- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За G точката!
Така значи имам аз въпрос. С един приятел спорим къде се намира прословутата G точка, но не можем да решим къде е смисал не можем да се разберем. Я моля ви се кажете къде точно се намира. Аз мисля (така съм чувал че G точката е някъде на 2 см. около клитора) пък той че е някъде на друго място по тялото. ХММ като го прочетох виждам че и идея си нямам кво е това я дайте малко инфо по въпроса![]()
![]()
PEACE
"Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
Lindsay Lohan Forever!
Аз имам едно предложение: първо да научите що е то клитор, къде се намира, за какво служи, как да се действа с него... пък G-точката я оставете за по-нататък, а?![]()
Споко, има време за всичко!![]()
Хаха имаше преди бая време статия, но не ми се рови сега. Че таз прословута точна не е само 1. ! е при всички, но всеки си има по още някоя по тялото (къде точно е строго индивидуално)
"Za jenite nai-golemiq afrodiziak sa dumite. G-tochkata se namira v ushite i vseki, koito q tyrsi drugade e glupak"
Ina4e, dokolkoto znam G-tochkata se nameri na gornata stena na vlagalishteto, sled pikochniq mehur. Stimuliraneto i moje da dovede do jenska eqkulaciq, chiqto substanciq e razlichna ot tazi na urinata (bukvalno eqkulaciq). Ne vsichki jeni mogat da eqkulirat. Tfa znam samo![]()