- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джойнт---->други неща
А данеби ти да си господ а?
Не си ли даваш сметка че всички тези деца дето се друсат с какви ли не боклуци нямат бъдеще.
Какво бъдеще очква България с такива деца а?
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Още ли не разбрахте, че тия дето се зарибяват с херца и амфети са все хора, дето искат да се надрусат. Да ги нямаше горните 2 неща, те пак щяха да намерят нещо с което да си откинат главите. Затова не винете коза за пропадането на гореописаните индивиди.
...Какво ще стане от човек - това зависи от самия него.
Евалата =D>Първоначално написано от Iridium
Ае стига сте приказвали глупости, че от тревата се минава към по-твърди наркотици, стъпалото към твърдите наркотици е ОБЩНОСТТА. Към тревата НЕ СЕ РАЗВИВА толеранс. Все пак не трябва да се пуши всеки ден щото ти се натоварва много мозъка, веднъж седмично е добре, даже е полезно.
Набийте си го тва горното надълбоко в главата веднъж завинаги![]()
оо масенцето рлззз![]()
той си е за здраве
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Пуша си коз редовно..
2 Пъти съм взимал екстази..
Амфети .. доста често.. на 2 седмици примерно ми се падат 4 смърркания..
Някой казват, че не било добро .. но все пак честно да си кажа от амфетите си ми е супер добро .. аз употребявам само преди дискотека... ако не ходя - няма смисъл.
Не знам обаче в дискотеката съм на max през цялата вечер..
Само искам да попитам какво е това пико, чадел и акинетон (нещо такова .. поназад в темата една мацка беше писала), че ми е интересно..?
Пуша си коз редовно..
2 Пъти съм взимал екстази..
Амфети .. доста често.. на 2 седмици примерно ми се падат 4 смърркания..
Някой казват, че не било добро .. но все пак честно да си кажа от амфетите си ми е супер добро .. аз употребявам само преди дискотека... ако не ходя - няма смисъл.
Не знам обаче в дискотеката съм на max през цялата вечер..
Само искам да попитам какво е това пико, чадел и акинетон (нещо такова .. поназад в темата една мацка беше писала), че ми е интересно..?
Не знам за другите, коза мноо добре си ми влиза, други лаина см пробвал но по веднъж.Обаче на последък и пушенето много ми дойде.И в моя град става някво такова - всички в някви филми, никой не е адекватен.Сега от понеделник спирам цигари и треви до когато издържа.А дано да е повече!
mi kakvo da ti kaj mene kvo me burka 4e si psihi4no slab, kogato iska6 da progresira6 pitai
awe tuka vsi4ki li sa se drusali! bahti horata!![]()
![]()
are da ste opitvali..da...ama vie go izkarahte...npravo sqka6 ste si 4isti narkomani! opitvali vsi4ko...bahtiii!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
бахто команаПървоначално написано от stereophonix
хахаха
НЯМА перфектни :>
опитвал съм половината менделеева таблица, но само леките дроги( кафе, какао и джоинт )
ползвам редовно(ежедневно)
легалните дроги( тютюна, и алкохола)
с 300 зора най-накрая ги отказах
Стимуланти също гледам да не ползвам много 4есто
същото се отнася и за ентактогените и емпатогените- за да не се образува толеранс(7-8 пъти в годината е предостатъ4но за веществата от тези групи)
колкото до опиатите, делириантите и седативните средства- веднъж беше пове4е от достатъ4но, за не ща никога да ги пробвам пак.
Не смятам да пробвам каквото и да било,имам доста познати дето преди само пуеха Джойнт а след тва почнаха да взимат и др. неща и никак не им се отразява добре и не искам да се превърна в "абсолютна развалина " каквато са повечето от тях!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Еми аз съм зимала екстази и амфети , но от една година вече нищо не съм взимала , но както автора на темата каза "Колкото по рядко толкова по сладко" аз съм на този принцип![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Аз съм пробвала много неща и ми е харесало!![]()
Само джойнт не мога да пуша,зле ми действа.
xaxax emi to ve4e e MODERNO da 6murka6 xaxaxax...mn hora go pravqt samo za da sa mn vajni za da sa golqmata rabota,no vsu6tnost ne znaqt i te kakvo e istinskoto izjivqvane kato vzima6 takiva ne6ta...az si pu6a joint vseki den i vupb6te ne me boli nqkoi dali 6te mi kaje ne6to...6murkam ama rqdko smao po kopon4eta ala bala i e takiva ne6ta...axaxa male i sa sum se napu6ila i nz kvo pi6a...i misulta mi be6e 4e narkotitcite vsu6tnost ti pomagat da izjivee6 takiva ne6ta kakvito v normalno sustoqnie nikoga nqma da moje6 da bude6...xaxax e tva sa te!!!6murkaite hora ama imaite mqrka ne prekalqvaite 6tot togava ve4e stava lo6o..e az mai se vpusnah v podrobnosti..ama evala vi pravq na vsi4ki...ABE ZIMAITE SAMO BONBONI TE SA MN PO QKI OT AMFETAMINITE....;D![]()
eee bravo bravo..evala ti pravq samo taka.. xaxax i az sum na su6tiq princip samo predi disko...a za joita da ne govorim sutrin..obed..ve4er...xaxa ne propuskam...
