.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Gybi4ki

Guest

Gybi4ki

MOje li nqkoi da mi kaje ili da sloji nqkoe snimka kak izglejdat gybi4kite po sramnite ustni.Do sega ne sam imala, no mi se poqvi ne6to kato gybi4ki ot v1tre6nata strana na ustnite i nz kakvo e.Malko se pritesnqvam i 6te se radvam ako nqkoi moje da mi dade pove4ko informaciq.Ot nqkolko dni leko me s1rbi tova.

Ако ми дадеш микроскоп, от тези, които могат да правят снимки, ще ти направя, няма проблем!
    Детенце, дали имаш гъбички или не, може да каже САМО ЛЕКАР!!!!! След съответните ИЗСЛЕДВАНИЯ!!!!!
    Ти можеш да видиш какво ли не, но не и гъбички! Можеш само да ги усетиш - под формата на сърбеж обикновено.
    Бягай на лекар, че с тях шега не бива.

Супер фен
    Ако имаш съмнения за гъбички най-добре отиди на лекар за да се вземат мерки колкото може по-рано

Супер фен
    Град
    Sofia

Re: Gybi4ki

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    MOje li nqkoi da mi kaje ili da sloji nqkoe snimka kak izglejdat gybi4kite po sramnite ustni.Do sega ne sam imala, no mi se poqvi ne6to kato gybi4ki ot v1tre6nata strana na ustnite i nz kakvo e.Malko se pritesnqvam i 6te se radvam ako nqkoi moje da mi dade pove4ko informaciq.Ot nqkolko dni leko me s1rbi tova.
    Haide da se opitash da mi opishesh tvoite gubki?

shtoto inache triabva da izglejdat taka:
    http://academics.hamilton.edu/biolog...ge/candida.jpg a praviat tova:

http://www.mycolog.com/chapter23.htm
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

az ibqh i mai o6te sym s gybi4ki no nikoga ne me e syrbqlo ni6to
    Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb

каква си нечистоплътна

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ахахахахаахахах ебати
    вие кво си мислите, че ше почнат да ви никнат гъби по путката ли бре ?
    тфа е просто едно вирусче, което предизвиква сърбеж, течение и т.н., тва че се нарича 'гъба' не значи, че ше почнат да ви растат гъбообразни израстъци по оная работа необразована младеж=))
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си