- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въртите ли любов
xaxaxax auuu kolko si jalka i sme6na samo... kogato iska6 nqkoi da te xaresfa nakarai go da te opoznae kato 4ovek a f slu4aq govorime za "ox kfo da napravq za da me iz4uka nqkoi" amm na tebe moje da ti e zabavno tfa koeto pravi6 no nqkoi den nikak nqma da ti e zabavno kato si go nameri6.xax eto ti edin primer nqkoi den AKO si ima6 vnuci(xaxaxax) i nae6 kfo 6e im kazvat okolnite "baba ti e dolna kurva" tfa be6e primer samono kfo kato im vdiga6 pi6kite ti moje da im gi diga6 ama ne ti e qsno na4i za kfa te imat f takuf slu4ai...6otu na edno mom4e ama gram ne mu prai dobro fpe4atlenie takofa povedenie i koi znae kuf prqkor si ima6 daje kato naprimer "naguzenata" ne znam tam kak ti e 6ibanoto ime za da go dovur6a....
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
Абе, момиче, ти си чиста КУРВА!!!Не се обиждай, ама си е така...хубаво...лошо няма, че искаш да впечатлиш някое момче със сексапил, ама за всяко нещо си има мярка...ебатиииии.....няма да коментирам повече...
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по-весела тема от тази не съм виждала.
даже и тези от "Фън,фън и пак фън" не могат да се мерят с теб.в момента казваш начините как да вкараш момче в леглото,а това всички момчета го знаят-ПРАВЯТ СЕ НА КУРВИ ИЛИ САМИТЕ ТЕ СА СИ КУРВИ!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
САМО С ПО-МАЛКИТЕНе че не е имало издънки и с по-големи де....ама издънки е много правилно казано. Ама тия зайци....като да се сетиш за Моканина "Боже колко мъка има по тоя свят боже" ... Има такива екземпляри тая година къде не бех предполагал че ще срещна в живота си... Но иначе малките мноо ме кефат
Тъй че не мисля че е трудно да привлечеш внимание на по-голям, ако си по-малко момиче, ама обратното.... :P
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Корнилия аз такива кучки като теб ги свалям като си извядя кура, като ги плясна по челото и те ако не умрат от кеф, ги пращам на теб за да ти скъсат прашките от СеКс!
![]()
ROCK will save the world
Барбито, като става въпрос за отворенячки, момиче с навик да си играе с играчки не мисля, че е сред най-нахаканите ...
Не че искам нещо да те обидя, но ... ТЕМАТА ТИ Е АДСКИ ПРОСТА![]()
обичам дениту ми{}
Корнилия струва ми се че ти си някоя 6-7 клас защото аз тогава така правех навеждах се пред батковците докато съм с къса пола... и си мисля че е супер тъпо защото така 'батковците' те приемат просто за една тъпа кукла която могат да изчукат и до там.. за нищо повече... т.е. за леко момиче... та потемата... винаги се запознавам с момчето което ми прави впечатление преди да првя каквото и да било.. гледам да го засичам повечко базици ала бала... някога в някоя дискотека танци и може и целувкиако нещата твърде дълго се проточат аз го каня на среща нечакам той да кани мен
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар / широчина/
може ли такив теми да пускате?как да сваляме батковци?и кво зимата обличаш късата пола и си мажеш краката с некви кремове?нещо студ не усещаш ли?
прочетох мненията до половината...не можах да прочета всичко и ако се повтарям с мойто,извинете мепросто не издържах
xaxaxaxax =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Frank_Lampard
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Ей мацко, само едно ще ти кажа: има КЪДЕ-КЪДЕ ПО-ЖЕНСТВЕНИ И КРАСИВИ НАЧИНИ да свалиш някое момче! Просто като искаш да флиртуваш с някой, всяко твое движение го издава и няма нужда да си показваш д-то... И още нещо:вместо да си подбираш прашчиците, вземи прочети някоя книжка да си развиеш поне малко мисленето, че в момента ти е супер ограничено...
