Аз вече почвам да си мисля, че дори и да не ме е използвам само за секс и наистина да е изпитвал нещо към мен, то едва ли ще изпитва нещо към мен сега. Той може да бъде с която си пожелае и много добре го осъзнава! Ходи с една, зареже я, тръгне с друга и така...Отначалото си мислех, че не е такъв, защото след като ме заряза поне 3-4 месеца не ходише с никоя, но след това...той ги сменя като носни къпрички.
Когато спах с друг нямах представа, че има някакъв начин той да разбере за това, просто нямаше от къде. Лошото е, че имах доверие на един човек, мислех го за приятел, а именно той беше изпуснал цялата информация. Кофти стана ей така...защото той един вид се излага пред цялото даскало, ква съм аз, че да го правя за смях.
Пропуснах да кажа, че след като спря да ми говори аз на няколко пъти се опитвах да го заговоря в чата, но той или не ми отговаряше, или набързо ме отрязваше и на мен в един момент ми писна и му казах, че го обичам (всъщност аз чак тогава за първи и единствен път съм му казвала, че го обичам) и той нищо не каза. Нищо, както аз правех, когато той преди това ми го казваше. Също така нещо беше подхванал темата, че съм ниска (винаги с тва се бъзикаше) и аз му казах: "Нали знаеш, че хубавите неща са в малки опаковки", а той "...и с малък срок на годност"!!! Схващате какво ми намекна.
Аз сега не мога да отиде при него просто така, след висчко, което стана, и да му кажа, че още го обичам. Адски тъпо ще се получи, той сигурно ще ми се изсмее в лицето, ще ми се подиграе...мдам...с огромно самочувствие е той, както и аз. Двамата сме сякаш прекалено горделиви. А пък и нали ви казвам, че не съм съвсем сигурна дали е скъсал с поредната си...така че ако не е ще се получи много много лошо. Тя по принцип си ми има зъб, както и една нейна приятелка, с която стигнахме до бой, така че не ми се рискува с това...
Аз, ако трябва да бъда честна, не съм и от най-грозните, ами даже напротив. Доста момчета ме харесват, мога да тръгна с много...но дали ще има смисъл? Даже преди известно време реших, че започвам да харесвам едно момче, което обаче си има гадже и за това веднага се разубедих и забелязах, че всъщност не ме кефи чак толкова, а сега той май иска да сме заедно. Искаше днес вечерта да излезнем някъде. Леле, ще се побъркам. Писна ми този човек да ми пречи на живота.
Сега се радвам като го видя някъде, защотото...след 2 месеца завършва и повече НИКОГА няма да имам отново възможността поне да го виждам.