.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Re: въртите ли любов

Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    Цитирай Първоначално написано от Корнилия
    въртите ли любов с момчета от по-горните класове и как йм взимате ума?
    [СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
    задръстените да не пишат!!!!
    хахаха яка тема ама.... мисля че това за задръстенячките нямаше нужда да го пишеш много тъпо прозвуча!всеки ще си дава своето мнение ако иска! така че.... а та да се върнем на темата ами аз обикновено ако ми хареса някой "батко" просто или се въртя повече пред очите му да ме забележе в училище или пък ако стане от пярвия път направо минаваме на тема запознанство! хихи

i az sam taka.... \/
    felacio za si4ki

Re: въртите ли любов

[СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
    Ku4ko q xodi na magistralata...xaxa . Tam ima dostu4no batkovci za teb....a , i za tvoite priqtelki

Град
    софия
    аз любов не съм въртял от 2 години и 4 месеца, вече забравих какво е това ???
    искам приятели

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Да се впечатлим ли трябваше? Хм...Момиче, толкова си заблудена, та чак трагична.Такива да не ми се мяркат пред очите, че лошо го отнасят...Хмммм тука имаше една думичка, която трябва да ти кажа - УМРИ

su6toto!
    I want the finest things in my life,so I hustle...

UjaaSsSs!!!!

kakto kazvat naistina ima 100 pyti po-dobri na4ini da nakara6 nqkoi gotin "batko" da te zabeleji otkolkoto s 2 dumi da mu namekne6 "ela me iz4ukai" ... dobre de - 3 sa .. ... nemoga da povqrvam ... s tva mila ti i tvoite priqtelki mojete da postignete samu ednoto 4ukane ... bez liubov .. bez ni6to ... mali kolko gi mrazq takiva kato tebe ... dobre 4e ne si v na6iq grad 4e nz na kfo 6tqh da te napravq .... na kolko li godini si ?! az mislq daje 4e si po-malka ot 7-mi klas ... basi mnenieto mu udari ....nz kfa si ti i ot de se vze ma moga da te nare4a samu s edna duma koqto zapo4va s "K" i zavyr6va na "urva" sry za izrazite ama si e taka

She-Devil
    Guest
    иначе аз си слагам късо потниче, къса поличка и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците. също така често уж си изпускам нещо и се навеждам да го вдигна ма точно пред очите на момчето и правя така че да ми се видят праште. те са или с верижка или с камъчета за красота, винаги силиконови

В такъв случай защо не отидеш на някоя магистрала?!Та ти си за там!Басий лапето!

Повече от фен
    Pfuuu ujas! Ebati unijenieto!!! da se dupi6,za da ti se vidqt pra6kite e ako zabiva6 nqkoi"batkovci"ot 4a klas moje i da gi vpe4etli6! Ne se izlagai s teq grimove,sigurno kato go se nagrimira6 qko prili4a6 na kloun na ni6tu drugo i s tova durjanaie! Privurjeni4ka sum na dobriq ton,no ti ve4e ubi ribata s tova izkazvane!

Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    иначе аз си слагам късо потниче, къса поличка и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците. също така често уж си изпускам нещо и се навеждам да го вдигна ма точно пред очите на момчето и правя така че да ми се видят праште. те са или с верижка или с камъчета за красота, винаги силиконови

В такъв случай защо не отидеш на някоя магистрала?!Та ти си за там!Басий лапето!

napylno sym syglasna s teb

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    [СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
    "С момчета от по-горните класове" седми-осми клас ли ще рече? Я pls дефинирай какво аджеба разбираш под "отворнячки" и "задръстени"?

имахме една задръстенячка в класа, ама дора й натика главата в кофата с вода за дъската и тъпата никол не си отваря вече устата.
    Смисълът на първото изречение остана скрит за мен. Иначе потничето ти какво е - розово с нарисуван Мики Маус или нещо "по-така"?

не съм курва, а кучка
    аз и моите приятелки, които сме най-отворените от випуска, така се наричаме - обединение на Кучките. всички ги сваляме
    Някой друг освен вас знае ли, че се наричате така?

не ми се извинявай не казваш нищо обидно. но спедили тогава как го свали, все пак за това е темата. аз просто не познавам други начини
    Е хубава работа... Как може да си отварачка, а арсеналът ти за сваляне на батковци да се свежда до една-единствена техника?

е това е така, но в случай че те харесва.
    иначе по моя метод - нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!
    Да, и един мармот завиваше шоколада...

Каквото повикало, такова се обадило... Успех с батковците!

Фен
    Град
    sofia
    имахме една задръстенячка в класа, ама дора й натика главата в кофата с вода за дъската и тъпата никол не си отваря вече устата.

хаха ужассс.. всъщност тва е направо трагично.. Знаеш ли че така правят по околовръстното??
    Your love is one in a million

axaxaxaxax
    Guest
    xaxaxaxa aalelelele kolko si zleeee 6to ne se zastrelq6 be barbiii [-o< [-o< [-o< axx kak gi mrazq takiva kurvenca kato tebe!1vo se nau4i da pi6e6 puk togava obqsnqvai kolko si otvorena!!ako takova su6testvo kato tebe mi be6e v daskaloto 6te6e da leti6 po stulbite!sigorno ti e mnogo priqtno si4ki v daskaloto da ti obsujdat guza i krakata a ?ti ne moje6 da se nare4e6 ku4ka 6oto edna ku4ka znae vinagi kak da postigne ne6to i to ne po tezi izturkani na4ini \/ "macka" osuznai se!ako si re6ila da stava6 prostitutka y4ili6teto ne e nai-podhodq6toto mqsto HODI NA MAGISTRALATA!kato porasne6 o6te malko 6te si bie6 tupata glava i 6te se 4udi6 6to prqkora ti e KURVATA!
    P.S potresena sum ot novoto pokolenie kak moje da ima takiva suzdaniq maleee na kade otiva svetaaa ta to sled 5 godini "otvorenite macki"6te hodqt goli na daskalo lelelel

Мега фен Аватара на machoka
    Ходи да разправяш бабините си дивотии на други, тук не минава номера.

т. 11 от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си