- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джойнт---->други неща
ами идеята ми е следната...(в момента м/у съм много нависоко) че от наркотици полза няма...спортисче съм откакто се помня и от два месеца някъде си думкам ко не през ден...не ми е яко,чувствам отвътре яко ми е ама сичко дето съм правил до този момент от живота ми няма полза сеш се се едно не съм живял....нашите не ме ограничават по никаф начин имам си мото "ше правя както си искам" и нашите го направиха реално защото ме обичат.И все пак осъзнавам лека полека,че съм бил онзи слаб човек който си забраних да стана.И така вече найстина правя каквото си искам и единствена идея дето ме спира да не похарча за джойнт 40 лева в портмонето ми е новата конзола на нинтендо или новия компютар дето си направих след месеца или чувството след като си направил една интензивна тренировка умората и спокойствието след като се искъпеш е няма такова друго наркотично или нормално чувство,чувство на истинска 100% наслада от живота само бифши спортисти могат да ме разберат.Мисля си че мога да спра тревата ще видим когато не успея да си избягам норматива сигорно
жалко е жалко е аз да се похабяват таланти заради глупости такаче следвайте идеята ми и може сички да се сетим за кво аджеба живеем ...аре пийс
=D>
Antz