.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

vupros kum mom4etaka i momi4etata!

lesno li si namirate macka ne mislite li 4e pove4eto po hubavi sa naduti i sao se pravat i te ebavat a za momi4etata su6to nqkoi mom4eta sa mnogo naduti ma kvo da se prai !

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    ako go/q obi4a6 nqma da ti pravi vpe4atlenie 4e e nadut(a)

toia pa ne moe da se nameri hubawa macka posmartno we d*** si4kite sa nekwi grozni debeli awe mani nemam dumi palni kopriwi as ot moita gledna to4ka na mom4e mislq 4e hubawoto momi4e e golqma radkost kato kazwam hubawo nqmam predwid da si wluben w neq za6toto ako si wluben moje i nai groznata da ti se stori raia

Guest
    emi to kato si pederast,naistina e trudno da ti haresa nqkoe MOMI4E....

да ве мноо хора са ми го казвали ама ас още не сам почнал да харесвам чак толко мноо момчета \/ \/ \/ че да потварда иначе момичета болл пално ама се скачубри

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Donidarko
    да ве мноо хора са ми го казвали ама ас още не сам почнал да харесвам чак толко мноо момчета \/ \/ \/ че да потварда иначе момичета болл пално ама се скачубри
    moga da ti kaja 4e nie izo6to ne sme ska4ubri ako misli6 naistina taka moga da ti kaja 4e si pulen gei

e as sam ebati geia na4i kolko sam gi e*** takia kato was ama ot po hubawkite

Guest
    q zemi se skrii nqkude ti ot kude znae6 az kva sam kato ne si me vijdal

Всичко до са в кръга на шегата а са да си доидем на думата някои хубави момичета наистина са надути но няма лошо то и ние(хубавите момчета) сме надути е пак почнах да лажа хаах ама така си е дори надутите се влубват а влубят ли се ..... колкото и да са надути почват да спадат така да се израза

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    q zemi se skrii nqkude ti ot kude znae6 az kva sam kato ne si me vijdal
    ас не сам казал ти ква си ти се оприличи ведн ага кам копривите и скачубрите да ти припомня то си е потсазнателно

skriii seeeeeee

debi6 prostoto gei4e axxaxaxxaaxxaxxa leleeee nemoga da povqrvam kvi tapanari ima tukaaaaaaaaaa (specialno otpraveno kum-donidarko ili tam kuvto be6e) mi to ti si gei siorno zatva si se pisal DONI darko a? axaxxaxa dgd i da ne pi6e6 poe4e 4e me nervi6 super mnooo!!!!!
    I want the finest things in my life,so I hustle...

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Ами те надутите по мое мнение не са първа хубост, а първа "гримираност"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    ako go/q obi4a6 nqma da ti pravi vpe4atlenie 4e e nadut(a)
    Ако не се ебаваш, мнението ти много, много, много детинско.

Re: skriii seeeeeee

Цитирай Първоначално написано от better_life
    debi6 prostoto gei4e axxaxaxxaaxxaxxa leleeee nemoga da povqrvam kvi tapanari ima tukaaaaaaaaaa (specialno otpraveno kum-donidarko ili tam kuvto be6e) mi to ti si gei siorno zatva si se pisal DONI darko a? axaxxaxa dgd i da ne pi6e6 poe4e 4e me nervi6 super mnooo!!!!!
    oswen da ti kaja 4e i ti spada6 kam kopriwite koito nema s pra4ka da gi pipna as drugo ne wijdam koeto momi4e se obijda 4e e ot groznite samo se slaga w tozi razdel samo twa moga da ti kaja a za twa 4e ne sam gei moje da pita6 biw6oto mi gaje koeto e dosta po hubawo ot tebe sigoren samm \/ \/

mnoo iasno 4e se ebaam trqq da staa ebawka

Ama mnoo se radwam nekoi da mi se lowi e taka kato si proli4awa 4e e nekoi kompleksiran bastun

хаха тука всички се карат я по споко бе хора върнете се на темата!! ами аз бих добавила че не всички хубави момичета са надути верно,че повечето са такива ама....кво да се направи и такива трябва да ги има. хихи то няма лошо де. всякви ги има на тоя свят така че....

