.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: o4i

nina *
    Guest

o4i

imam 4ustvovto 4e ednoto mi oko nakrivqva i po snimkite mn si li4i i mn me e istrah da otida na lekar 6toto 1 nqmam pari a 2 sigurn kvi li gluposti 6te mi izpi6at emi ako mi kajat 4e tr1bva da nosq o4la 6te umra

liolioo
    Guest
    Ами може пък и лещи те не се виждат и са хубави ))

Голям фен
    Град
    United We Love You

Re: o4i

Цитирай Първоначално написано от nina *
    imam 4ustvovto 4e ednoto mi oko nakrivqva i po snimkite mn si li4i i mn me e istrah da otida na lekar 6toto 1 nqmam pari a 2 sigurn kvi li gluposti 6te mi izpi6at emi ako mi kajat 4e tr1bva da nosq o4la 6te umra
    i v tazi situacia nie kak bihme mogli da ti pomognem?
    т. 2, 9

nina *
    Guest

emi ne nemojete da mi pomognete ama

kato govorite s nqkoi gledate li ko v o4ite p1k i kak bihte reagirali de da znam 6toto nikoi ni6o dosega ne mi e kazal

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами щом до сега никой нищо не ти е казал явно малко те избива на параноя
    "Целувка за лека нощ"

Re: emi ne nemojete da mi pomognete ama

Цитирай Първоначално написано от nina *
    kato govorite s nqkoi gledate li ko v o4ite p1k i kak bihte reagirali de da znam 6toto nikoi ni6o dosega ne mi e kazal
    Awe kwo da napraa hodi si kriwogleda!

Po-dobre si sloji nqkakvi o4ila ili ne6to takova, no ti si re6ava6. Opitai ne6to ako ne si xodi raznogleda

Голям фен
    ama i krivogled nqma da si lo6...hodi na lekar..nqma da ti izvadqt o4ite...spoooooks
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    ama i krivogled nqma da si lo6...hodi na lekar..nqma da ti izvadqt o4ite...spoooooks
    Mislq , che e momiche.Btw na men mi prawi wpechatlenie dali e kriwogled nqkoi ili ne , dali ima razlika w ochite i t.n! Pregledche mu e maikata

Голям фен
    sorry...ne pro4etah imeto...sajalqvam...na men ve4e ne mi pravi golqmo vpe4etlenie za6toto vseki 2 nosi o4ila..ili ima problem s o4ite..dori i az nosa o4ila..ne vijdam na blizo..ne e bolka za umirane e.ati
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    sorry...ne pro4etah imeto...sajalqvam...na men ve4e ne mi pravi golqmo vpe4etlenie za6toto vseki 2 nosi o4ila..ili ima problem s o4ite..dori i az nosa o4ila..ne vijdam na blizo..ne e bolka za umirane e.ati
    Az ne sym protiw ochilata , nito leshtite! Wijdal sym kriwogledi hora , koito ednoto im oko e na razlichno mqsto ot drugoto.Towa mi prawi wpechatlenie , nito losho , nito dobro.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Абе това по снимките как гледаш не е много показателно да ти кажа. Така че най-добре иди на очен, а и мисля, че ако те прати личния лекар прегледа е безплатен. Но не се шашкай щом до сега никой нищо не ти е казал, по-скоро си е твоя параноя.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    щом до сега никой нищо не ти е казал, по-скоро си е твоя параноя.
    Az sym wijdal , no ne sym im kazwal! => ne e neina paranoq , horata go zabelqzwat ako wodish normalen razgowor na edno kafe primerno!Abe hoi na lekar kwo ni zanimawash ae da zakliuchwat typata tema!

nina *
    Guest
    a az mn si haresvam o4ite 6oto sa zeleni4ki mn qki4ki ama da nz ko da pravq p1k gospojata mi po nemski e v istinskiq slu4ei krivogleda mn se le4e napravo i vsi4ki nqkakvi q gledam i sa hilqt i mn me e iztrah ko 6te kajat dr 6toto i az q prai6 na ni6o p1k de da znam gadno mi e

Повече от фен
    Иди на лекар, защото после може да стане късно. Частен преглед е някаде около 20 лева.

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    по-добре отиди да лекар

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове