- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джойнт---->други неща
Първоначално написано от hild_
...и защо си мислиш, че няма хора, които просто да опитат даден наркотик веднъж и това е?
Защото опитат ли го веднъж, после им се иска пак настроението да им се повдигне, както оня път, когато са се напушили примерно и си казват, че от още един път нищо няма да им стане...и всеки път тоя още един път се повтаря и вече не се усещат, че пропадат все повече и повече...
Fighting for nothing is what you're born for.
Я кат сте толко отворени на тема наркотици..Дайте номерчето на някой дилар (на личен ест) да му се обадя и да проведем един хубав разговор относно това което ми трябваИначе по темата-само коз.. :] ,но за сега
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
абе ти луд ли си бе??? направил цяла тема за да ми казва като пуша джоинт какви са ми пътищата,тва кво ще употребявам и по кой път ще тръгвам си е лично мой проблем и е малко тъпо да пускаш тема в която се казва "за вас има две 2 патеки" тва колко пътеки има и колко не, не смятам, че те те засяга освен ако не се вживяваш като Господ или Главен експерт по наркоманията примерноПървоначално написано от Wu-Tang
глупава тема
тревата е смръдливо и тъпо нещо
Взимал съм над 10 пъти хубав джойнт и амфети, и мога да ти кажа че изобщо не зарибяват и можеш без тях, макар че ги търся като отивам на парти. Тъй че съм бивш наркоман от известно време, макар че в различни периоди си взимам и спирам. Цигарите са по-зарибяващи за мене.Първоначално написано от hild_
![]()
Tи си смрАдлив и тъп човек. Незапознат освен това.Първоначално написано от OtherDimension
И това, че от тревата се тръгвало едва ли не задължително към синтетики или друго, достигайки винаги до хероин са градски легенди, толкова преувеличени, че вече истината отдавна си е заминала и оставила заблудата.
Същото и с това, че всички наркотици водели до абсолютно пристрастяване без възможност за отказване...бивш наркоман нямало... Аз познавам 2-3 такива, те какво, въображаемите ми приятели ли са? Освен това и не съм взимал никаква синтетика от близо два месеца, а имаше период, в който взимах почти всеки ден. Абитуриентски, знаете. И спрях не защото чувствам как се пристрастявам или защото нямам парите да си позволя да продължавам. Спрях засега, понеже имам да уча. Кандидатстудентски. Та щом мога да се откажа от наркотик заради учене, това не подронва ли леко идеята за неумолимото и задължително тежко пристрастяване? ^^
tos pak smrydlivo tos pak typo trevata dava zdrave e mom4eta i momi4eta koga 6te go razberete tva e po hubava bilka ot neq nqma pacientiiПървоначално написано от OtherDimension
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
мно се дразня маина ..и идея си няма какво подяволите е тревата и аи да си даде скапаното мнение ...Първоначално написано от OtherDimension
много ти благодаря за "компетентното" мнение ... земи да прочетеш малко преди да стигаш до малумните си заключения ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
В тоз форум има хора дет секи ден се виждат![]()
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
да супер якам иризма има ! мен мно ме кефи ... както и да е .. тъпи наркоманиии !!!!!!!!!!!!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Бъбрек има некой наркотици дето се проват само и не се повтарят ,Първоначално написано от p4elata_brumze
намери си кетамин,пробвай и виж колко време ше изкараш на него