Значи проблема е следния-от близо 6 7 месеца си чатя с едно момче,познаваме се,излизали сме 2 3 пъти...почти всеки ден си чатим..и в крайна сметка той ми е най-добрия приятел и много го обичам като такъв.НО преди близо 2 месеца ми беше пратил SMS че ме обича и като приятелка,но повече като момиче.От тогава нещата станаха по-различни.Започна да се държи по-хладно,измисляше си причини за да не излизаме..Така и не разбрах на какво се дължеше това-може би на това че си имам гадже от 9 месеца и че не го зарязах заради него.Така както и да е.Преди седмица жидях въпросното момче с едно момиче и едно момче.Тогава ъсетих някаква много силна ревност и може би за част от секундата разбрах колко го харесвам..Вечерта му го признах и той много се зарадва..почна да ми пише някакви {P}..каза ми че ме обича по негов си начин..От тогажа нещата отново се промениха.Иска да излизаме,държи се по-мило..всичко е по-добре от преди..прати ми SMS че ме убожава но от мене зависело всичко останало.Говорих с приятелките си,те казаха че толкова ме харесва че за това преди не е искал да излизаме щото ще започне да ме харесва повече и некви такива...
Обичам гаджето си,а харесвам най-добрия си приятел..Кажете ми мнението си..и ако можете даите ми някакъв съвет...