- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еми доста еднообразен въпрос !
Харесвам едно момиче от мойто даскало по-малка е !Познаваме се, заглеждаме се един друг ала балаМисля че има някви чувства към мен а може и да няма ... Много ме кефи дори съм влюбен в нея(само за нея мисля). Та въпроса ми е какво да направя за да съм с нея, някак си се сдухвам да и кажа че мого ме кефи ала бала и тн. Незнам кво да правя ама искам да съм с нея !Кажете някви тактики или начини и аз незнам кво супер много съм се зарибил по нея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми незнам кво да ти каем напий се, това ще ти даде повече смелост и търси някъв повот да се сближиш с нея и то ще си стане от само себе си просто
Ми едва ли всичко само с погледи ще се получи..Заговори я ,сприятели се с нея,накарая я да се почувства специална,желана,опознайте се малко повече и не избързвай да й казваш че си влюбен,защото ще помисли че прекалено забързваш нещата.Прекарвайте повече време заедно и ако има чувства от двете страни нещата ще се получат![]()
edin syvet ot mene-ne se napivajПървоначално написано от Анонимко
ne smqtam 4e taka 6te te prieme mn na seriozno i edinstvenoto koeto moje da postigne6 e da q nakara6 da si syzdade vpe4atlenie za tebe kato za nqkoj neseriozen i povyrhnosten tip
e da moje po-lesno da se otpusne6 taka i da j se razkrie6...i vse pak zavisi ot momi4eto ako se kefi na tova(ako e diva kuponjdijka)moje i da se polu4i ama ako e po-skoro seriozno i moje bi sramejlivo momi4e mislq 4e nqma da j napravi6 dobro vpe4atlenie taka![]()
i o6te ne6to...vie ne se poznavate taka li?samo kato q vijda6 po koridorite i si se vlubil v neq?tova mi e malko neponqtno no...moje..mislq 4e trqbva pyrvo da si 100%ubeden 4e tova e malko pove4e ot edna obiknovena simpatiq za da dejstva6 po vyprosa
a kak da dejstva6...?
ami zapoznaj se s neq da kajem ili ako ve4e q poznava6 i ste na"zdravej\zdrasti"moje da q pokani6 na kafe zaedno s nqkoj va6 ob6t poznat ....za da ne syzdava6 vpe4atlenie na mn ludnal po neq za6toto ima opastnost ako si direkten tq da si vdigne samo4uvstvieto i da si poigrae s tebe
ta kato izlezete s predpolagaemiq ob6t poznat ...6te se poopznaete i sled nqkoj i drug den moje da q pokani6 sama na kafe..i taka ot tam natatyk predpolagam 4e 6te znae6 kakvo da pravi6
no otnovo pod4ertavam ne bydi super mn otkrit i nedej o6te ot pyrvata sre6ta da j kaje6"vij vluben sym v tebe...ne moga da si izbiq obrazyt ti ot liceto si"
za6toto tova moje da q stresne malko(e razbira se ot momi4eto)za tova ti predlagam da q poopoznae6 ,da otkrie6 kak bi reagirala v nqkoi situacii i da opredeli6 koj e vyzmojno naj-dobriqt variant
a ako ve4e se poznavate i ste s po-ob6irni vzaimotno6eniq samo ot edin pozdrav...nqma smisyl ot tozi poznat za 1-vata vi sre6ta a daj napravo s varianta na kafeto kydeto 6te ste samo dvamata
uspeh ot mene dano i tq izpitva sy6tite 4uvstva kym teb =D>
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
мерси за отговорите ! В смисъл познаваме се на здраве зрасти как си, ти как си итн. само това![]()
xaxaax tfa me se6ta 4e bednuj se napih i predlojih na 1 momi4e....tfa be6e nai golemata izlagaciq v jivota mi ni6to 4e tq kaza da.....ta po temata spored men nai dobre 1 pokana na kafe...ako e nujno 2-ri ili 3-ti put izprati q do tqh nqkoi put i q pitai kakvo 4uvstvaПървоначално написано от Анонимко
![]()
ми да ти кажа едва ли я обичаш, но явно много си хлътнал
ами покани я на кафенце поговорете бла бла.... след това е лесно
"Целувка за лека нощ"
Уфф ми според мен ще е най-добре да прекарваш повече време с нея.Някой път като се заиграете нещо я натисни и и кажи,че много я харесваш или просто без да се страхуваш кажи: "мацко (или както и е името)онова кафенце е супер айде да излезем" и дано стане.Охх ма кви ги приказвам и аз..![]()
![]()
Айде УСПЕХ ти!!!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
emi na parvo mqsto NE TRQBVA DA SE NAPIE6i da otide6 pri neq,nito pak da se napu6i6!!!prostobadisebe si i davai \
/ uspeh!!!
![]()
Не ги слушай. Напий си се и не се притеснявай. Те ли щи кажат да не се напиваш. Я да се разкарат. Пий си!
tctctc tva poslednoto be6e "genialno" =D> prosto super-pozdravqvam te \/
vij sega ako mom4eto se napie ima6 li si ideq kolko 6te j padne v o4ite a?![]()
ama...e toj si znae naj-dobre za mene tova e edin glupav variant...az kato momi4e moga da ti kaja kak bih reagirala i predpolagam tova mace kak 6te reagira ako nqkakyv tam deto izob6to ne moje da se dyrji na krakata si zapo4ne da j se obqsnqva v lubovnqpravo nikakvo vnimanie nqma da mu obyrne za6toto 6te si pomisli 4e tova si e samo ot alkohola i...abe izob6to variantyt e vyzmojno naj-glupaviq
![]()
no ....tova si e negov jivot toj si znae kak 6te go napravi
a sega se vry6tam otnovo kym tebe y4enik-6tom vsy6tnos ve4e ste na pove4e ot edin pozdrav...dejstvaj pokani q na kafence,potyrsete ob6ti interesi i povqrvaj mi ako ne "golqmata lubov"6te se polu4i pone edno dobro priqtelstvo
stiskam ti palci [-o<
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Мерси много тая седмица ще задействам![]()