.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

въртите ли любов

въртите ли любов с момчета от по-горните класове и как йм взимате ума?
    [СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
    задръстените да не пишат!!!!

Re: въртите ли любов

Цитирай Първоначално написано от Корнилия
    въртите ли любов с момчета от по-горните класове и как йм взимате ума?
    [СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
    задръстените да не пишат!!!!
    хахаха яка тема ама.... мисля че това за задръстенячките нямаше нужда да го пишеш много тъпо прозвуча!всеки ще си дава своето мнение ако иска! така че.... а та да се върнем на темата ами аз обикновено ако ми хареса някой "батко" просто или се въртя повече пред очите му да ме забележе в училище или пък ако стане от пярвия път направо минаваме на тема запознанство! хихи

имахме една задръстенячка в класа, ама дора й натика главата в кофата с вода за дъската и тъпата никол не си отваря вече устата.
    иначе аз си слагам късо потниче, къса поличка и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците. също така често уж си изпускам нещо и се навеждам да го вдигна ма точно пред очите на момчето и правя така че да ми се видят праште. те са или с верижка или с камъчета за красота, винаги силиконови

Голям фен
    mi ako bqx na tqxno mqsto i prave6e tova...6tqx da te pomislq za "kurva"
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    не ( и не се мисля за задрустена)
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

не съм курва, а кучка
    аз и моите приятелки, които сме най-отворените от випуска, така се наричаме - обединение на Кучките. всички ги сваляме

Голям фен
    mi nz,kakva si...no ne mislq 4e na4inat ti mnogo dobar...az sam na 15..i hoda s 20 godi6en...ve4e dve godini,no opredeleno ne go svalih po tozi na4in...

izvinqvai ako sam te obidila
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

не ми се извинявай не казваш нищо обидно. но спедили тогава как го свали, все пак за това е темата. аз просто не познавам други начини

Супер фен Аватара на sometimes_
    Hmm predi si haresvah vinagi batkovcite ot po-gornite klasove, ama ne sym pravila nishto, za da me zabelejat ( predi 1-2-3 godini) , zashtoto bqh mnogo sramejliva. A pyk i kakyv e smisala da se pravi neshto? Ti ili si haresvana ili ne. E, az sym si imala kysmet s batkovcite do sega, ne mi se e nalagalo da se percha s kysi polichki pred tqh, za da me zabelejat. Prosto ili sa me haresvali ili ne, priemala sym neshtata takiva kakvito sa. Ne mislq, che kysata polichka moje da nakara nqkoi da haresva edno momiche, ili ako go nakara shte e zaradi hubavi zadnik i lyskavite prashki.
    E, vseki si ima mnenie , nali? :P
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    mi vartqx se postoqnno pred pogleda mu,razpitvah za nego...i poneje toi be6e kazal 4e sam sladka,re6ih da izlezem na kafe...i taka stana vsi4ko..stranno e edvali 6te ti pomogne

е това е така, но в случай че те харесва.
    иначе по моя метод - нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!

имахме една задръстенячка в класа, ама дора й натика главата в кофата с вода за дъската и тъпата никол не си отваря вече устата.
    иначе аз си слагам късо потниче, къса поличка и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците. също така често уж си изпускам нещо и се навеждам да го вдигна ма точно пред очите на момчето и правя така че да ми се видят праште. те са или с верижка или с камъчета за красота, винаги силиконови
    gospodi zimai si versiiite....
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

ейбаси гнусния облик имаш, бебче

Голям фен
    нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!
    tova me kefi...ako ima efect prodaljavai...vse pak nikoi batko nqma da se sdarji pri takava gledka,koqto opisva6

\/

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!
    tova me kefi...ako ima efect prodaljavai...vse pak nikoi batko nqma da se sdarji pri takava gledka,koqto opisva6

\/
    така е. и не го правя щото съм курва, а защото е весело

Супер фен
    Град
    София
    Еми глей са бейби...след като си толкова "отворена" и си яко кучка,би трябвало да знаеш как се свалят...(с прашки и поли) =D> Кучките така правят...питат по форуми

Ами аз съм напълно съгласна със SLaDkO_Mi6Le не само защото ми е мн мн мн добра приятелка.Според мен тва с поличката,прашките,плажнот о олио и многото гримове са просто курвенски трикове за да вкараш някой в леглото си тоест не са начини да накараш някой да те харесва поради простата причина че през цялото време до себе си ще има една курва кучка или каквато и да е,но не и свясно гадже!!! дано да не го приемеш много лично

корнелия я даи пик да та видим кфа стока си дали си толкоз колкото пишеш ...Ако ставаш казваш аддрес и ти идвам нагости \/

аз просто исках да обменим опит. освен това ви казах, че го правя не за да съм курва, а защото е весело да го првавиш. имам хубаво тяло, обичам да се показвам и ми е приятно да ме заглеждат жадно, това е

хух 6 клас незнам колко хубаво тяло може да имаш

Guest
    aaaz pak takiva nai mnogo gi mrazq.ei takiz otvoreni.naro4no si gi hva6tam takiz i gi zarqzvam na 3-4 tiq den ama mnogo gadno=>primerno sas sestra im tragvam ili edin pat kakto stoi v skuta mi az celuvam nai dobriq mi priqtel s ezik i drugi takiva,ili gi izlagam i kakto sa si nai otvoreni kat gi zareja na 3-4 tiq den i ve4e mlakvat i ne se pravqt na vajni
    mnogo vi mrazq takiva det se mislite za orvoreni=>tapi kuk4i takiva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    edin pat kakto stoi v skuta mi az celuvam nai dobriq mi priqtel s ezik
    Ем тръгни с него тогава...
    Не се нахвърляйте на момичето, тя е просто млада и неопитна фиданка.

корнилия като си толкоз пекана и пускаш на всички си си курва не кучка .

ейбаси гнусния облик имаш, бебче

ne se symnqvam oba4e 4e ti si perfektnata naduta K*rva
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    a ko da ne i sa nahvarlqm.ti ako poznava6 takiva otvoreni zae6 za ko govorq.te eba si vinagi se pravqt na vajni i naprao ne izdarjam.tolkova gi mrazq takiva.postoqnno gi zatapvam i gi karam da ne sa tolkova vajni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си