- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubena sam v nai-dobriq si priqtel
i az sym na tova mnenie ..az sy6to misleh 4e sym vlubena v naj-dobriqt si priqtel no mislq 4e se okaza prosto edna obi4..ne kato kym mom4e a prosto ato kym 4ovek(razbira6 li me)Първоначално написано от ROKER_KRIS
ina4e i az smqtam 4e trqbva da iz4aka6...moje bi ako ste naistina super blizki,spodelqte i mn se obi4ate, lubovta skoro 6te plamne...moje bi prosto ne e zabelqzal tova kakvo momi4e si i 4e moje6 da byde6 ne6to pove4e ot istinska priqtelka a do togava moqt syvet kym tebe e ne da go "otvede6 v nqkoj kenef"ami da byde6 do nego,da go podkrepq6 v trudni momenti i da si mu opora..taka rano ili kysno toj 6te razbere 6to za 4ovek si i mislq 4e moje i da se vlubi v teb za6toto vie ve4e 6te imate ne6to kato predimstvo vyv va6ata lubov..a imenno ve4e 6te ste blizki kato priqteli a dori i da ne se vlubi vinagi 6te znae6 4e ima6 nqkoj zad gyrba si..edin istinski priqtel kojto e gotov da ti podade ryka v mn trudni momenti i da te gu6ne togava kogato ima6 nujda ot tova..
no tova ti go kazvam v slu4ej 4e lubovta ti kym nego e izgarq6to silna i ne bi mogla da go zabravi6 lesno a ako misli6 4e ima6 sili da pogledne6 v druga posoka moje prosto da izliza6 pove4ko,da se zapoznae6 i s dr hora i da nqmeri6 dr mom4e a tova prosto da go obi4a6 kato priqtel...
i vse pak ti stiskam palci i ti pojelavam vsi4ko da zavyr6i vyzmojno naj-dobre![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again