.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Dinko
    Guest

Проблем Но.1 В Секса

Ужас! Преди около час, правехме бурен секс със приятелката ми, около половин час от началото я клатех, по 1 време го вада и виждам кошмара на всеки тинейджър - скупан презерватив! Аз не съм свършвал ... И сега го мисля, какъв е риска от бременност, и има ли нужда от анти-бебе хапче( притеснява ме факта, че такива хапчета се взимат около един път годишно, а има възможност това да се повтори(да чукна на дърво!))
    И така, моля за съвет/и

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Така става като взимаш презервативи от 20 стотинки...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    mi mislq 4e veroqtnostta e malka ama se pak neka si naprai test ili sega ili ako ima zakysnenie v cikyla ama shtom ne si se izpraznil mislq 4e nqma opasnost...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Only DUREX man \/

Dinko
    Guest
    Презерватива беше Durex, и моля без такива излишни закачки !

to kato e Durex ta golema rabora.......to moq durex grumna 6tot stoq na slynce
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Е след като не си свършвал за какво трябва да се тъпче момичето с боклуци?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Трябва да се тъпче с "боклуци",защото преди еякулация се отделят сперматозоиди.И има пак вероятност да забременее.Не се ли образовате?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Следващия път дай с Bulldozer - Мноо яки Или другия вариант:
    1. Един презерватив
    2. Един слой бинт
    3. Още един презерватив
    4. Още един слой бинт
    5. Още един презерватив
    6. Още един слой бинт
    7. Още един презерватив
    8. Още един слой бинт
    9. Още един презерватив
    10. И най-важното е да не прайш секс!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 10 и 11 от правилника!
    Благодаря!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Цитирай Първоначално написано от Зелена
    Трябва да се тъпче с "боклуци",защото преди еякулация се отделят сперматозоиди.И има пак вероятност да забременее.Не се ли образовате?
    И колко спермaтозоиди се отделят, би ли ми казала? И колко от тях са годни за оплождане? Що се хващте за такива дребни работи и си тровите живота напълно излишно?
    Нищо и няма, приятельо! Спете спокойно! Напълно излишно е да пие Постинор.
    За напред внимавайте - презервативите в 90% от случаите с късат, защото са неправилно поставени (остваен е въздух в тях)...надявам се, разбра ми намека.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    мии май темата не е за марката презервативи, нали..
    според мен няма защо да пие хапчето след като не си свършил
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    И колко спермaтозоиди се отделят, би ли ми казала? И колко от тях са годни за оплождане? Що се хващте за такива дребни работи и си тровите живота напълно излишно?
    Нищо и няма, приятельо! Спете спокойно! Напълно излишно е да пие Постинор.
    За напред внимавайте - презервативите в 90% от случаите с късат, защото са неправилно поставени (остваен е въздух в тях)...надявам се, разбра ми намека.
    Неее мила..ти явно не схвана намека....я по-добре почни да се образоваш Хихихихи...
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Няма какво да допълня...
    Не знам кой трябва да се образова и кой не, но на вас май тоя Постинор ви се струва майтап....
    Аз четири месеца вече си нося последствията след като го пих (поради наистина основателна причина)!
    Стига сте си вкарвали излизшни паранои и с другия път внимавайте с презервативите!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Така става като взимаш презервативи от 20 стотинки...
    az mislq 4e po skoro ne go e slojil pravilno

kakvi posledstviq ima sled kato pie6 postinor?Ima li nqkakvi satrni4ni deistviq i vredno li e za ne6to?
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

ot prostinora e vyzmojno da ima strani4ni efekti v opakovkata ima instrukcii i pishe kakvi tochno sa .

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Има ами.. и сега са ми на главата(не точно на главата де...)
    След приемането му може да се появи гадене, отпадналост, болки в гърдите, но това става много рядко...
    По-вероятно е да ти обърка цикъла...
    Може да ти дойде по-рано, да ти закъснее, да ти стане нередовен и т.н....
    Прочети тук

http://ladypill.com/

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    mi mislq 4e veroqtnostta e malka ama se pak neka si naprai test ili sega ili ako ima zakysnenie v cikyla ama shtom ne si se izpraznil mislq 4e nqma opasnost...
    test sa prai 7 dena sled ebaneto i ako sa okaje polojitelen ??????

otiai zimai ot hap4etata za protivzabremenqvane deto sa piqt do 72 4asa i i gi davai ne sa ebavai brat si4ko e vazmojno ne riskuvai.otidi nabutai 12 leva i znai 4e si ti vmesto da sa pritesnqva6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от California
    Няма какво да допълня...
    Не знам кой трябва да се образова и кой не, но на вас май тоя Постинор ви се струва майтап....
    Аз четири месеца вече си нося последствията след като го пих (поради наистина основателна причина)!
    Стига сте си вкарвали излизшни паранои и с другия път внимавайте с презервативите!
    California e права,постинора не е шега работа!и аз като нея го пих поради наиситна основатлна причина по нова година и още не съм се оправила,а дори и ще се наложи сигурно да се тъпча с други хапчета ,защото така и не се възстановявам и гинекологът ми ми забрани вече да пия постинор,трябва ад правя секс с 2 предпазни мерки дори вече /временно/...
    така че,слад като не сеи свършил,не трябва да пие!

кат се научиш да си слагаш презерватива като хората и да си го избираш спрямо к*ра няма да имаш проблеми от тоя сорт.

ЛоЛ!
    Guest
    Провери,питай дали не е била в еВакулация
    Ако не е била споко
    А ако да,апчета

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Секви бисети тук. Пий хапчета, защото члена при възбуда отделя секрет, съдържащ сперматозоиди. КОнсултирай се с лекар какво да пиеш,но задължително вземи предпазни мерки.

Щом не си свършил няма вероятност!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    (:
    da ama se otdelqt 20sec predi da svur6i nqq smisul ot hap4eta
    The pain is temporary!

Мега фен
    Доколкото знам аз, предеякулационната течност се отделя от момента на ерекция и в нея има сперматозоиди. Дали са читави е друг въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си