zdraveite!purvo se izvinqvam zashtoto pisha taka i voto molq vi za pomosht!imam vupros..6te vi razkaja kakva e moqta istoriq:v klub do daskaloto vse se vijdah s edno mom4e i vse mi namigashe nekfi celuvki tui onui samo da kaja 4e e s 7 godini po golqm ama ne mu li4i...!sled tova vleznah v 4ata i sluchaino bez da znam koi e se zapoznah s nego.toi kaza 4e sum sladka i ot priqteli burzo prerasnaha 4uvstvata v liubov!mnogo go obi4am!vse se ogovarqme da izleznem edna ve4er na plaja i mai dnes e denq...toi imashe priqtelka predi tova koqto e dve godini po golqma ot men i mn gotina ..no toi q zarqza zaradi men,a o6te ne sme izlizali!imame ednakfi interesi:harley davidson,4erno,sk8...vse takiva malki neshta i moje bi tova me privle4e v nego!dnes 6te izlizame na plaja..toi e malko bolen i mi pisa "ako izleznem me e strah da ne te zarazq kotence" . no postepenno nqkak si v 4ata teq "{P}" mu pisnaha i toi ne otgovarqshe kogato mu pisah "{P}" kakto predi...vupreki vsi4ko iska da izleznem na plaja..romantic e i tova mi haresva mnogo...vuprosa mi e dali spored vas naistina me obi4a??dali ne sam porednata mu broika??dali ne e iskal ne6ty novo i za tova da e zarqzal priqtelkata si?kajete mnenieto po vuprosa ...?