- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелсво-любов..Помощ
Значи проблема е следния-от близо 6 7 месеца си чатя с едно момче,познаваме се,излизали сме 2 3 пъти...почти всеки ден си чатим..и в крайна сметка той ми е най-добрия приятел и много го обичам като такъв.НО преди близо 2 месеца ми беше пратил SMS че ме обича и като приятелка,но повече като момиче.От тогава нещата станаха по-различни.Започна да се държи по-хладно,измисляше си причини за да не излизаме..Така и не разбрах на какво се дължеше това-може би на това че си имам гадже от 9 месеца и че не го зарязах заради него.Така както и да е.Преди седмица жидях въпросното момче с едно момиче и едно момче.Тогава ъсетих някаква много силна ревност и може би за част от секундата разбрах колко го харесвам..Вечерта му го признах и той много се зарадва..почна да ми пише някакви {P}..каза ми че ме обича по негов си начин..От тогажа нещата отново се промениха.Иска да излизаме,държи се по-мило..всичко е по-добре от преди..прати ми SMS че ме убожава но от мене зависело всичко останало.Говорих с приятелките си,те казаха че толкова ме харесва че за това преди не е искал да излизаме щото ще започне да ме харесва повече и некви такива...
Обичам гаджето си,а харесвам най-добрия си приятел..Кажете ми мнението си..и ако можете даите ми някакъв съвет...![]()
амм ти сигурна ли си, че го харесваш, или може би е било само ревност, породена от тва, че преди той е обръщал внимание само на теб и ти е отдавал цялото си внимание, а изведнъж го виждаш с друго момиче..?..
може да е било само чувство на притежание
то и бащите понякога ревнуват дъщерите си от гаджето им например, обаче тва не значи, че ги харесват, нали ?
нз, но според мен си се уморила от дългата връзка и просто търсиш разнообразие
недей да се разделяш с приятеля си, щото когато вече не сте заедно може да установиш, че си направила голяма грешка и той ти липсва![]()
а едва ли ще се съгласи да се върне при теб, при положение, че си му забила нож в гърба![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Сългасна съм с нея!Обаче не е било хубаво че си му казала че го харесваш защото си му дала надежди!Първоначално написано от valantain_love
da.sigyrna sum 4e go haresvam.Po princip toi ne izliza s momi4eta.i kato go vidqh s tva momi4e nito bqha pregurnati nito ni6to prosto vurvqha...a inache...ubedena sum 4e go haresvam..prosto e dosta po razli4en ot vsi4ki ostanali i tova me privli4a..![]()
Predi okolo 1 godina bqh v syshtata situaciq. I znaesh li kakvo napravih? Skysah s gadjeto si, koeto mnogo haresvah trygnah s nai-dobriq si priqtel. Sled 1 sedmica razbrah, che sym sgreshila. Nqkak si ot negovite dumi,che me obicha i t.n, si bqh kazala, che go haresvam i, che iskam da sym s nego. E,sled kato poluchih kakvoto iskah usyznah, che go imam edva li ne kato brat i, che ne mojem da sme neshto poveche ot priqteli i...strashno mnogo go naranihTaka che pomisli dobre dali naistina iskash da si s nego i dali si zaslujava da zarejesh gadjeto si, s koeto si ot dosta vreme
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ами мила изясни се сама със себе си!Само ти знаеш какаво става в теб.Това че ревнуваш някой не значи че го обичаш,а по -скоро че не искаш да го изгубиш.Нормално е да си привързана към него,да имаш силни симпатии,но не бива да се бърка това чувство с любовта.Ти казваш че обичаш гаджето си,а харесваш най-добрия си приятел!Според мен обичта е определено по-силно чувство от харесвнето,а и не е лесно да зачеркнеш от живота си една 9 месечна връзка.Помисли си добре,но внимавай от 2 стола накрая да не се озовеш на земята.Успех![]()
emi 6tom te haresva tolkova silno daje da ne kaja obi4a trygvai s nego![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
ostani si priqtelka s nego shtoto..priqtelstvoto se pecheli nai trydno ot vsqko drygo neshto..shtom si go zaslujila kato priqtel-budi shtastliva.Haresvaneto shte otmine,a priqtelstvoto moje da e vechno...uspeh
da no tq sama kaza 4e sled kato toi i e priznal 4e q obi4a pove4e ot friend sprql da izliza s neq i se dyrjal po gadnu...Първоначално написано от VukeHceTy
mila nz ti sama kaza 4e hodi6 s gadjeto si 9 meseca i mnogo go obi4a6
ot edna strana trqq ostane6 s nego 6otu mn si go lof-no taka spored mene donqkyde 6e zagubi6 pritelstvoto si s drugoto mom4e
ot druga strana oba4e 9 meseca sa mn . sig skoro 6e skysate nz ti na kolko godini si? i ako skysa6 s nego i trygne66 s mom4eto taka 6e ti e kofti no pak 6e si ima6 gadje a i nqq si zagubi6 tolkoz mn priqtelstvoto nz
tva mi e mnenieto
ti si re6ava6 uspeh mila![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
na 17 sum.Dneska govorih s vuprosnoto momche,obqsnih mu vsichko,kazah my che mnogo obicham gadjeto si,no v nikakuv sluchai neiskam i nqma da pozvolq da zagybq nego kato priqtel.Reshihme da se suglasim s obstoqtelstvata i da priemem neshtata takiva kakvito sa..i sega shte opitame da budem priqteli..dano samo ne zapochne da se durji studeno kakto predi...![]()