- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джойнт---->други неща
"...2-ра да започнете на стъкълце ако разбирате кво искам да ви кажа..."
Глупости на търкалета.
като гледам постовете по на гореПървоначално написано от p4elata_brumze
е напълно нормално да се пудриш
и разбира се тва нищо не ти прави на черния дроб
особено като 50 процента от това което смръкаш е мазилка
или гипс
fuck off red pigs
По-добре да пушим и да летим птколкото да пием и да пълзим!
^ Сигурно..
What you give is what you get!
aз искам да кажа на всички, които пушат цигари: за вас има 2 пътеки едната е да продължите да си пушите само цигари, другата е да минете на джойнт!!! всички са започнали от цигарите, да знаете.
също искам да кажа на всички, които пият кока-кола - за вас също има 2 пътеки, едната е да продължите да пиете безалкохолни, другата е да започнете да пиете и алкохол, оттам да пропушите цигари, после джойнт, а после да започнеет да се друсате, така че внимавайте!!
ot utre spiram da piq koka kola 4e 6te stana narkoman i nikvo bezalkoholno samo voda ama dali ako pie6 voda pak nqma dve pyteki mi ako poema po vtorata i po4na da piq vodka a ot tam cigari joint aaa i voda nema da piq i nema da qm 4e 6te zema da po4na da qm gybi i da propadna i ko 6te praim posle tctc tctc
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
xaxa и при мен е така...смеся ли ги дори и с мако алкохол и почва глава да ме боли да драйфам се едно съм пила най-големия спирт...иначе и аз само тревицаПървоначално написано от CvEtI`KiSs
живея природосъобразно и химии които вредят на организма съм много против тях.Но все сам избира какво и колко пъти живота си е негов.Мисля също че трябва да се опита от всичко и то сега докато сме още "малки" представете си да станете на 30-40 със семейство и деца и да не сте пробвали от химиите на пазара и кво ще вземеш да се друсаш...слабо.И все пак аз съм ЗА "наркотиците" дадени ни от природата
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
аз пуша джойнт но никога през живота си не съм палила цигара...така че недей с тея общи знаменателиПървоначално написано от fаke
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Първоначално написано от JuLiTo
Евалата момиче![]()
И аз съм по същия начин- от време на време, по някой случай, за да си направя качествено купона и да сваля някое килце![]()
Споделям също и мнението за алкохола- това е много по- отвратително като действие и последици. Но все пак и той е супер модерен, а никой не мисли за това!
Хаха чета тук и се смея на селяците, чиито коментар съдържат изобщо грозната дума наркоман! Ами по тоя логика всеки който си пиива петък вечер като излензне и си пиива защо не го наричате алкохолик жалки смешници такива, какви сте вие че да ме определетя. Преча ли на някого когато си паля масура вечер след работа, когато су фукам в клуба...? На кого преча, че да е нелегално изобщо това не виждате ли как скапаната система ви промива мозъците. "Свобода на човек се разпростира дотам, докъдето ограничава свободата на другите" Ф. Кене. Всички тея забрани са наложени не за да опазват хората от наркотиците, а за да могат парите от тях не да отиват в хазната от акцизи, а в джобовете на скапаните ушеви и на политиците. Говорите че хората които употребявали нямат бъдеще... ще дам пример със себе си от 5 години пуша коз всеки ден имам периоди в които си почивам, за да не развия толеранс. Взимал съм почти всичко по партита освен гадните халюцки защото не ме кефи филма им. Пико, Джам, Кръгчета.. само трябва да знаеш мярката си и да си сигурен в психическата си издържливост, защото да не са шега работа от много Джам може да си луднеш ей така, депресиите могат да са ужасни, ако изпадаш в такива по добре спри да взимаш. А сега аз провален ли съм според вас след като употребявам. 3ти курс студент съм със среден успех 5.10, работя в банка, имам самочувствие че съм добре изглеждащ и с ниво на интелект над средното. НЕ МЕ СЪДЕТЕ ЩОМ НЕ ВИ ПРЕЧА!
