- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexa bez prezarvativ
ako sexa e bez prezarvativ i momcheto se izhvarli izvan momicheto t.e ne v neq ima li nqkakva opasnost v momicheto da popadne sprema i ot tova moje li da se zabremenee?mersi predvaritelno
да защото момчео пъска сперма и преди да е почнал процеса на изхвърляне и пак има начин да се забременееПървоначално написано от Анонимко
![]()
има
доста по-малък, но има. То и с презерватив има. Деба в тоя свят няма нищо сигурно освен смърта.
К'во правело момчето?Първоначално написано от Анонимко
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
пъска бе.. с воден пистолетПървоначално написано от California
Има голяма вероятност. Всяко удоволствие се заплаща![]()
2т. забрана за ползване на профил
ima veche podobna tema
P.P obrazovai se malko predi da trygnesh da pravish sex
@KRaLiCa_na_OrGaZmA май сега точно иска да се образова
Опасност от забременяване винаги има.... аз чувах някакви случай, че за 10 години практикуване на секс по този начин- нито една оплодена... въпрос на късмет!
Според мен ако е има тя е много нищожна вероятноста да се забременее,ако се изпразниш от вън.Много пъти сме го правили без презерватив с гаджетата ми,които съм имал и до сега всичко е било окей.Опасното е,ако повториш пак без презерватив,защото считай че коня е паднал в реката.Знам и че имало някакъв период в който дори да свършиш в момичето не може да забременее,ама това си е женска работа.
...Една жена (момиче) може да забременее в 5 дена от месеца!! Неможе да забременее 5 дена преди да и дойде и 5 дена след като и е спряло и като сметнеш и фазите на луната се получава, че може да забременее 5 дена в месеца... това ми го каза учителка и специалистка....,но според мен никога не е 100% сигурно!!!![]()
![]()
![]()
..Jiwota e takuv kakuvtto ti sam si go naprawish!!!
Първоначално написано от stasi90
хихи и това наистина вярно ли е![]()
![]()
![]()
Ти си прави секс без презерватив,пък после бременността ще ти е най-малкия проблем.Първоначално написано от Анонимко
Като си лепнеш сумати венерически болести ще се чудиш къде да си трошиш главата.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
почти нулева е вериятноста.
Не знам дали знаете, но темата е много стара и вече не е актуална за автора.