spokoino mila i az v momenta sym ttaka s moq priqtel..razdelqhme se sybirahme se..sega sym s nego,ama kolko sym s nego samo az si znam..no vypreki tva go obi4am i sym priviknala tvyrde mnogo kym nego i mi e trydno dori den bez nego..
naskoro se sybrahme dva dena sled sybiraneto ni bqhme v dobri otno6eniq,no na tretiq den zapo4nahme da se karame za gluposti i sporove za nqma ni6to... sega vijdam malko bezrazli4ie i golqma promqna v nego,a i v men ne 4e lipsva no to e taka s vremeto vsi4ko se provalq,hubavoto stava lo6o i grozno,dori BOLEZNENO..nikoi ne go iska tva no znae6 4e jivota e gaden i nie horata si go pravim o6te po-gaden,kolkoto i da ne iskame...

taka 4e vij kvo moq syvet e da ne ti pyka,glavata gore i znae 4e toi sam 6te te potyrsi nqkoi den,kogato se osyznae..vinagi taka stava povqrvai mi mila...ponqkoga e nujno da izgubim ne6to i kogato naistina sme go izgubili go syznavame i syjalqvame..nujno e vreme i za teb i za nego..
q pyk vij drugo dali 6te proraboti....zna4i vij sq moq ei tai ne mi zvyne6e 20dena i az sys vseki izminal den svikvah bez nego..i daje se 4uvstvah po-dobre,za6toto mi be6e my4no za nego,lipsva6e mi,no pone bqh spokoina nqma6e s kogo da se karam,nqma6e koi da me natovarva izli6no praveh si kvoto iskah..i taka mislq 4e sega dori i da se razdelim okon4atelno 6te mi e mn po-lesno da sym bez nego otkolkoto s nego..i rano ili kysno S VSI4KO SE SVIKVA!!!!
AZ TI POJELAVAM MBN KYSMET I DANO NAMERI6 MOM4ETO,KOETO DA TE CENI I OBI4A ISTINSKI,A NE SAMO NA DUMI..