![]()
Спортувам и аз откак се помня, което всъщност не е много 18 годишен съм. Пробвал съм доста неща синтетики.. калета и т.н. Само джойнт не
гнусно ми е направо и от цигари също. Искам да кажа на всички (според мен) глупаци, това че след като вие пушите тревици и не минавате по-нагоре, незначи че това се отнася за всички поне 15-20 души знам, които са почнали от трева сега няма да ви казвам на на какво са.
И не приканвайте хората да пушат или да смъркат. Днеска ше влезе тука някой лапе ше ви прочете простотиите, че нищо ама нищо не ти става от тревата. И утре ше почне и то .. и недай се боже да стане, като повечето ми приятели дето са били на трева. Това, че вие не сте минали на по-високо(за което все пак не е късно никога) незначи, че се отнася за всички останали. Правете си каквото си правите, хич не ми дреме, ама не приканвайте никого да пробва такиа боклуци.
Не че не няма още 100 начина някое хлапе да се зариби.. Но поне да не от Вашите "акъли".
А за останалите, които смятат, че не можеш да си напраиш кефа на парти без да се друсаш, Просто ви сажелявам изключително много.
На парти сам опъвал 2 здрави линий(това ми беше 1вият път) и алкохол много след това, майтап няма яко ми беше, ама съм си и изкарвал в пъти по-добре. А това че на другия ден не моеш си кажеш името от отпадналост е друг вапрос. За всички непробвали досега НЕ ГО И ПРАВЕТЕ, незнаете до какво би могло да се стигне, особенно пък ако сте с мек характер и без воля.
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ че е безвредно, че няма да се зарибите, и че това е единствения начин да си изкараш яко НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ -> ! ! ! <-
Ако си мислите, че само аз съм на това мнение прочетете до какво води употребата на синтетичните наркотици.
Които достигат до вас захаридно-синтетични(все пак трябва и за дилара да има кинта). Не мисля, че има нужда да обеснявам повече.
Години : 18
Тегло : 90
Ръст : 178
Обиколка ръка : 42
Обиколка гръден кош : 123
Maximum PowerLiftings
Лег : 120
Тяга : 150
Клек : Незная
% Мазнини : Сравнително нисък
И СЪМ ТЪП BODYBUILDER ??!?
mIRC Nickname - JustBoy
проввал съм джоитец и нишо друго наторалното си е наторално
сичко друго съксмакар че вече и джоинт не пуша
![]()
![]()
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Пич, лакирай си ноктите в розово, прережи си вените или прави това което разбираш, а наркотиците ги остави на тия дето им се кефятПървоначално написано от Grim`
![]()
Цигари НЕ пуша!!!
Трева-и нея НЕ пуша
Дрога-НЕ
аНфети-НЕ
Извод-БАСКЕТБОЛ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
че кой се лъже бе човек ...най тука излъгания си само ти ..НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ че е безвредно, че няма да се зарибите, и че това е единствения начин да си изкараш яко НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ -> ! ! ! <-
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе замаян, не виждаш ли кви неща се пишат в предшните пост-ове?
Години : 18
Тегло : 90
Ръст : 178
Обиколка ръка : 42
Обиколка гръден кош : 123
Maximum PowerLiftings
Лег : 120
Тяга : 150
Клек : Незная
% Мазнини : Сравнително нисък
И СЪМ ТЪП BODYBUILDER ??!?
mIRC Nickname - JustBoy
Пуша само джойнт и то много рядко ... друго не съм пробвала ... предлагали са ми , но съм отказвала ... просто неискам да пробвам
Харесвам джойнта , но не редовно ... имам впредвид веднъж в месеца не е лошо![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Абе все пак живеем един живот!!! Трябва да го изживеем пълноценно и както на нас ни е гот... А не само да се влияем от мнението на хората! И не всички които взимат са пропадналиПървоначално написано от bai-brother
Ще дам пример със себе си: Аз пуша трева, но пари за нея не давам
, Смъркам само когато съм много изморена пък искам да изляза вечерта и да си избухна на макс, а не да се паркирам на сепарето и да спъ, халюцигенни не взимам защото не ме кефи "да не знам какво става". Поставям си винаги граници и не прекалявам с нищо и зная как да се владея. И не е по добре да се усвиниш с алкохол защото първо ставаш за посмешище, второ вуйчо ми почина то рак на черния дроб точно защото смяташе че да се напийш е по добре, трето после драйфаш и те боли главата... Аз такива проблеми съм нямала с тревата и анито! Разберете най-после че всяко нещо е вредно когато се прекалява с него!!!!!!! Пушиш трева- умираш от рак на белите дробове, пийш алкохол- умираш от рак на черния дроб... Е каква е разликата??? Все в един момент всеки от нас ще умре... Но важното е когато умираш да не съжеляваш че не си направи това или онова, а трябва да си горд че си изживял живота си както ти се иска!!! А и междо другото съм 9ти клас във Варненска Търговска Гимназия и ще завърша с 6 00! Така че един пияница учещ в селското СОУ , мислещ как да избяга от някой час, как най-лесно да си изкара тройката и как ще отиде в селската кръчма НЕ е нещо повече от мене защото не е пушил трева!!!