.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Graduation!

Graduation!

12класници как се чувствате?Как гледате на факта,че само след броени месеци ще завършите и никога повече няма да седнете на училищния чин?Сигурно вече се чувствате пораснали и отговорни.За тези като мен,които имат още време до graduation ще ви липсват годините прекарани в училище,нали? Дори и изпитванията, гадните даскали...За тези,които завършиха-гадно ли ви беше на последния ден?Имаше ли сълзи?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Аз съм 11ти клас, но ще си позволя да кажа две-три думи, понеже доста съм се замислял по тази тема.
    Сигурен съм, че ущилището и класът ми ще ми липсват (колкото и да са ми противни в момента). Когато си прекарал сума ти време, посещавайки едно място и виждайки се редовно с едни и същи хора, те са се превърнали в част от теб, независимо от това, че не са ти особено симпатични. Но като се замисля, хубавите години тепърва предстоят...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Re: Graduation!

sega zavyr6vam i 6te mi lipsvat super mnogo vsi4ko 6te mi lipsva bez nqkolko typi gadni dolni syo4enici i syo4eni4ki i daskali ahahaha ne be si4ki 6te mi lipsvat ama tva e
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Кирилицата е задължителна. Extremescream
    Последно редактирано от Extremescream : 12-03-2011 на 19:20

Град
    София
    Хах най-вероятно даже ще си поплача... Ще ми липсват. Страхотни момчета.... Макар и само за няколко години познаниство ми оставиха страхотни спомени!

Голям фен Аватара на reperw
    Мнее не ми е гадно,че завършвам защото идва по хубавото ))))))))))

Преди време изгарях от желание да свърши най-накрая това даскало, но сега с всеки изминал ден все повече ми е иска да не свършва всичко това. Със сигурност съучениците ще ми липсват, а може би и някой даскали. От друга страна след като завърша, отивам да уча в чужбина. Това ще бъде едно ново начало, ужасно съм любопитен и изкам да изпитам и тръпката от студентските години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си