- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- най-тъпи предавания
айде тука да направим една такава класация
"Целувка за лека нощ"
е за кой гласива?Първоначално написано от TheNightRider
аз за ало къщата
от тея гледам само vip-brother другите са атски тъпи
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
От тук изброените определено "Ало, къщата"![]()
Иначе преди имаше едно предаване по СКАТ с Ник Щайн. Май "От телефон до микрофон" се казваше. Супер изрудщина беше. Те го даваха всеки делничен ден от 8 до 9 майче и обсъждаха политически проблеми. Тогава беше що годе добро. Обаче Петък вечер от 10:30 до 12 имаше теми "За или против гейовете" и тем подобни. Обаждаха се някакви пияници и го правеха на луд. Тогава запълваше половината предаване "Господари на ефира" с такива изцепки. Обаче уви, спряха го вече![]()
Но за сметка на това има "Размисли и страсти" с Професор Вучков, пак по любимата телевизия СКАТ![]()
alo ku6tata e nai tupo
a ina4e kuci ne vi li lipsva
bahaxhaxhax
The pain is temporary!
ОООО 'Размисли и страсти' кърти. Вучков .. е нема такъв тъпанар!
Не е че е тъпанар, просто мястото му не е в телевизията. Лошото е че не го осъзнава и става яко зя смях. СКАТ не го гонят, защото им прави е*ати рекламата по "Господари на ефира"![]()
А какво стана с Гала и "На кафе" или както се казваше предаването ?
i az ama ytaka ste gi izbrali 4e ima6e bogat izborПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abe,4estno kazano tuk ste izpusnali baq ot tapite predavaniq!Da ne kajete 4e onova s Garelov e svqstno ili onova "4ai ili kafe" ili daje "4ai" i t.n?Prosto ve4e ima savsem malko hubavi predavaniq.
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
ей верно не се сетих за "Имаш поща", "на кафе", "вот на доверие" и "кой е по по най"
Ало къщата разбива всички класации с онова тъпо същество Зара.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ало къщата и Бързи пари...Тия толко ги мразя че като ги видя и ми иде да хвърлям обемни предмети по телевизора![]()
na vot na doverie pak kvo mu ima/ ne e tolkova zle no alo ka6tata opredeleno e super antitova sme v lqvo Zara v dqsno az
"Ало, къщата" бие рекорди по тъпотия. То не са едни тъпи думи, не е в едно тъпо време, не е една тъпа Зара...
onova alo kashtata s onaq zara ujas . gorkoto momi4e e mn zleПървоначално написано от midnight...
![]()
няма го вече, ама има Горчиво... тва колко е тъпо!Първоначално написано от HouseMania
Вярно бре,Къциииии.Две патки си летели и едната паднала-Хахахахаха.Вицовете му рулират.![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Що убиждате Къциту Вапцаров?! Пича се мъчи да ви развесели вие.. сте бати злето.. ми Горчиво?! - Тфа е баси лудото предаване с тоя комплексиран водещ.. мани беги.. кфо да кажа за Ало къщата... - Алооо събудете се... нито сте красиви нито приказвате като хората.. баба ми ше събере повече зрители от вас..
о.. вип брадър уаааааау това толкова комерс и шоу за душата.. дали Райна и Констатюн ша са разделят.. ама Галя ше провали ли настоящата връзка на Дичо "съвокоплявала съм ги" в простотиите Бъзри пари им прави сериозна конкуренция...
Аз ненавиждам Вучков... толкова простотии изръсени за отрицателно време няма никъде![]()
според мене всичките обаче ало къщата маи е наи-тъпо
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Всичките са ужасни ама тва "Ало къщата" rulz хаха![]()
Ало къщата. Много са зле горките!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!