.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от California
    Има ами.. и сега са ми на главата(не точно на главата де...)
    След приемането му може да се появи гадене, отпадналост, болки в гърдите, но това става много рядко...
    По-вероятно е да ти обърка цикъла...
    Може да ти дойде по-рано, да ти закъснее, да ти стане нередовен и т.н....
    Прочети тук

http://ladypill.com/
    Една моя позната получи киста от тоя постинор. Това не са бонбони, а хапчета, които се пият само в много краен случай, за предпочитане е въобще да не се пият. Като другите ще кажа, че щом не си свършил, вероятността е много малка, не се притеснявай излишно.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Град
    Лом,България
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Така става като взимаш презервативи от 20 стотинки...
    Нека говорим откровенно-точно тия от 20-30 стотинки са най-издържливи,а Дурекса...от личен опит знам,че хем са много дебели,хем се късат при много от случаите.
    Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!

Град
    Nqkade tam!!
    Цитирай Първоначално написано от Зелена
    Трябва да се тъпче с "боклуци",защото преди еякулация се отделят сперматозоиди.И има пак вероятност да забременее.Не се ли образовате?
    abe to 4e se otdelq,otdelq se ama az kvo da kaja az kato praa 2god. seks bez prezarvatvi i zasega vsi4ko si e OK...tka 4e moito mom4e SPOKO

Мега фен
    Винаги съм готова да се уча от батковците, но все пак, момичетата трябва да знаят, че не е ясно дали момчето ще го извади навреме.

pri samiq polow akt ti izpuskash nqkawi raboti .. ot koito moje da zabremene momicheto ako i e podatliw organizma
    poor is the man whose pleasures depend on the permission of another

Мега фен
    В този случай е ясно, че няма опасност, случвало ми се е.

ПознаватеМЕ
    Guest
    АЗ ШИБАМ БЕЗ КАПУТ !И СЪМ НАПУШЕН НА КОПЕЛЕ ВСЕКИ ПЪТ И МИ Е ЕКСТРА ЗА СЕГА НЯМАМ ПРОБЛЕМ !

Non Smoker
    Guest
    От личен опит знам че хвана ли DUREX по добре да го давам на ръчна

Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Така става като взимаш презервативи от 20 стотинки...
    napylno vqrno

[size=10][b]

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Em kat ne si svyr6il rabotata za kvo ie hap4e i za kvo vyob6te se pritesnqva6
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Доколкото знам аз, предеякулационната течност се отделя от момента на ерекция и в нея има сперматозоиди. Дали са читави е друг въпрос.
    Оффф ... това е ПРОСТАТНА течност. Простата НЕ произвежда сперматозоиди ... айде стига вече с тия глупости. Веднъж за винаги да се сложи яснота по въпроса.
    Тази течност която изтича при възбуда от канала на члена няма нищо общо със сперматозоидите. Тя се казва Каупърова течност и служи като смазочно средство при "нахлуване" във вагината! Не зная дали е удобно да спомена за болките при жените които са изпитвали при поемане на "СУХ" член. Та ето още едно съвършенно творение на природата. Оттам и са измислени лубрикантите-за смазване.Всъщност Каупъровата течност се произвежда съвсем отделно в така наречените Каупърови жлези и служи първоначално като тапичка към входа към тестисите за да не се получи инфекция дошла от вън. Тя има киселинен характер и често незнаещи момичета си мислят че спермата е най често кисела при неволно "близване" на тази течност.Когато тази течност се застои тя се втърдява като восък и тогава изпразването често е съпроводено със силно изпръскване докато се отпуши тапичката.Вероятността да се забременее от вибратор е по голяма отколкото да се забременее от нея тъй като там не се произвеждат смерматозоиди.

I LOVE MY SEX

Moga da vi kaja samo 4e Durex voobshte ne sa nai huavite prezervativi poradi prostata pri4ina 4e sa namazani sus vsqkakuv vid extri koito iztunqvat materiala ot koito e napraen prezervativa i si4ki tiq neshta deto go praqt da mirishe da bude edi kuv si samo mu vredqt....i go pravqt uqzvim......

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Moga da vi kaja samo 4e Durex voobshte ne sa nai huavite prezervativi poradi prostata pri4ina 4e sa namazani sus vsqkakuv vid extri koito iztunqvat materiala ot koito e napraen prezervativa i si4ki tiq neshta deto go praqt da mirishe da bude edi kuv si samo mu vredqt....i go pravqt uqzvim......
    Mi da za tova sum suglasna..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Щом не си свършил няма вероятност!
    imaaa veroqtnost....tq e mn malka...1-2% no vse pak ima
    I da ti kaja momchetata vinagi useshtat kogato prezervativa se kusa..tva mi go kaza moq priqtel samo che povecheto se pravqt,shtoto im e po-gotino bez prezervativ
    I ne e kazano che kato sa durex nqma da se skusat...pri men beshe durex pa se skusa...taka che markata na prezervativa ne e garanciq..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си