Цитирай Първоначално написано от BORISS
Ебати боклуците,правели го от болка хахахахах е то всеки си има проблеми,кой по-малки,кой по-големи,ако вземем всички да се боцкаме до къде ще я докараме?Тия които започват да друсат,щото имат проблеми са просто едни слабохарактерни лайнарчета,нищо повече.

au vlizam v toq fotum i gledam nqkvi tupi repli4ici ot nqkoi det dori nz kvo e treva sigurno!!!xaxaxa ako ima6e pone malko mozuk moje bi 6te6e da oburne6 nqkakva nezna4itelna doza vnimanie i da tazbere6 4e seki 4ovek e malko ili mn razli4en!!!seki 4ovek razli4nite ne6ta mu deistvat edni po razli4en naai4n!!na tebe moje da ti e umrqla fr-kata i ti da go prejivee6,a toi moje da ne moje!!!a i ti vednuj kato si po4nal i se namirat e takiva 'veliki hora' det po4vat-'narkoman',ala-bala i cqloto otno6enie na ob6testvoto e dostatu4no natovarva6to!!!

p.s.znaete li kvo si msilq!?!narkomanite moje da sa izmet i kvo li o6te ne ama sa po-dobri hora ot vas!!!iamt malko pove4e su4uvsvie i 4ove4nost,vie ste edni egoisti!!!nai-vajnoto e parite i vie da ste dobre!!!....emi prodaljavaite.....xaxaxaxa