ИДИОТСКА ТЕМА!Да свалям момчета от горните курсове...че аз съм горе куврс саучениците ли да си свалям?!Много мразя някакви такива надути курвета!Самочуствие без покритие.Оня ден една такава си изяде шамара от мен!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Abe stiga ste obijdali deteto! To si lichi kolko e zabludena, ama trqbva da gi ima i takiva ogranicheni ku***, na koito da se posmeem. I spored men e nqkoq 6-7 klas i se misli za "Miss Svalqchka". Ta da q ostavim da si jivee mizerniq jivotec i da si misli, che kato si pokazvai zadnika shte poluchava vsichko. Samo da ti kaja "skypa" mojesh da poluchish nai-mnogo edin otzad...S izvinenie, che govorq taka! Ama tva momiche me sasipa ot prostotiqAide jiva i zdrava, dano se obrazovash malko, che se prevryshtash v porednata izkustvena ligla ( vsyshtnost veche si takava
).
I`m trying to make your dreams come true...
axaxxaxaxaxaxxaxaxa! TO4NO TAKA!!!Първоначално написано от AiKeN
![]()
![]()
![]()
![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
Я дай някаква снимка да те видим бе. Поне ако ми се нагъзиш на мен да те наритам !Е*ати курвенските истории !
![]()
mila ti si samo za magistralata![]()
![]()
![]()
kak moje taka be,ti bukavalno ima se predlaga6! Q po dobre oidi pri nqkoi im mu kaji:"q ela me naebi" ti se edno tova pravi6,da ti imam na4inite za svalqne....
![]()
![]()
Е , вече нз кво да кажа !Първоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
![]()
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Ей, Барби, не знам кой клас си, ама ей на голяма курва ми се правиш, а!!! Е на такива малки лигли, най-обичам да им затварям многознаещата уста! Мислиш си, че с една къса поличка и едно късо потниче и некви си там прашки , и целият свят е твой ли?! Ми не...Просто си една малка новобогаташка-курва, която си мисли, че целият свят тряя да и се кланя!!!А замисля ли си се кви шибани и безмозъчни момченца се хващат на твоите методи, а...и да не говорим, че тия свалки са хапсолютно тъпи и 5 пари не струват, щото от тях НИЩИЧКО не излиза свястно...А или може би пък не ти стига онова сивото вещвство, че да се сетиш, а?
П.С. Има къде-къде по-женствени и наистина яки методи да свалиш едно момче...
хохохох горкото момиче го направихте на нищо и темата отиде в кереча точно!!хахаха ама то няма лошу де и аз много ги мразя надутите Ку.ви така да се изразя и за това че сте направили нещо на горкото момиче ако бях на неино място до ся да сам ти завряла глжата и на тебе миличка та да видиш как ще се чувстваш ти!!!хаха я по хубаво КЛЮЧ за тая тема че като гледам темата стана за тебе!!! хаах аиде КЛЮЧ ако може дано да има сагласни с мене да се махне тая тема пак и без това заглавието е NO COMMENT!!!
П.П.П.Първоначално написано от killing_loneliness
Хахахахах, е те тва ме разби- ако си мислиш, че батковците тва ги възбужда, значи си доста заблудена..Първоначално написано от Корнилия
Те се кефят на доста по- различни неща...
Тва бях аз....Първоначално написано от Анонимко
Да се впечатлим ли трябваше? Хм...Момиче, толкова си заблудена, та чак трагична.Такива да не ми се мяркат пред очите, че лошо го отнасят...Хмммм тука имаше една думичка, която трябва да ти кажа - УМРИ![]()
XaXaxa.. zabavna si![]()
TI ako tolkova nqma6 s kakvo drugo da vpe4atli6 edno mom4e,zna4i si mn,ama mn zle.. i kvo se 4udi6 ako te t1rsqt posle samo za sex i kat se setqt za tebe nai-mn da iskat da te iz4ukat i posle da te f1rlqt na bokluka!? Mi,momi4e,ti sama si dava6 takava cena,kakvo o4akva6 da se slu4i s teb zavb1de6te? Sega moje da ti e zabavno,no sled vreme 6te s1jalqva6. I ne mi kazvai,4e s1m zadr1stenq4ka,6toto gram istina nqma v tva-moje6 da omae6 edin 4ovek s 4ara si,da go nakara6 da te opoznae,da mu stane6 interesna,no tva da mu se gole6ti6-tva ne e flirt,tfa e zov-'ela mi v legloto,praq svirki'...p1k 4estno da ti kaja na men mi se struva,4e ti samo taka si govori6,6toto se opitva6 da se pravi6 na gotina-e,mili4ka,6te te razo4arovam,no da si gotin opredeleno ne zna4i tova![]()
6tom si tolkova otvorena, ku4ko, ne bi trqbvalo da iska6 suveti. Nali si mn razbira6ta.ti i tvoite priqtelki.......xaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()