidat malko radost...sq v nedelq LEVSKI BIE C*SKA zashtoto parvenstvoto e nashe.PO vaprosa za igrata mladi 4ove4e shte te svetna 4e tazi godina Levski e otbora s nai dobrata igra v Bulgaria.Otkakto Mъри e na treniorskia post si4ko se promeni.I pak kazvam govorq za igra ,otbor ot 11 igra4a, a ne +1 (sadiata).Ot mn godini nasam futbol nqma v BG,no 4e Levski sq si igraiat nqma ko da si krivite dushite!A i zabelejete 4e po4ti si4ki sa BG igra4i nqoi ot koito dosta mladi....za sq gi biva mom4etata![]()
С мен който иска, срещу мен който може
Според мен пък си играха много достойно и като нищо щаха да ги скъсат тея дойчовци ако не беше абсолютно безмисления червен картон... тея облъчвани мутанти как могат да се преборят когато сме с 1 човек по-малко...
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Левски не с 11, а и с 15 играчи да бе играл, пак щеше да загуби... Относно червения картон, да той бе несправедлив, но пък преди това съдията спести да му извади втори жълт, следователно червен... Относно секретната информация на MoRsKa_nimfa, ще разберем в НЕДЕЛЯ![]()
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Е, coki, не се чуваш какво говориш![]()
В момента Левски е най-добрия отбор в България и играе на най-високо ниво. Всеки футболен специалист, който си вади хляба с подобни анализи ще потвърди тази теза с доказателства, аз не съм такъв и не мога. Но това е ясно, разбираш лиИ от обикновения зрител зад малкия екран се вижда.
Такова футболно представяне на европейската сцена не е бил постиган и както споменах, в момента Левски е единствения, който може да го осъществи - и го прави както виждаш.
A с 10 човека срещу Шалке не се играе. Картонът не само физически ни ощети, но срина и психиката и вярата в крайния успех. Това ни попречи да триумфираме.
Много добре казано.Първоначално написано от Fena
![]()
Най-добрия отбор в България падна от Черно Море...Другото , което трябва да ти кжа, че ЦСКА е стигал до ПОЛУ ФИНАЛ и е побеждавал далеч по-знаменити отбори от тези, с които левски игра. Безспроно е, че Левски направи най-добро представяне в евротурнирите( от доста време насам, но ЦСКА е имал по-големи успехи!), но за най-добър отбор в България Фактите сочат друго, ЦСКА шампион за купата на България и ЦСКА на 1-во място във временото класиране...след като ще говорим с факти, то ти си противоречиш, защото фаКТИте са в полза на ЦСКА, както в минало време така и в настояще, за вбъдеще времето ще покаже!Първоначално написано от machoka
[
ei proshlqk ne me ebe dali shte me bannesh ot toq forum no shte ti kaja 4e ti si porednoto jalko prasence deto ne znae istoriqta na otbora si i ne e gledal 2 ma4a po televiziqta i e trygnal da govori razbra li me be mekotelo are banni me 4e i bez tva ne moga da ti gledam groznata fizionomii lainar prost shte govori toi gluposti samo tuka da drazni CSKA ima uspehi zaradi komunistite sled 89-ta godina kvi uspehi ima CSKA ima _!_ v gyza e tva ima LEVSKI SQKA GODIMNA STIGA PONARPRED OT CSKA EVROTURNITE TAKA CHE ZAMYLCHI I NE GOVORI ZA CHERNO MORE CHE VIE NAPRAIHTE RAVEN S BELA I PADNAHTE OT LOKOTO KOITO SHTE SE RAZPADNAT SHTOTO NEMAT PARI DA SE PREKRYSTAT DOSTATA4NO LI NAPISAH ZA DA ME IZHVYRLQT OT FORUMA ?
Moderated by Coki:
2 и 13 точка от правилника.
Моля, дискутирайте по темата цивилизовано и без да нарушавате правилника!
xaxaaaaaaaaaa ko stana be Coki ... :P
Някой може ли да ми каже колко трябва да бият Левски в четвъртък за да продължат на полуфинал?![]()
![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Първоначално написано от Incarnadine
3:0![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
По-добрия победи.
От ЦСКА съм, но искам да кажа, че тази година <2006>, левски са в по добра форума, но това не значи, че НЯКОГА ще настигнат ЦСКА по титли и слава.
ЦСКА е един и един ще си остане.
mislq i 4e shte gi zadminatПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
ve4e otpadnahme....jalko![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Малката, отивай си в моренцето да си играеш с децата. Голямата фенка на Левски...божичко!Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
Считам темата за неактуална.