- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за момичето, което харесвам
Понеже наближава РД-то на девойка и се вдигна малко в очите какво предлагате да и подаря. Тя е 91 набор, аз също. За сега съм се спрял на сръбърна гривна
ми да ти кажа най-добре ти си познаваш момичето и ти знаеш какво харесва и какво не![]()
"Целувка за лека нощ"
На мен ми е интересно одобрявате ли моя избор за сребърната гривна?
Ами ако не и уцелиш вкуса...бляяя...ми ако не носи гривни (щото мойта примерно не носи)... и т.н. Избора го одобрявам...жеста ще бъде оценен, въпроса е да се покажеш по-наблюдателен, щото иначе тя ще си каже.." е тоя тука да се изфука ми е купил нещо по-скъпичко ама па..." и т.н. си прайш изводите. Понякога оригинално измисленото е много по-добро от скъпото, лесно и стандартно решеноие на проблема с подаръците :P Think about it...все пак ти си познаваш момичето![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Изборът ти ми допада, но в тази гривна трябва да има някакъв елемент, който да напомня за теб ... така че като тя я види да се сеща за теб, а не за блясъка на среброто ...![]()
обичам дениту ми{}
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от Frank_Lampard
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
аз бях купил сребърно сърце на мойта фр, обаче тя тоя месец носи само злато и трябва да изчкам април да и подаря
един хубав букет цверя+ нещо малко но от сърце и една огнена целувка накрая като изненада![]()
ROCK will save the world
допада ми, само дето не ходим. Нали това ми е целта, да я сваля.Първоначално написано от ROKER_KRIS
На мен гривната мн ми допада като идеяАма зависи дали обича сребро или злато,дали носи гривни...Аз много се кефя на среброто и нося само сребро ама за нея ти трябва да знаеш
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ми виж, зависи си от възможностите ти. На последния рожден ден на гаджето ми й подарих, пантофки ( като лъвчета ), сребърна верижка със сърце, и голям букет от рози![]()
2т. забрана за ползване на профил