Hora imam gaden p0roblem!Neprekysnato mi izliza po edna golqma,tvyrda grozna 4ervena protivna poduta pypka deto me boli kato q natisna!Mnogo me draznqt teq pypki!tykmo izlekuvam ednata(po to4no tq sama si mine za 3-4 dena) i op-aideee druga!S kakvo da gi maja za da spadnat i da se mahne pone za4ervrnoto po-barzo!S kakvo da gi maja za da mi minat!kajete vqrno li stava s ocet?Ohh ne znam!izglejda mnogo gadno i bez da mu sloja pudra se vijafa ot dale4e i e mnogo grozno!UJAS!POMOOOO6T![]()
еее спокойно де.. за всичко си има решение.. не пробвай с оцет ако не искаш да останеш белязана за цял живот ако ти е бяла кожата.. той по принцип изгаря и може да остане белег. Вземи си лосион за пъпки и я мажи тя ще изсъхне ще хване коричка и ще падне. И редовно почиствай лицето си с такъв лосион :P
Love changes, changes everything
Love makes you fly
It can break your wings
Love changes, changes everything
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
prosto polzvai dobra kozmetika v nikakav slu4ai ocetili spirt ta tva e kogata ti nali ne iska6 da q susipe6 o6e sega hidratirai vupreki 4e e mazna ne izpolzvai agresivni sredstva no hidratirai s podhodiia66ata kozmetika a pupkite gi tretirai lokalno s ne6o po silno ot sorta na korektror za pupki az polzvam na CLINIQUE noo e dobro i za ena no6 mi zarasvat pupkite i ne ostavat pigmentni petna moge6 da go nameri6 v dobrite kozmeti4ni magazini po centara oklo 30 i ne6o lv
e ama si zaslugava spestiavai si!1! MOM4ETATRA HARESVAT GLADI4KA I MEKI4KA KOGA
![]()
thnks za otgovorite,a ima li na4in teq papki izob6to i da ne s epooqvavqtNqkakva maska naprimer?za6toto e ujasno,kakto ve4e kazah!a po-byrzo lekuvane?
da va eva i az iam p1pki ama ne se oplakvam!!!zemi si lepten pppphahahaha![]()
еми намажи я със спирт ама само пъпката не цялото лице че много се изсушава