- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въртите ли любов
Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
i az sam taka....\
/
felacio za si4ki
Ku4ko q xodi na magistralata...xaxaПървоначално написано от Корнилия
![]()
. Tam ima dostu4no batkovci za teb....a , i za tvoite priqtelki
![]()
![]()
![]()
аз любов не съм въртял от 2 години и 4 месеца, вече забравих какво е това ???
искам приятели
Първоначално написано от aLL|aLoNe
su6toto!
I want the finest things in my life,so I hustle...
UjaaSsSs!!!!
kakto kazvat naistina ima 100 pyti po-dobri na4ini da nakara6 nqkoi gotin "batko" da te zabeleji otkolkoto s 2 dumi da mu namekne6 "ela me iz4ukai" ... dobre de - 3 sa ..![]()
![]()
... nemoga da povqrvam ... s tva mila ti i tvoite priqtelki mojete da postignete samu ednoto 4ukane ... bez liubov .. bez ni6to ... mali kolko gi mrazq takiva kato tebe ... dobre 4e ne si v na6iq grad 4e nz na kfo 6tqh da te napravq .... na kolko li godini si ?! az mislq daje 4e si po-malka ot 7-mi klas ... basi mnenieto mu udari ....nz kfa si ti i ot de se vze ma moga da te nare4a samu s edna duma koqto zapo4va s "K" i zavyr6va na "urva"
![]()
![]()
sry za izrazite ama si e taka
Първоначално написано от Корнилия
В такъв случай защо не отидеш на някоя магистрала?!Та ти си за там!Басий лапето!
Pfuuu ujas! Ebati unijenieto!!! da se dupi6,za da ti se vidqt pra6kite e ako zabiva6 nqkoi"batkovci"ot 4a klas moje i da gi vpe4etli6! Ne se izlagai s teq grimove,sigurno kato go se nagrimira6 qko prili4a6 na kloun na ni6tu drugo i s tova durjanaie! Privurjeni4ka sum na dobriq ton,no ti ve4e ubi ribata s tova izkazvane!![]()
"С момчета от по-горните класове" седми-осми клас ли ще рече? Я pls дефинирай какво аджеба разбираш под "отворнячки" и "задръстени"?Първоначално написано от Корнилия
Смисълът на първото изречение остана скрит за мен. Иначе потничето ти какво е - розово с нарисуван Мики Маус или нещо "по-така"?Първоначално написано от Корнилия
Някой друг освен вас знае ли, че се наричате така?Първоначално написано от Корнилия
Е хубава работа... Как може да си отварачка, а арсеналът ти за сваляне на батковци да се свежда до една-единствена техника?Първоначално написано от Корнилия
Да, и един мармот завиваше шоколада...Първоначално написано от Корнилия
Каквото повикало, такова се обадило... Успех с батковците!
Първоначално написано от Корнилия
хаха ужассс.. всъщност тва е направо трагично.. Знаеш ли че така правят по околовръстното??
Your love is one in a million
xaxaxaxa aalelelele kolko si zleeee6to ne se zastrelq6 be barbiii [-o< [-o< [-o<
![]()
axx kak gi mrazq takiva kurvenca kato tebe!1vo se nau4i da pi6e6 puk togava obqsnqvai kolko si otvorena!!ako takova su6testvo kato tebe mi be6e v daskaloto 6te6e da leti6 po stulbite!sigorno ti e mnogo priqtno si4ki v daskaloto da ti obsujdat guza i krakata a ?ti ne moje6 da se nare4e6 ku4ka 6oto edna ku4ka znae vinagi kak da postigne ne6to i to ne po tezi izturkani na4ini \
/ "macka" osuznai se!ako si re6ila da stava6 prostitutka y4ili6teto ne e nai-podhodq6toto mqsto HODI NA MAGISTRALATA!kato porasne6 o6te malko 6te si bie6 tupata glava i 6te se 4udi6 6to prqkora ti e KURVATA!
![]()
![]()
![]()
P.S potresena sum ot novoto pokolenie kak moje da ima takiva suzdaniq maleee na kade otiva svetaaata to sled 5 godini "otvorenite macki"6te hodqt goli na daskalo
![]()
![]()
lelelel
Ходи да разправяш бабините си дивотии на други, тук не минава номера.
т. 11 от правилата.