![]()
Uaxax onq den edni 13 godi6ni momi4eta me vikaha da degostiram tfa det sa si vzeli dali e amfet...zleee...
оффф да ..мно е готино да се напиеш напраууу ... !!Първоначално написано от bai-brother
тва че алкохола можеш да си го купиш от магазина не означава, че е по-малко вреден ... ! както и да е ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
joint--> method -->methodman--> wu tang-->wu tang clan --> weed every day babyy
I'm a psycho baby
Аз пък не съм пробвала никви наркотици, даже и цигари не пуша и ми е супер добре. Съвет към всички "чисти" ако не сте пробвали никакъв вид наркотик по-добре и не започвайте, защото ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА!
Fighting for nothing is what you're born for.
зависи до коя пряка си стигнал ....Първоначално написано от hild_
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Джойт форевър имала съм шанса много пъти да барам и др неща но не искам..!Джойнт форевър!
Пуша често. И амфети съм вземала 5-6 пъти. Смятам, че няма да взема повече, защото на другия ден се чувствам ужасно.
pusha si joint ejednevno 2 godini i nqmam nujda ot drugi raboti . Qm i gubi , e takaf film trudno se namira ot drugi narkotici . Vse 1 , vsichko naturalno e ok ! Samo ne namiram nikaf smisal v sintetikite ..
Абе ... кво вс ми викат "почва се с трева" ... да бе .. зависи от теб , ако искаш да пробваш и друго.. , но ако си те кефи ганджа може да си пафкаш само ганджа.
Познавам мн хора , които пушат почти секи ден вече повече от 4,5 години и нищо друго не зимат ...
Аз не пуша даже и цигари , но ганджа съм пушила и ще продължавам да пуша и не искам да пробвам нищо друго.
Аааа относно тва дет някои викат , че било по-добре да пиеш алкохол....тва , че е законно не означава , че е по-добре....преди пиех доста .. ии мога да кажа , че е суууууууууууупер тъпо и селско да се напиваш ии да се правиш ЧУК.Съжалявам за мн неща , които съм правила кат съм била пияна. Пък и особено пияно момиче е адски грозно...Ся вече пия само за настроение ии не се напивам както преди.
Хората взимат масово амфетамини и джойнт, щото са почти безобидни, евтини и с добър ефект. Истинските наркомани вземат тежки наркотици. Познавам много хора дето взимат трева "често", и си живеят по-хубаво от вас, тоя "наркотик", ако така може да се рече, също като амфетамините са нищо по-сериозно от алкохол. Така че анти"наркоманите" да си знаят гьола, и те сигурно се напиват, ами тва да се напиеш е не по-лошо от тва да вземеш дреболийки като амфетамините. Не случайно в някой страни и екстазитата са разрешени от закона, просто щото са твърде безобидни за да се наречат тежка дрога, не познавам някой които да е пропаднал от такива бонбончета. Хем действат, хем са нищо особено, много са леки и евтини.
hild_, интересно ми е - как, като не си пробвала, знаеш, че "ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА"?
Сори лутанг, обаче не смятам гъбите или кактусите за сериозни дроги! Затова не отричай всичко, освен тревата. Салвия, хавайки, кубенсис, пейот, мимоза, и разбира се трева.
ДОЛУ СИНТЕЗИТЕ!!!
Здравият разум, не познавам човек, който да е взимал един или друг вид наркотик и да е спрял с употребата му.Напротив, дори е преминал към по-тежки.Всеки казва, че е независим, че може да спре, когато си поиска, но не е така.А относно това, че "ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА", повярвяй така е, защото бивш наркоман няма!
Fighting for nothing is what you're born for.
iskam ka6e da pu6a dai mi ka6e da pu6a ae bratleta mnoooo stara pesen ma e luda palete jointa![]()
![]()
I'm a psycho baby