.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от hild_
    Здравият разум, не познавам човек, който да е взимал един или друг вид наркотик и да е спрял с употребата му.Напротив, дори е преминал към по-тежки.Всеки казва, че е независим, че може да спре, когато си поиска, но не е така.А относно това, че "ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА", повярвяй така е, защото бивш наркоман няма!

...и защо си мислиш, че няма хора, които просто да опитат даден наркотик веднъж и това е?

Град
    Страната на Чудесата
    Защото опитат ли го веднъж, после им се иска пак настроението да им се повдигне, както оня път, когато са се напушили примерно и си казват, че от още един път нищо няма да им стане...и всеки път тоя още един път се повтаря и вече не се усещат, че пропадат все повече и повече...
    Fighting for nothing is what you're born for.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Я кат сте толко отворени на тема наркотици..Дайте номерчето на някой дилар (на личен ест) да му се обадя и да проведем един хубав разговор относно това което ми трябва Иначе по темата-само коз.. :] ,но за сега
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Re: джойнт---->други неща

Цитирай Първоначално написано от Wu-Tang
    начи искам да кажа на секи които пуши само джоинт за вас има две 2 патеки 1-ва само да си пушите(което е малко вероятно)2-ра да започнете на стъкълце ако разбирате кво искам да ви кажа маико мила вече на където и да се обърна само стъкларчета има секи почна да се друса с анфет по-богатите с кока и такива работи на къде сме тръгнали направо незнам днеска излизам от кадето да мина секи нажмулен е не секи ама повечето направо не е истина нз моя град ли е така ама то секи си вика то си е нормално да се направя мат за дискотеката ала бала пък то и иначе няма как да издържиш през ноща и си правиш адското парти ама ко става с тебе.на момичетата препоръчвам да оптитат да правят секс след като издънят пико от тва ще свършвате супер по бързо докъто приятеля ви свърше веднъж вие поне ще сте свършили 10 пъти обаче тва пико е много вредно обаче бая голям кеф ще си направите съвета ми към вас който употребявате "КОЛКОТО ПО-РЯДКО ТОЛКОВА ПО-СЛАДКО" искам да питам кои от вас е опитвал друг наркотик и не му е харесало и не иска пак да си го набави
    абе ти луд ли си бе??? направил цяла тема за да ми казва като пуша джоинт какви са ми пътищата,тва кво ще употребявам и по кой път ще тръгвам си е лично мой проблем и е малко тъпо да пускаш тема в която се казва "за вас има две 2 патеки" тва колко пътеки има и колко не, не смятам, че те те засяга освен ако не се вживяваш като Господ или Главен експерт по наркоманията примерно
    глупава тема

Мега фен
    Град
    Utopia..
    тревата е смръдливо и тъпо нещо

Град
    49 Layer
    Здравият разум, не познавам човек, който да е взимал един или друг вид наркотик и да е спрял с употребата му.Напротив, дори е преминал към по-тежки.Всеки казва, че е независим, че може да спре, когато си поиска, но не е така.А относно това, че "ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА", повярвяй така е, защото бивш наркоман няма!
    Взимал съм над 10 пъти хубав джойнт и амфети, и мога да ти кажа че изобщо не зарибяват и можеш без тях, макар че ги търся като отивам на парти. Тъй че съм бивш наркоман от известно време, макар че в различни периоди си взимам и спирам. Цигарите са по-зарибяващи за мене.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Tи си смрАдлив и тъп човек. Незапознат освен това.

И това, че от тревата се тръгвало едва ли не задължително към синтетики или друго, достигайки винаги до хероин са градски легенди, толкова преувеличени, че вече истината отдавна си е заминала и оставила заблудата.

Същото и с това, че всички наркотици водели до абсолютно пристрастяване без възможност за отказване...бивш наркоман нямало... Аз познавам 2-3 такива, те какво, въображаемите ми приятели ли са? Освен това и не съм взимал никаква синтетика от близо два месеца, а имаше период, в който взимах почти всеки ден. Абитуриентски, знаете. И спрях не защото чувствам как се пристрастявам или защото нямам парите да си позволя да продължавам. Спрях засега, понеже имам да уча. Кандидатстудентски. Та щом мога да се откажа от наркотик заради учене, това не подронва ли леко идеята за неумолимото и задължително тежко пристрастяване? ^^

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    tos pak smrydlivo tos pak typo trevata dava zdrave e mom4eta i momi4eta koga 6te go razberete tva e po hubava bilka ot neq nqma pacientii
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно се дразня маина ..и идея си няма какво подяволите е тревата и аи да си даде скапаното мнение ...
    много ти благодаря за "компетентното" мнение ... земи да прочетеш малко преди да стигаш до малумните си заключения ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    София
    В тоз форум има хора дет секи ден се виждат
    ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да супер якам иризма има ! мен мно ме кефи ... както и да е .. тъпи наркоманиии !!!!!!!!!!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze

...и защо си мислиш, че няма хора, които просто да опитат даден наркотик веднъж и това е?
    Бъбрек има некой наркотици дето се проват само и не се повтарят ,
    намери си кетамин,пробвай и виж колко време ше изкараш на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си