E no se чуда как момчетата се вразват повече на надутите момичета можеби защото са по недостапни го играят и им се вижда че ако оспечт да свалят някоиа ште е подвиг или незнам оддавна минаха годините когато бях с такова мислене...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от killing_loneliness
    Ами те надутите по мое мнение не са първа хубост, а първа "гримираност"
    i az taka mislq
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

лесно си намирам пич щото съм богата и много ми се натискат, но аз си избирам само най-доброто от рибата

Цитирай Първоначално написано от Корнилия
    лесно си намирам пич щото съм богата и много ми се натискат, но аз си избирам само най-доброто от рибата
    xaxaxa и кво като си богата????да не си 100 кила? хахахахаххаахха о боже господи докаде я докарахме!!
    напълно съм съгласна че повечето хубави момичета са първа "гримираност" както се казва "човек е най-хубав какато майка го е родила!"демек и без грим пак ще е хубав!!

да, ама пичките ходят с грим, вжте ги по филмите, вижте ги по пайнер!

Lud conflict stava tuka

a ina4e za mene da si kaja ima nqkoi tvyrde naduti momi4eta koito se mislqt za princesi i tqh opredeleno ne gi obi4at,oba4e za tqh se namirat naduti mom4eta itaka vseki da si tyrsi jena/muj ot klasata
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Корнилия написа:
    E tva me ybi ti....tii...tiiii neznam glytnax si gramatikata napravoo.....kvo zna4enie imat tyka parite i poli4kite i pra6kite i kvo li ne gledash 4oveka macko xaraktera my ne samo vyn6niq vid i parite.To4no takiva s pari i super vyn6en vid sa nai nadyti spored men nezavisimo mom4e ili momi4e vsqkakvi gi ima

Цитирай Първоначално написано от Корнилия
    да, ама пичките ходят с грим, вжте ги по филмите, вижте ги по пайнер!
    ami mace evala 4e si bogata,evala 4e si izbira6 naj-dobroto ama e tozi izraz deto go izbara tuka o6te pove4e me ubi
    za tebe mili4ka teq "pi4ki"ot pajner li sa primer za podryjanie? molq ti se ako to4no ot tqh gleda6 kak da se dviji6 i kak da se dyrji6 kolkoto i pari4ki da ima6 mnenieto na horata okolo tebe edva li 6te e mn "prikazno"
    za mene estestvenata krasota si e po-dobra...typo e nqkoe momi4e da si sloji edin ton grim i da se misli za krasivo i za tova da ne moje 4ovek da se pobere v edna staq s egoto j....molq vi se sme6no e
    a tova 4e hubavite momi4eta i mom4eta sa naduti..ami ne sym mn syglasna 4e vs sa taka za6toto vse pak...poznavam mn krasivi(istinski krasivi hora a ne sys skypi dre6ki i grim4eta(pri momi4etata))
    koito nqmat samo4uvstvie ami sa gotini hora i vs im se kefqt za6toto zdravo sa si stypili na zemqta i ne letqt v oblacite mislejki se za bogove
    taka 4e...vseki si namisra tova koeto tyrsi..vinagi moje da sprete, da poglednete po-otbilzo nqkoe krasivo momi4e ili mom4e koeto se gubi v tylapata za6toto prosto ne obi4a da byde centyr na vnimanieto ne za6toto ne moje a za6toto ne go iska..
    a i da vi kaja vse pak ako tyrsite lubov ne samo vyn6nossta e ot zna4enie nali?vajen e i harakteryt i misleneto
    taka 4e...za vseki vlak si ima pytnici
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми