- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vupros kum mom4etaka i momi4etata!
LOL, какво й се връзвате на "куклата Барби"!? Сигурно е на 10 годинки горкото и си живее в розовия свят, нека порасне малко, за да я поотрака живота, и ще видим какво ще й е мнението като й дойде акъла в главата(ако някога се случи това).
По темата...какво да кажа!? Нужни са ми само 2 минути f2f с въпросната надута "мацка" за да я напъхам в миша дупка. Нали знаете, че балоните издишат като ги спукате и правят фссссссссссс.
А за момчетата - учителката ми по история на времето правилно беше казала "Половината момчета са педерасти, а другата половина въобще ги няма."
brao DONIDARKO!!ina4e vse pak trqbva da se spomene 4e nqkoi hora mislqt drugi za naduti za6toto prosto sa po distancirani i sviti i s nepoznati ne se otpuskat mnogo.
Ммм всяко момиче или момче си има слабото място.Може да е надуто и с голямо самочуствие,но се някога ще се появи момчето/момичето на мечтите му.За тва при всеки е различно...пък и не трябва да тръгваш с всеки,който ти предложи да ходите!За ся няма проблеми с намирането на момче,защото имам обожатели бол...е проблема ми че,че тоя дет го искам вече не ме иска...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Да, трябва да тръгваш само с тези, които не са предлагали на всичките ти приятелки.
Надут човек с огромно самочувствие трудно ще се промени заради друг човек, защото е егоист. Дори да се влюби, няма да е коренна промяна. И то инициаторът за промяна трябва да е другият човек, а ако надутият е момче, момичетата рядко си казват.
1. Така е.Първоначално написано от oka
Но 2. Запомнете, че не всеки, който не иска да говори с вас или ви реже, е надут. Просто не е лицемерен. А нелицемерността не е надутост.
ne vsi4ki hubavi macki i hubavi mom4eta sa naduvkipoznavam mnkrasivi i privlekatelni teen4eta koito ne sa naduvki
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар / широчина/
a kvi sa hodat snekvi manekenki ili futbolisti i 90% ot hubavite se treskat s bogati samo !
Първоначално написано от Donidarko
PAK LI TI.WE TOZI?????????![]()
![]()
![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
ABE P*TKO SKAPANA DEBA PA4ATA I 4ALGA SLU6A6 ZNA4I.AKO TE POZNAVAH 6TEH DA TE UBIQ OT BOI,ZAKLEVAM SE!!!!!!MALKO KURVE 6IBANO DOLNO!!!!!!!!!Първоначално написано от Корнилия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
ohoo mace nedej 4ak tolkova dryzko beПървоначално написано от better_life
to 4e tva momi4ence ni6to ne razbira teka si e ..i 4e 4algata opredeleno ne e ne6to na koeto 4ovek trqbva da se vyzhi6tavam-SYGLASNA SYM
ama vseki si ima pravo na izbor 6tom tova momi4e e re6ilo da si slu6a tazi muzika zna4i si e to4no kato za neq...s povyrhnostno mislene i ambicii,no tova ne ni dava pravo da q psuvame ili da q kritikuvame.neka sama si tro6i glavicata ,spoko skoro 6te uzree i 6te gleda na jivota po razli4en na4in i 6te j svetne 4e toj ne e samo pari4ki,skypi dre6ki i 4alga...no dokato stigne do tam ima mn vreme taka 4e po-dobre q ostavi sama da si precenqva koe e naj-dobre za neq i koe ne
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again