.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Kakvo mislite za lubovta???

Momi4eta i mom4eta kakvo mislite za lubovta???Spored mene tq e edno strahotno ne6to Obi4kam Konstantin

Guest

Re: Kakvo mislite za lubovta???

Цитирай Първоначално написано от crazy_mace_sf
    Momi4eta i mom4eta kakvo mislite za lubovta???Spored mene tq e edno strahotno ne6to Obi4kam Konstantin
    Brei Brei mi twa ako ne sam as

Da ti si nqma koi drug da e osven tebe az drug ne obi4am ama ti dali ispitva6 takiva 4ustva kum mene nz

kak moga da ti go dokaja ?

Mmmm kak moje6 mi nz ti izmisli nqkakav na4in

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    тъпаци!
    are da ne ni obijda6 za6toto me drazni6

Ми и ти мене ме дразниш щот праиш тема и я превръщаш в 4ат има 4ат програми за тая работа !
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

tfa 4at li e ili forum..... a po temata se pak nz 6toto istinska i vseotdaina lubov mai ne sam izpitval
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от Spell
    Ми и ти мене ме дразниш щот праиш тема и я превръщаш в 4ат има 4ат програми за тая работа !
    znam 4e ima we pedal are da ne mi kazva6 kvo da prava a 6te si prava kvot iskam mi kato e forum 6to ne zeme6 da mi otgovori6 na vuprosa aaa????

Голям фен
    Град
    znam 4e ima we pedal are da ne mi kazva6 kvo da prava a 6te si prava kvot iskam mi kato e forum 6to ne zeme6 da mi otgovori6 na vuprosa aaa????
    aide bez da narejda6 a?

eй травестит ти да мъл4иш! кат темата е някъв тъп 4ат от къв зор па ше отговарям ае lock и тва е
    Admin-Coki:

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    aide bez da narejda6 a?
    6to pak da ne narejdam

щот кат е форум сте много отворени ама ако тръгнеш да нареждаш в истинския живот ше ти набият шамарите
    Admin-Coki:

Guest
    XAXXAXAXA leleee kvo vi stava,be hora xaxaxaxaxaxa aidee temata savsem oide...
    P.S-ta po temata ami spored men e super qko da si vliuben,no i az ne sum izpitvala vseotdaina liubov

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Любовта SUXXXXX! Темата-също!!!

Голям фен
    lubovta....mi golqma ne6tasnica e tq...no pak e strhotno 4uvstvo
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

КЛЮЧ!!!!!!!!! и тва е!! темата стана манджа с грозде точно!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Za << LIUBOVTA >> kazvat, che e neshto strahotno kogato e vzaimno! No pak ako ne.. e golqma bolka! No rqdko se sluchva tazi liubov da ostane za vinagi.. da e dulga, krasiva i iskrena!! Liubovta idealizira horata.. ne vijdame tqhnite negativni tochki, za nas te sa kato angieli prosto kazano - idealni!! Liubovata e slqpa..!! Tq loshi i do dobri kazestva

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

ami kakvo e lubovta li?ami za men lubovta e sladka bolka,ne6to sled 4iito kraj izpitva6 samo myka no si nasybral mnojestvo krasivi emocii i gotini momentin sys samiqt 4ovek
    lubovta dava smisyl za jivot,znae6 4e 6te ima za kogo da jivee6 dori kogato jivotyt si te typ4e
    i vse pak ne moga da kaja 4e nqkoga sym se vlubvala..
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    aide bez da narejda6 a?
    6to pak da ne narejdam
    za6toto naistina prevyrnahte foruma v 4at,koeto ne e pravilno...no ni6to samo ne narejdai pls

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Ае вие да не сте фенове на Барца, че толкова тъпи коментари и караници правите ? ... Темата и тя е тъпа ... Ко значение има какво мисля за любовта, човек обича със сърце, а не с мозък.
    Убиващатата- самотата, мила най-голямото нещо което ЛИЖЕ е твоето мнение ... Не си изпитвала истинска любов, на която са отвърнали и леко си се комплексирала, но не е виновна самата любов за това ...
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    И това си чака модераторската намеса...сякаш да тръгна да си правя темички "колко обичам еди кой си.." хубаво е човека да го знае, пък няма значение ако ще пред цяла България да го кажеш.
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Amii....vseki go priema razli4no...HUbavo 4uvstvo e.....no e mnogo jestoko..zavisi ot slu4aq.... nz...ponqkoga e otvratitelna..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си