- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- най-тъпи предавания
tva alo ku6tata e nay,nay,nay-tupoto predavane
добре де ама ало къщата и бързи пари са еднакви предавания с различни именапросто е невъзможно да се определи по-тъпото
![]()
"Целувка за лека нощ"
aa moje moje tva alo kyshtata s taq zara gorki4kata kade sa q slojili za vodeshta pone da mojeshe da govori byrzi pari moje bi e mynicko po dobre ama pak e typoПървоначално написано от midnight...
"Ima6 Po6ta" is the absolute worst!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
nqma ni6to po-tupo ot predavaneto s zara ...
Липсва ни и то многоПървоначално написано от beB_
![]()
Бързи пари!
Дани и Мариела are the best!
Всичките са тъпи!Ама най-много-"Ало къщата"!Ужас!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
А "Ало къщата" разбива всички рекорди по тъпотия тая тъпата Зара едвам успява да измисли кво да каже за да запълни времето докато хората спят...Бързи пари същата работа няква я сложили там да се мъчи и тя горката женица хем не може да води хем се излага...А за Горичиво да не говорим...Тоя задръстения...и някви там баби и дядовци дет не могат да си кажат имената да ми се натискат ужас...О-о-о-о-о Вучков мале и той много зле човека срам и позор за "хубавата" телевизия СКАТ...
П.С. А какво ще кажете за "Сигнално жълто" пак по многоуважаемата телевизия СКАТ?
Предаването на оня Вучков ме дразни ужасТнооооо!
[quote]"Боже, Боже! Слушам и не вярвам на очите си!" - В предаването "Размисли и страсти" по телевизия Скат. [/quote]
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Abe vsi4kite sa typi,ama nai-ve4e "Alo,ka6tata".To tva e varha na prostotiqta i dvete "vode6ti" sa bezprekomerno tapi,osobeno Zara!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ало къщата е най-малоумното от всички.
всичките са ми тъпи... що може да се гласува само за едно!?
Някъде казаха,че "кой е по-по-най" е тъпо.Аз не съм съгласен с това имайки предвид възрастовата група за която е насочено, предаването си е много умно...
А като стана за тъпи предавания тези по Канал 3(Тази Телевизия е някакво недоразумение) и ТВ САКАТ са най тъпи особено онова БИТАКА с Боленчо :P
Също така Ало Къщата, Бързи Пари, Ало пощата(Тъй ли се казваше), Всякакви Брадъри и Систъри, Шоуто на Слави, Динамит, Сутрешните Блокове, Онова новото по БТВ - Световните рекорди е голяма простотия пускам ТВ-то и какво да гледам някъв тъпак си слага щипки, Риалитито с бебета и др.
11 tochka deaktiven profil.
АЛо, къщата... кой каза на тази човка Зара че изобщо може да говори?!?
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ima o6te mnooogo tupi predsavaniq, de da mojeh da gi izbera vsi4kite![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
най тъпо е драго чая и бързи пари.. тая зара е точно момиче ама не и е тама мястото мама му стара.. иначе тъпо беше и на Волен Сидеров - Атака (по скат едно време го имаше)..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Напълно съгласна ....освен това и "Ало,къщата" и оная кощрамба Зара ме изкарват от строяПървоначално написано от WILD__BOY
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Mo6no sas vsi4ko napisano ot teb sam saglasna osven 4e rekordite na Gines sa tapi? 6to pak misli6 tai ne moa da razbera
alo ku6tata ,napravo mi prilo6ava kato vidq taq zara i kato maloumna da povtarq edno i su6to,no ima o6te bezbroi mnogo drugi koito ne me kefqt,no nqmam vreme da gi izbroqvam![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
гласувах за Бързи пари
iii samo ot tiq li mojem da si izbirame..ima tolkova mn drugi adski sku4ni predavaniq po tv..ina4e ot izbroenite mn me draznqt Byrzi pari i Alo,ky6tata..i tova Gorchivo e mn typo..
P.S. hahaha 'Razmisli i strasti' e mn zabavno tv predavane =] umirala sym ot smqh i dvata pyti,koito sym go hva6tala
get off.