.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

sexa bez prezarvativ

ako sexa e bez prezarvativ i momcheto se izhvarli izvan momicheto t.e ne v neq ima li nqkakva opasnost v momicheto da popadne sprema i ot tova moje li da se zabremenee?mersi predvaritelno

Guest

Re: sexa bez prezarvativ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ako sexa e bez prezarvativ i momcheto se izhvarli izvan momicheto t.e ne v neq ima li nqkakva opasnost v momicheto da popadne sprema i ot tova moje li da se zabremenee?mersi predvaritelno
    да защото момчео пъска сперма и преди да е почнал процеса на изхвърляне и пак има начин да се забременее

има
    доста по-малък, но има. То и с презерватив има. Деба в тоя свят няма нищо сигурно освен смърта.

Голям фен
    Град
    Стара Загора

да защото момчео пъска сперма и преди да е почнал процеса на изхвърляне и пак има начин да се забременее
    К'во правело момчето?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от California

К'во правело момчето?
    пъска бе.. с воден пистолет

Има голяма вероятност. Всяко удоволствие се заплаща
    2т. забрана за ползване на профил

ima veche podobna tema

P.P obrazovai se malko predi da trygnesh da pravish sex

Guest
    @KRaLiCa_na_OrGaZmA май сега точно иска да се образова
    Опасност от забременяване винаги има.... аз чувах някакви случай, че за 10 години практикуване на секс по този начин- нито една оплодена... въпрос на късмет!

Според мен ако е има тя е много нищожна вероятноста да се забременее,ако се изпразниш от вън.Много пъти сме го правили без презерватив с гаджетата ми,които съм имал и до сега всичко е било окей.Опасното е,ако повториш пак без презерватив,защото считай че коня е паднал в реката.Знам и че имало някакъв период в който дори да свършиш в момичето не може да забременее,ама това си е женска работа.

Otgovor

...Една жена (момиче) може да забременее в 5 дена от месеца!! Неможе да забременее 5 дена преди да и дойде и 5 дена след като и е спряло и като сметнеш и фазите на луната се получава, че може да забременее 5 дена в месеца... това ми го каза учителка и специалистка....,но според мен никога не е 100% сигурно!!!
    ..Jiwota e takuv kakuvtto ti sam si go naprawish!!!

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Re: Otgovor

Цитирай Първоначално написано от stasi90
    ...Една жена (момиче) може да забременее в 5 дена от месеца!! Неможе да забременее 5 дена преди да и дойде и 5 дена след като и е спряло и като сметнеш и фазите на луната се получава, че може да забременее 5 дена в месеца... това ми го каза учителка и специалистка....,но според мен никога не е 100% сигурно!!!

хихи и това наистина вярно ли е

Град
    your mind,your body and your soul

Ти си прави секс без презерватив,пък после бременността ще ти е най-малкия проблем.
    Като си лепнеш сумати венерически болести ще се чудиш къде да си трошиш главата.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Стените закакво са : ) ще си я чука като не мисли : )

.................

почти нулева е вериятноста.

ама я има нали :P

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не знам дали знаете, но темата е много стара и вече не е актуална за автора.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си