.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC

Дайте идея къде да си празнувам рождения ден

Здрасти на всички тук,
    моля ви да ми дадете някаква идея къде да си празнувам рождения ден(остават по-малко от две седмици),защото нищо не ми идва на ъкъл.Има само едно напълно изключено място-вкъщи.Мислила съм примерно за дискотека,в някой ресторант или просто на кафе,ама не съм решила.Има и друг вариант-близо до града,в който живея има една вилна зона и може примерно да наема някоя вила.Но въпреки тези идеи не бих отхвърлила и някое друго хрумване.Айде кажете вие някое готино местенце,което да става.

Мерси на всички,който ще пишат,защото знам,че темата не е от най-интересните.
    I was lost and I'm still lost...

Хората правят купона. Ако сте много вила е перфектно.

Фен
    Град
    Русе
    kushta/vila

Във вилата ще е най-весело.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на machoka
    Кажи първо за какви парички говорим, за да знаем какво да предлагаме
    Вила не е зле, куверт в ресторант още по-добре, зависи от финансите.. Има и по-евтини забавления.. както каза 'Стеснителната', хората правят купона.. така че имаш ли яка компания, добре ще прекараш, където и да си.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    апартамент е най яко. бил съм на купони дето неможеш да отвориш вратата от хора и са били супер мега дупа лупа яки. само дето полицайте ше дойдат за дето е шумно и ще ви карат да намалите. решението е хижа на витоша. легла има, полиция няма, само дето майка ти трябва да кихне доста повечко. а и храна и пиене...

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    апартамент е най яко. бил съм на купони дето неможеш да отвориш вратата от хора и са били супер мега дупа лупа яки. ...
    И как точно ще те накарат да намалиш музиката?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си