- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Възможно ли е да се е променил ?
Ta mn haresvamedno mom4e...vsi4ko ima stra6na van6nost,mn e mil s men,svalqme se ot 9 meseca ama predi vreme az si imah seriozno gadje i ne mu obra6tah vnimanie i kato s eradelih s biv6iqt si po4nah da se svalqm s tova mom4e.Ta problema mi...struva mi se 4e mn me haresva,ama predi kat ima6e seriozna priqtelka i me svalq6e,i ne samo mene i o6et 2-3.Ne znam dali sq e seriozen ili ne...mn go haresvam ama se darpam is e ne izlizam s nego ot strah da ne me narani.Iskam da sma s nego.Ta vazmojno li e da se e promenil
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
хаха
просто те е свалял. Не е искал нищо сериозно явно. Айде намери си друг. Ясно е че тоя е някав ебач.
И според мен се ебава с теб...Остави го и си намери друг!
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
toq e na principa koq pusne i si4ko pod noja mai![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
awe kvo ti puka? taka de ako tarsi6 seriozna vrazka toi ne e za teb, oba4e ako ti e za nqkolko sedmici ei taka da si naprai6 kefa 6to ne si go hvane6? taka i dvamata 6te ste s edni namereniq i koi znae (6te stiskam palci) moje i po natam da stane i po seriozno![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар / широчина/
човек не се роменя от днес за утре, просто не е толкова лесно
според мен може да си е останал същия
"Целувка за лека нощ"
Рискувай...ако виждаш,че не върви добре тегли чертата и продължи напред...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ако не опиташ няма да разбереш![]()
suglasna ma mn vnimavai kakvo pravi6Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
i az sam na tva mnenieПървоначално написано от piFka_LP
BE CAREFUL