Namiram se v mnogo slojno polojenie.S gadjeto mi sam ve4e 4 meseca.Vednyj go zarqzah,zaradi edno mom4e.Sled vreme se sabrahme kato mu obe6tavah 4e nqma da pravq pove4e taka i 4e obi4am samo nego.Da ama NE!!!Tova ne prodylji dylgo.Ne bqh vijdala tova mom4e dosta vreme i go bqh zabravila(kolko go bqh zabravila si znaeh samo az).V syrceto mi gore6e edna iskra.Obi4ah go tolkova mnogo,4e ne izdyrjah da se izmy4vam vseki den.Sega pak go vijdam i spodelih s edna priqtelka,4e vse o6te iskam da sym s nego.Tq obe6ta,4e 6te napravi vsi4ko vyzmojno da sym s nego,a i toi vednyj i kazal,4e syjelqva,4e ne e trygnal s men predi6niq pyt.Kazva6e,4e sym malka i ne me ponasql,a dori ne me poznava6e.Az ne se otkazah lesno - postoqnno se navyrtah krai nego,no bqh zabranena zona.Ta dnes kato sednah i presmetnah,az go haresvam ve4e 10 meseca.I naistina ne sa bile prosto simpatii prez cqloto tova vreme,a naistina go obi4am.Nz kak da postypq.Ako toi pojelae da e otnovo s men,6te se naloji da zareja gadjeto si pak po sy6tata pri4ina i 6te go naranq mnogo.Prosto nz kakvo da pravq ... obyrkana sam Molq vi pomognete mi.Daite mi syvet