- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да разбера дали някое момиче ме харесва
как да разбера дали някое момиче ме харесва
обади се на медиумите в телевизия 2001![]()
ако исках духовитото ти мнение щях да те попитамАко нз не пиши никой не те кара
axax be bati tupiq vupros mi kvo da ti kaja to se use6ta ako te haresva.. gleda te po-razli4no, nqkaksi po-pronicatelno, taka da se kaje.. abe ne moje da se opi6e.. drugoto koeto e ako postoqnno tursi kontakt s teb i taka.. drugo ne se se6tam..
po tup vupros ne sum 4uvala kat tolkos mn durji6 otiva6 pri neq'/ nego i q/ 'go pita6 i gotovo
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ami vij to tova se use6ta ...gleda te nqkak po vejlivo..vinagi namira na4in da e okolo teb i vinagi 6te ti se usmihva(razbira se zavisi i ot vyzrastta kakto i pri mom4etata)
ako e myni4ka to...naj-veroqtno 6te hodi da se zaqjda s tebe (za da se pravi na interesna)
a ako e ve4e po-golqma..zna4i naj-veroqtno 6te se opita da se sbliji s tebe vyzmojno naj-mn..spoko nie momi4etata gi namekvame teq raboti
(btw eto ve4e go redaktirah podhodq6to za slu4aq taka 4e naistina izvinqvaj za izdynkata deto q napravih)
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
404
OMG! delete....
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Първоначално написано от cold_kiss
awe macka,tova go pishe M,ne e jenKa...![]()
cold_kiss mn radvash ei:P xaxax ae lek kvo ti kaja to ot samosebesi se razbira i sam trqq da usetish..i di utre ti se obesnqqvat nqma da razberesh kak to4no stava nomera
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
OLEEE IZVINQVAJ
ne be6e naro4no prost taka bez nick4e si vlqzal i mn ne zagledah kakvo si napisal ne moga da 4eta qvno
![]()
![]()
![]()
verno izvinqvaj ama po princip sym sviknala momi4eta da zadavat takiva vyprosi tyj kato nie pove4e obry6tame vnimanie na drebnite ne6ta...izvinqvaj naistina ne be6e naro4no![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again