Цитирай Първоначално написано от bai-brother
По тоя въпрос мога да кажа само едно :
Всички гадни наркоманчета сте болни мозъци.
За това ходете се прегледайте някъде.
И ако си мислите че да взимаш амфетамини и разни други боклуци е готино и модерно значи сте много заблудени.
По добре да се освиниш с алкохол от колкото с разни химии към които бавно се пристарстяваш и ти унищожават живота.

Затова ако искате наистина да сте готнини не употребявайте тия боклуци!!!!!!
Абе все пак живеем един живот!!! Трябва да го изживеем пълноценно и както на нас ни е гот... А не само да се влияем от мнението на хората! И не всички които взимат са пропаднали Ще дам пример със себе си: Аз пуша трева, но пари за нея не давам , Смъркам само когато съм много изморена пък искам да изляза вечерта и да си избухна на макс, а не да се паркирам на сепарето и да спъ, халюцигенни не взимам защото не ме кефи "да не знам какво става". Поставям си винаги граници и не прекалявам с нищо и зная как да се владея. И не е по добре да се усвиниш с алкохол защото първо ставаш за посмешище, второ вуйчо ми почина то рак на черния дроб точно защото смяташе че да се напийш е по добре, трето после драйфаш и те боли главата... Аз такива проблеми съм нямала с тревата и анито! Разберете най-после че всяко нещо е вредно когато се прекалява с него!!!!!!! Пушиш трева- умираш от рак на белите дробове, пийш алкохол- умираш от рак на черния дроб... Е каква е разликата??? Все в един момент всеки от нас ще умре... Но важното е когато умираш да не съжеляваш че не си направи това или онова, а трябва да си горд че си изживял живота си както ти се иска!!! А и междо другото съм 9ти клас във Варненска Търговска Гимназия и ще завърша с 6 00! Така че един пияница учещ в селското СОУ , мислещ как да избяга от някой час, как най-лесно да си изкара тройката и как ще отиде в селската кръчма НЕ е нещо повече от мене защото не е пушил трева!!!