.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    blqqqq
    Guest

Къде да я заведа ?

Дайте накакво предложение...става въпрос за 2ра среща и не искам да мине пак само в разговори а да се позаблаваме малко За сега съм се спрял на билярд но приемам алтернативи

оууу е аз съм момиче и на мене това би ми харесало да ме заведат на билярд!пак и аз обчам да играя на билярд!ама само да те посъветвам разбери дали може да играе,ако не бъди готов да я понаучиш малко! хихи според мене това ще и хареса и поне ще имате за какво да си говорите(билярда) УСПЕХ!!

ами заведи я на романтична вечера на ресторант или на някое екзотично кафе с ориенталски мотиви, можете да отидете и на шопинг, с последния ми приятел имахме навика да обикаламе витошка преди да ходим на кино.

Голям фен
    mi za6to ne q popita6 kato se vidite...kade iska do otidate,ideqta za bilqrd ne e lo6a,bouling...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

az bih zavel momi4e sred prirodata
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    И аз съм за вариант в природата.Момичетата сме непоправими романтички и адски много би се изкефила, дори само ако я заведеш в парка, откъсеш и цвете...Нали се сещаш.А за забаваление....Ако имате снях може да се замярате
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    идеята с билярда е супер същоо може да идете на някой смешен филм, мм сетих се и за боулинг - забавно е
    успех
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Корнилия
    ами заведи я на романтична вечера на ресторант или на някое екзотично кафе с ориенталски мотиви, можете да отидете и на шопинг, с последния ми приятел имахме навика да обикаламе витошка преди да ходим на кино.
    ne govorim za momi4e-materialistka!

Заведи я на най-романтичното място в твоя град...не знам от къде си и така нататък, но все пак сигурно има някое по-известно местенце за влюбените двойки...
    Аз много обичам да се разхождам в градинката или да гледам Дунав...бих стояла с часове там...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Мартинке, въпросът е тя да запомни срещата. Като стоят 2 часа до Дунав и го гледат, ще им бъде много забавно /сигурен съм/ ... По-добре на някое слънчево местенце, заобиколен от слънчеви хора ...
    обичам дениту ми {}

Аз само казвам, че на мен там ми харесва, а не, че не би ми писнало да стоя два часа там с гаджето...но...е така, за малко, винаги би ми било приятно...не знам...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Град
    на луната

-

леле преди да про4ета последното ти изречение и аз си помислих за билярд това е мн готина идея мен би ми било супер приятно можеш да я заведеш на дискотека или някво парти обаче гледай да ви е по весело.. отначалото докато си седите а гъделичкай, после иди до тоалетната измии си ръцете и я пръсни... изобщо гледай да ви е весело не зависи само от нея а най вече от теб
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар / широчина/

emi 4ove4e kvoto i da ti kazvat si4ki tuka ....ti si q poznava6 nai-dobre.nai mn znae6 kyde na neq 6i e priqtno 6otu vs moje da ti kaje vsqkvi predlojeniq ...no na neq 6e i haresa li ?
    ti sam si re6i
    UsPeh
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

На втората среща заведох бившият си на разходка...беше на едни скали над града....беше супер романтично само двамата,невероятна гледка...ммм незабравимо
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Подкрепям идеята за билиарда. Аз съм голям фен на тая игра , а и момичетата се кефат .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Re: -

Цитирай Първоначално написано от Ini4ka
    леле преди да про4ета последното ти изречение и аз си помислих за билярд това е мн готина идея мен би ми било супер приятно можеш да я заведеш на дискотека или някво парти обаче гледай да ви е по весело.. отначалото докато си седите а гъделичкай, после иди до тоалетната измии си ръцете и я пръсни... изобщо гледай да ви е весело не зависи само от нея а най вече от теб
    ei tva s pryskaneto i gydeli4kaneto sa prekrasni idei

Re: -

Цитирай Първоначално написано от SweeTy_Mi6i
    Цитирай Първоначално написано от Ini4ka
    ei tva s pryskaneto i gydeli4kaneto sa prekrasni idei
    междудругото и това не е лоша идея заведи я на билярд и после пробвай гадели4кане нещо такова! хухуху яка идея!

Guest
    Заведи я у вас и й покажи еднооката змия,пък после само гледай....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AiKeN
    podkrepqm

Цитирай Първоначално написано от korn___
    Цитирай Първоначално написано от AiKeN
    podkrepqm
    az sy6to tvyrdo go podkrepqm tova..edva li riskuva6 mn za6toto nie momi4etata mn obi4ame da izlizame sred prirodata a i mn 6te ti se izkefi kato vidi 4e i na tebe tova ti haresva...vednaga 6te si napravi asociacii 4e si 4uvstvitelen i mil...i abe opredeleno 6te nabere6 to4ki
    a i tova s bilqrda opredeleno ne e nikak lo6a idejka..razbira se zavisi ot momi4eto(vij naprimer korniliq edva li 6te se izkefi )ama ako e nqkoe semplo i jizneradostno momi4e sys sigurnost 6te se zabavlqva
    ajde uspeh pi4 i da razkazva6 kak e minalo
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

:))

Spored mene bi bilo mnoo yako da ya zavedesh na nyakakvo "ekzotichno" myasto, smisl nyakade kadeto o6te ne e hodila, da i se zapomni sre6tata s1s sigurnost. Taka moya me zavede v yaponskiya i sega bati... mislya ve4e go za..... e sa nyama da se izrazyavam, s 1 duma padna v ochite mi, ama za yaponskiya ne sm zabravila ... ili pak ako si eventualno ot Sofia ima drugi mnogo po-yaki i po-zabavni zavedeniya...
    Misylta mi e 4e shte e nai-dobre da ya zavedesh na nyakakvo myasto, koeto nyama da zabravi i dori shte se kefi che e hodila tam.... Ne tryabva da byde zadyljitelno restorant ili sladkarnica nali ne e celta da ya nahranish xaxxax, "za prirodata" ideyata sa6to mi haresa, a i kinoto ne e losh variant...... vajnoto e da i se zapomni. Uspeh
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Заведи я на кино или на дискотека.Ше си прекара супер яко

Guest
    пич
    чуй съвета на патил в тая област човек
    заведи я на боулинг!
    ще видиш,че няма да съжаляваш
    овен,че спорта е голям фън имаш възможноста да я видиш отзад в момента на мятане
    бтв,остави я да бие

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пич
    чуй съвета на патил в тая област човек
    заведи я на боулинг!
    ще видиш,че няма да съжаляваш
    овен,че спорта е голям фън имаш възможноста да я видиш отзад в момента на мятане
    бтв,остави я да бие
    exxexexexe poznava4 bravo bravo =D>

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    боулинг
    кънки на лед

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си