Цитирай Първоначално написано от EtErNaL_f
Zdr all iskam da spodelia ne6to i da se dopiotam do vas.Ima edno mom4e,koeto haresvah i to dosta..i toi me haresva6e,no az sam malko stranna v tova otno6enie i ne mi stiga6e,4e me haresva iskah da "ti4a" po men i da se vliubi.Zatova re6ih da nakaram edna priatelka da trugne s nego i taka kato izlizame zaedno..da se vliubi v men,no zapoznah gi..napravih vsi4ko vazmojno da tragnat i tragnaha.Ala milata mi priatelka me preeba po4na da se hvali i tem podobni i mi kaza 4e ne bi skasala s nego kakto se bqhme razbrali(tq vinagi e iskala tova koeto imam)po princip ne iskam da se karam za mom4e i ne me interesuva 4ak tolkova mnogo,no se 4udq..6tom me e preebala za tova zna4i moje i za drugo.Molia vi pomognete mi..da otmastia li..da gi skaram li i da tragna s nego..ili da si ostana friend na edna "priatelka" kakvo da pravq???10x predvaritelno
Амиии...не слушам кой знае колко чалга, но сега Вероника е изкарала един кавър, обаче с много смислен текст...``...съвет безплатен искам да ти дам...пази се от приятелки добри!!!...``Аз самата винаги съм имала страшно доверие на приятелките си и много съм била наранявана и т.н., но въпреки това...не мога да спра да се доверявам, предпочитам да страдам, отколкото да не чувствам нищо...дано да сте ме разбрали какво искам да кажа...Но...Мацка, наистина много си се прецакала...Това момче, ако разбере едва дали ще ви погледне и двете....