Zdr pi6a vi 6toto se 4uvstvam mnoo zle ide mi da se samoubiq ne 4e 6e go napravq ama prosto taka se 4uvstva.Na4i ima edno momi4e koeto mnogo haresvam no ne mojeme da si namerime ob6ta prikazka samo sporime i dnes s edin priqtel q izpra6tame do tqh i tq ni pita imate li ne6to da mi kazvate i toi vika ne az i kazah 4e imam da i kazvam ne6to otidoh i i se izvinih za sporovete i karanicite i q popitah dali sum izvinene i i kazah 4e ako sum q obidil ne sum go napravil suznatelno i taka togava be6e to4niq moment da i kaja 4e mnogo q haresvam i se durja kato idiot 6toto postoqnno si mislq za neq i ne moga da spra.Su6to 6tqh da i kaja 4e po princip ne sum takuv po harakter i dali 6te moje da mi dade edin 6ans i 6tqh da q pitam dali iska da izlezeme utre.I idiota (demek az ) ne i kazah ni6to tq me pita dali imam o6te ne6to da i kazvam osven 4e i se izvinih i az i kazah ni6to.Qvno e razbrala ot neinata priqtelka 4e q haresvam.E a sa mi kajete dali ne sum idiot.Spored vas dali utre ve4e 6te e kusno da i go kaja tva si4koto.A mejdu drugoto kogato i se izvinqvah tq kaza ti verno li mi se vurza.Spored vas kakvo e imala v predvid.Blagodarq na vsi4ki koito sa napisali ne6to.Molq bez spam